RE: دو راهی در انتخاب به دلیل وسواس نسبت به اندام دختر مورد علاقه
سلام
بازم تاکید میکنم نظرات قبلیمو ، چون همین یاداشت خصوصیات اخلاقی خودتون و نیازها و خواسته ها و ایده آلها و همینطور خصوصیات خانم موردنظر ( ظاهری یا اخلاقی) خیلی بهتون کمک میکنه . اینجوری بهتر میتونید تصمیم بگیرید .
من نمیگم با این شرایط جداشید یا ازدواج کنید ، فقط گفتم با این روش راحتتر و با دید بازتری نسبت به قبل میتونید تصمیم بگیرید . و اگه تصمیمتون بازم این بود که نمی تونید با این ظاهر و خصوصیات کنار بیاید ، بیشتر از این احساسات خودتون و خصوصا این خانم رو درگیر نکنید . ( اگه امروز ازتون دلگیر شه بهتر از موقعی هست که ....)
قصدم اصلا ناراحت کردن شما ، یا تجسس در رابطه تون نبود . ( عذرخواهم )
تو عاشق این دختر نیستی چون تو مو بینی و مجنون پیچش مو.... تو ظاهرو میبینی اما اگه عاشق اون باشی فراتر از ظاهر باطنشو میدیدی..باطن آدما هم تیره و روشن داره!!!که این مهم تر از تیره و روشن بودن پوسته دوسته عزیز:72:
آقای محترم خوب مهمه که برخی دوستان از چندو چون قضیه می پرسن !چون اون چندو چون هستش که مشخص می کنه که شما وسواس دارید یا نه این تردیدتون طبیعیه!
مثلا ممکنه شما وقتی ایشون رو بدون حجاب دیدین فهمیدین که پایین تنه اش خیلی کوتاه تر از بالا تنه اش هست یا مثلا دیدین که پا پرانتزی هستش یا قوز داره ...خوب اینا اگر باشه حق دارید دچار تردید شید چون ظاهر هم براتون مهم بوده ....
ولی اگر یکمی لاغر یا چاقه دیگه این تردید شما بیماری وسواس میشه
یکم بیشتر توضیح بدید لطفا
سلام
خیلی شعارهای قشنگ اینجا خوندم و البته بعضی ها هم در مورد فردی که راهنمایی می خواست قضاوت کردن!!!
من یک عقیده دارم. وقتی می خوای با کسی رابطه ای شروع کنی (چه برسد به ازدواج) قشنگ فکراتو بکن و همه چیز رو سبک و سنگین کن (اندام - خوشگلی- داشتن مقدرا کافی مو البته برای آقایان - و ...) تا بعدا هم خودت تو مخمصه نیوفتی هم اعصاب و روان یکی دیگه رو داغون نکنی.
این بلاتکلیفیها که البته تو زندگی ما ایرانیها مخصوصا متاهلین هم کم نیست مثل سرطان آدم رو از داخل می خوره. من معتقدم که بیشتر اونها در لحظه شروع رابطه قابل پیش بینی بوده ، البته با کمی تامل.
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش اومدی:324:
تاپیک هایی که بیشتر از 2 هفته باشه قدیمی محسوب میشه و نباید به روز شه مگه این که صاحب خود تاپیک به روزش کنه
برو پیش یه مشاوره تا تخصصی تر مشکلت بررسی یشه.
ظاهر و اندامی که متانسب با شما باشه تو ازدواج معیاره و شما باید از همون دیدار اول به این نکته توجه میکردی. (که نکردی ..)
پس به کمک یه مشاور بررسی بیشتری کن .
یه ساختمانی که فعلا 5 ردیف آجر چیدی اما کج رو بهتره از همین الان اصلاح کنی نه وقتی که هزینه ی بیشتری کردی . چون سرانجامی نداره و بلاخره باید خراب بشه. پس هرچه کم هزینه تر بهتر.
اگه واقعا ظاهرشون رو نمی پسندی، با ایشون ازدواج نکن. این برای اون خانم هم بهتره.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش اومدی:324:
تاپیک هایی که بیشتر از 2 هفته باشه قدیمی محسوب میشه و نباید به روز شه مگه این که صاحب خود تاپیک به روزش کنه