-
RE: عشق دانشگاهی و ...
سلام .من می خواهم یه چیزی بهتون بگم .شما به عکس العملایی که از اون خانوم می بینید زیاد توجهی نداشته باشید بیشتر به این فکر کنید که یه جوری سر صحبت با خودش باز کنید و از خواسته خودتون مطمئن بشید. چون ممکنه عکس العمل اون خانوم و دوستاشم ازکنجکاوی در مورد رفتار شما بوده باشه و منتظره ببینه شما چه عکس العملی از خودتون نشان می دید. چون تا حرفی نزنید هیچی نمی شه گفت و هیچ کاری نمی تونید بکنید.موضوع را بامسائل عادی شروع کنید ولی نگذارید اینقدر عادی بشه که دیگه با بقیه براتون هیچ فرقی نداشته باشه و به خودشم این حس بدین که این یه نگاه عادی بوده .محکم باشید .به امید خدا!
-
سلام عمو محمدرضای عزیز
اگه همکلاستون هستن خیلی بهتره، شما در حال حاضر شرایط ازدواج و یا مطرح کردن این موضوع رو دارین؟
اگه واقعا به اون خانم علاقه مند هستید باید قدم جلو بذارید. مطمئن باشید ایشون این کار رو نمی کنن. یا می تونید از طریق یه واسطه اقدام کنید که اول بررسی کنید ایشون قصد ازدواج دارن یا نه، بعد از این مرحله بهتره از ایشون بخواین که تا تموم شدن درستون، طوری که خونواده ها هم در جریان باشن، با هم در ارتباط باشین تا بیشتر همدیگه رو بشناسین.
امیدوارم موفق باشید:72:
-
سلام عمو محمدرضا
باید مطمئن شوی که نامزد و شوهر دارد یا ندارد؟
برادرت وم
-
[align=justify]عمو محمدرضا دوست عزیز سلام
به تالار خوش آمدی
بهتره تکلیفت رو با خودت روشن کنی.
به قول شاعر که می گه: حرف را باید زد / درد را باید گفت
اینطوری انگار که هنوز تردید داری که دوسش داری یا نه؟ و اینکه احساس درونیت علاقس یا چیز دیگه ای؟ بهتره با خودت روراست باشی. اصلاً موقعیت ازدواج رو داری یا نه صرفاً می خواهی دوست بشی؟
منتظر نیستی که اون خانم بیاد به شما پیشنهاد بده. مطمئناً این وظیفه شماست که بری جلو و مثل یه آقای باشخصیت و تحصیلکرده با ایشون صحبت کنی. درسته؟
و هیچ وقت از روی عکس العمل ها و اطرافیان قضاوت نکن. چون الان شما یه روحیه ای داری که شاید یه رفتار بدون قصد و غرض اون خانم برای شما معنی دار باشه. می دونی که چی می گم. خدا زبونو برای چی داده؟
اصلاً هم ترس به خودت راه نده. اگه تو زندگی واقعاً طالب چیزی باشی مطمئن باش حتماً به دستش میاری. برای من که ثابت شده.
اینقدر هم به شکمت خیانت نکن. غذاتو بخور. جون بگیری حرف بزنی. گوشه گیری هم اصلاً به آقایون نمیاد. اینا توصیه های خواهرانه بود. امیدوارم برات مفید باشه.
موفق باشی[/align]
-
سلام تنها كاري كه ميتوني بكني بري با او صحبت كني براي منم چنين چنين اتفاقي ولي من حاضر نيستم موضوع عشق رو بيان كنم چون دخترم ...ميدونم اون دختر منتظر پيشنهاد شماست پس عجله كن
-
سلام منم چنين اتفاقي برام افتاده ولي چون دخترم من هرگز پيشنهاد نميدم ومنتظر هستم ....پس عجله كن كه منتظر پيشنهادته
-
سلام محمد رضا
نمی دونم هنوز این تالار را می خونی یا نه ؟
اما چیزهایی هست که باید بدونی :
اول مطمئن باش درصد زیادی از دانشجوها به همین حس تو دچار می شن برخی اون را جدی می گیرن و برخی راحت از کنارش رد می شن !!! بنابراین مشکل تو یه مشکل خیلی خاص نیست !
دوم وقتی که این جوری بهش فکر می کنی وابستگی احساسی برات به وجود میاد که در صورت رسیدن به او یا نرسیدن به تو صدمه می زند بنابراین سعی کن یه مدت خیلی منطقی در موردش فکر کنی تا بتونی بدون وابستگی انتخاب کنی
سوم از طریق واسطه هایی اون و خانواده اش را بهتر بشناس
چهارم شرایط خودت را بررسی کن آیا در شرایطی هستی که بتونی جلو بری و حداکثر تا دو سال آینده زندگی تشکیل بدی ؟
پنجم : درد دل کردن آرومت می کنه این جا هیچ کسی تو را نمی شناسه (حداقل می تونی با یه نام کاربری دیگه بنویسی که نشناسه ) پس می تونی به ما اعتماد کنی ، اگه نتونستی به کاغذ و قلمت اعتماد کن و بنویس تا سبک شی حتی اگه بعدش پاره شون کنی . وقتی می نویسی بهتر می تونی فکر کنی
یا علی
-
سلام. من اومدم
با شکمم آشتی کردم . با خودمم همینطور
با واسطه هم رفتم جلو ولی مثل اینکه شوکه شده بودم ... چون اصلا به حرف های واسطه ام گوش نکردم وووو......
خلاصه که با کلی حرف 2 ضربدر 2 میشه چهار مثل چک برگشتی ، برگشت خوردم و آلان اوضاع جور دیگه ای شده .....
از تمومحرف ها استفاده کردم وحالا منتظر کمک های دیگر شما هستم ...
می ترسم بازهم مشروط بشم ....
-
سلام بر دوست عزیز و عاشق پیشیه ما.
خوب مثل اینکه موفق نشدی. اشکالی نداره باید بازم تلاش کنی اما قبل از این ها سوالاتی دارم
1.قصد شما از دوستی با ایشان ازدواجه یا نه؟
2. اگر ازدواجه شرایط ازدواج رو داری؟
3.چرا بهش علاقمند شدی چه ویژگی تورو به اون علاقمند کرده(نگو نمی دونم فقط وقتی می بینمش دلم هوری میرزه) چون اون وقت بعد چند بار دیدن دیگه حتی دلتم هم تکون نمی خوره
در ضمن این کارا ترس نداره شما یک تقاضایی را به صورت محترمانه و چندین بار از ایشان می کنید اگر قبول کرد بسمه الله وگرنه (هنوز دختران زیادی را می شناسم که با نگاه هایشان تو را مست می کنند) موفق باشی دوست گرامی
-
داداش درست حرف بزن اصلاً ببینیم دردت چیه. اگه این مدلی بخوای صحبت کنی اولاً کسی متوجه نمی شه و دوماً وقتی متوجه نشه کمکت نمی کنه. آفرین پسر عجول!