-
RE: واسه فرشته مهربان
من هم از ته دل برای فرشته مهربان دعا می کنم.
نمی دونم دقیقا مشکلش چیه و با خوندن این تاپیک خیلی نگرانش شدم.
امیدوارم خدا بهش سلامتی و صبر بده و مشکلش رو به بهترین نحو ممکن حل کنه. :323:
پریماه جان امیدوارم پدر شما هم به زودی زود شفا بگیره و سالم و سلامت بشه. :323:
خدایا مشکلات تمام بچه های تالار رو ختم به خیر کن. :323:
-
سلام.
بالهای صداقت عزیز، ازتون ممنونم بابت اینکه بهمون خبردادین:72:
واقعاً فرشته مهربان جزء اون دسته از اعضا هستن که هیچ وقت مشکلاتشون رو نمیدونستیم و بدون ذره ای توقع، بی دریغ به بقیه کمک میکنن.
خدایا سلامتی فرشته ی تالارمون رو ازت میخوایم.
-
-
کد:
می دونم تو dokhtare khaste چگونه به این تالار اومدی
منم امیدوارم مشکلشون حل شه
اما این جملتون؟!!!!
-
امروز که چند بار اومدم و عنوان تاپیکو دیدم فکر کردم خوب حتما از فرشته مهربان کمک می خوای به خاطر همین تاپیکو باز نکردم.اما حالا که تاپیکو باز کردم ....
منم خیلی دلم گرفته از صبح همش دارم گریه می کنم با اینکه لیاقتشو ندارم ولی دعا می کنم و برای رفع مشکلش صلوات می فرستم.
اگه میشه به عنوان تاپیک (دعا کنید )هم اضافه بشه.این طور دوستان بیشتری سر می زنن و دعا می کنن چون خیلی ها مدیون فرشته مهربان هستند
-
من هم براشون دعا میکنم :323: امیدوارم خداوند مشکل همگی ما رو که دردمندیم حل کنه.
-
از ته دل آرزو می کنم حاجت دل فرشته جان برآورده شود ، ایشان به خیلی ها در این تالار کمک کرده اند و انشالله بی جواب نخواهد ماند ...
-
امیدوارم دقائق زندگی ایشون هر ثانیه، قرین بهترینها باشه...
سعادت جاودان،
سلامت پایدار،
اقبال بلند،
بخت نیکو،
حال خوش،
اصل ثابت
و از همه مهمتر، رضای ذات احدیت رو برای ایشون آرزومندم...
قلبهای پاک، نشانه های پروردگارند...
التماس دعا
-
سلام بالهاي صداقت عزيز
من هم يه روز كه واقعا مستاصل و خسته بودم از خدا كمك خواستم و خيلي زود اينجا رو پيدا كردم با خيلي مشكلات اومدم ولي يه درصد كميشو تا الان تونستم با كمك دوستان توي اين سايت حل كنم و با پيگيري برنامه هاي روانشناسي تلويزيون و مطالعه زياد.بقيشم انشا... خدا بخواد دارم تلاش ميكنم حل بشه.
اگه قابل باشم چشم حتما براشون دعا ميكنم.اين ايام و اين هوا اساسا هواي دعا و راز و نياز با خداست.اميدوارم هر كس هر مشكلي داره به دست مهربان خدا حل بشه.:323:
-
ای کسی که گره های سختی ها به واسطه ی او بازمی شود وای کسی که شدت دشواری ها با او آرام می گردد و ای کسی که رهایی و رفتن به سوی آسایشی فراخ , از او درخواست می شود .
سختی ها به توانایی تو آسان شد و به لطف تو وسیله ها فراهم گردید و تقدیر به قدرت تو اجرا شد و اشیا ءبر وفق اراده ی تو تحقق یافته اند .
تویی خوانده شده برای دشواری ها و تویی فریاد رس در سختی ها ,از آنها جز آنچه تو دورکنی ,دورنمی گردد و از آنها جز آنچه تو برطرف کنی , بر طرف نمی شود .
ای پروردگار من , برمن امری وارد شده که تحمل آن مرا به مشقت انداخته و تو به قدرتت آن را بر من واردنمودی وبه سلطه ی خویش آن را برمن فرستادی .
پس برای آنچه به من رساندی , باز گرداننده ای وبرای آنچه برمن فرستادی دورکنند ه ای برای آنچه بستی ,گشاینده ای و برای آنچه گشودی ,بستنده ای و برای آنچه دشوار کردی ,آسان کننده ای و برای آنکه خوار نمودی ] یاری دهنده ای نیست .پس بر محمد و خاندانش درود فرست وای پروردگار من به فضل خود در آسایش را به رویم بگشا ی و به توانایی ات سلطه ی غم و اندوه را برمن بشکن و در آنچه شکوه دارم به من احسان داشته باش و شیرینی احسانت را در آنچه درخواست نمودم به من بچشان و ازجانب خویش رحمت وگشایش گوارا به من ببخش ,و نزد خود زود رهاشدن را برای من مقررکن .:323:
ای پروردگارمن ,طاقت آنچه برمن رسیده را ندارم و از آنچه برایم رخ داده از غم و اندوه پر گشته ام و تو بر دفع آنچه به آن گرفتار شده ام و بر طرف کردن آنچه در آن افتاده ام توانایی .پس آن رابرای من انجام ده اگر چه از جانب تو شایسته ی ان نیستم ,ای صاحب عرش وتخت بزرگ
اگر قابل باشم حتما دعاگو هستم :72::72::72: