RE: چگونه می توانم فردی صبور باشم!
بابا ما یه بار تو عمرمون یه خبطی کردیم و یه جیغی کشیدیم، اون ها از اون طرف به من رو کوبوندن، شما دو تا از اینطرف!:163:
تو کل این عمره 25 سالم، یه بار، فقط یه بار جیغ کشیدم، نه ناسزایی، نه زدنی، نه داد زدنی، هیچ کدوم نبوده! این سری هم از دستم در رفت، اگه نه تو خونه ی ما این چیزا تعریف نشده است!
البته قابل ذکره که من 10 اسفند باید دفاع کنم و روز قبل این ماجرای جیغ زدن، استادم گفت دقت کارت پائینه و به نظره من باید بری تمدید ترم کنی! خب، حالا شما خودتون رو بذارید جای من، این وسطم هی اعصابت رو خط خطی کنن، چی کار می کنین؟
البته نمی خوام خودم رو توجیه کنما، من در هر شرایطی باشم، نباید این گونه رفتارها انجام بدم، این یکی از دستم در رفت!
یه چیزه دیگه، خیلی از موارد ذکر شده در پست اول رو سر و سامون دادم و یه جورایی تو بعضی زمینه ها صبور شدما! اما خب، به قول مدیر، تمرین تمرین تمرین! زمان زمان زمان! یه تغییر کوچیک هم امکان داره ماه ها زمان ببره!
مریم و بابا لنگ دراز عزیز، مطمئن باش این تاپیک من، با این پست های اندکش، خیلی خیلی بهتر نتیجه گرفته تا اون 30 ، 40 صفحه ای ها! تاپیک می زنیم که یکی بهمون بگه کجاییم و سر نخ رو بهمون بده و خودمون دنبالش کنیم، نه این که تاپیک می زنیم تا دیگران متوجه بشن مسئله کجاست و برامون حلش کنن، چرا که غیره ممکن است، هیچ کی به غیر خوده ادم نمی تونه مشکل خودش رو حل کنه!
پائیزان2 ممنون، من آرامش دارم، اعصاب ندارم!:43: جالب این جاس که خودم نمی دونم اعصاب ندارم یعنی چه!:311: فقط به کارش می برم! اونم یعضی وقت ها!
ممنون از دوستان خوبم.:72:
سلام ایوب عزیز صبحت بخیر
از اون جا که از پست هات مشخص بوده دختر عاقل و نکته سنجی هستی و مطمئنم سر نخ الان تو دستته
ایوب نوشته ((البته نمی خوام خودم رو توجیه کنما، من در هر شرایطی باشم، نباید این گونه رفتارها انجام بدم، این یکی از دستم در رفت!))
درسته که نباید این رفتارا انجام بدی ولی بد نیست گاهی توجیه کنیم. قرار نیست که همیشه ما مسلط به رفتارمون باشیم ماشین که نیستیم کمی به خودت حق بده تا بتونی اول خودت اروم کنی و بعد جبران
برای اینکه صبورتر بشی باید اول درونت را اروم کنی وقتی خودت از خودت رضایت داشته باشی رفتار بهتری پیش میگیری
ایوب عزیز همه ادما نقص هایی دارن باید برای زفع نقص هاشون تلاش کنن اما خودازاری و اینکه بخای همیشه بی نقص باشی خودش تولید استرس و مشکل میکنه
در اخر بازم میگم اول خودت رو به عنوان یه ادم که شاید خطا کنه بپذیر تا در کنار ارامش و رضایت درونی صبوری هم بیاد
بد نیست گاهی همه مشکلات را بدیم دست خدا......
روز خوبی داشته باشی عزیز دلم:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب
مریم و بابا لنگ دراز عزیز، مطمئن باش این تاپیک من، با این پست های اندکش، خیلی خیلی بهتر نتیجه گرفته تا اون 30 ، 40 صفحه ای ها! تاپیک می زنیم که یکی بهمون بگه کجاییم و سر نخ رو بهمون بده و خودمون دنبالش کنیم، نه این که تاپیک می زنیم تا دیگران متوجه بشن مسئله کجاست و برامون حلش کنن، چرا که غیره ممکن است، هیچ کی به غیر خوده ادم نمی تونه مشکل خودش رو حل کنه!
موافقم
ایوب عزیز
خوشحالم که به نتیجه رسیده ای و یا داری میرسی این منو خوشحال میکنه ومنظورم این نبوده که به نتیجه نرسیدی به هر حال عذر میخوام من که نگفتم تعداد پستا کمه نتیجه نگرفته حالا اگه زیاد باشه نتیجه میگیره؟من منظورم اینه که به توصیه مدیر گوش دادی و در جواب دادن صبوری به خرج دادی البته به جز روزای اول خانمی, این دیر امدنای شما خوش یعی دارید به نتیجه میرسید و صبوری به خرج میدهید:43:
سلام،
ببین ویدا، تو پروفایل من، در قسمت درباره من، نوشتم:
مو آن رندم که عصیان پیشه دیرم
بدستی جام و دستی شیشه دیرم
اگر تو بی گناهی رو ملک شو
من از حوا و آدم ریشه دیرم
دقیقاً این معنی اون حرفایی رو می ده که تو می گی: در اخر بازم میگم اول خودت رو به عنوان یه ادم که شاید خطا کنه بپذیر تا در کنار ارامش و رضایت درونی صبوری هم بیاد
عاشق خیامم!:46:
این از این، اما شما، تو دو تا پستت اسم خدا رو آوردی، اولین چیزی که به ذهن هر کسی می رسه، اینه که خودت از این طریق به آرامش رسیدی و مشکلاتت حل شده، برا همین به بقیه هم این راه رو پیشنهاد می دی! یه چیزه دیگه هم به ذهنه من رسید، که دوست دارم جواب بدی، آیا حس کردی که من تو زندگی خدا رو کم دارم؟ مثلاً یه پستی زده باشم که این رو برسونه؟ ممنون می شم اگه باهام روراست باشی دوسته عزیزم:46:
مریم و بابا لنگ دراز، چرا فک کردی من از حرفت ناراحت شدم؟؟؟؟:43:
اتفاقاً من پستت رو دوست داشتم، نقاط قوته من رو تقویت کرد.:43:
نگران چی هستی ایوب؟!
به قول یک شاعر(نما!!!!):
ز خرخوانان عالم هر که را دیدم غمی دارد
دلا رو کن به مشروطی که آن هم عالمی دارد!!!!!
:311::311::311::160:
سلام ایوب جان
دوست عزیز خود من وقتی راه حلی برای یه مشکل پیدا نمیکنم برای ارامش خودم هم که شده همه مشکلات را به
خدا میسپارم و عقیده دارم اون بهتر از من عمل میکنه یه جورایی حس کردم که شاید این راه حل برای شما هم کارساز
باشه اگرنه در خیالم هم نمیگذره که در زندگیت خدا رو کم داری نه به هیچ عنوان
هدف یا صحبت من در جهت آرامش شما بوده نه منظور دیگه عزیز دلم
در نهایت تو هر تاپیکی نظرات مختلف بیان میشه اما انتخاب با صاحب تاپیک هست اگر نظر من باعث ناراحتی شما شده عذر میخام
موفق باشی دوست عزیز:72:
ایوب تو خیلی دختر عصبی هستی.همچنین اعتماد به نفس کاذبت داره فوران میکنه..هر کی هر چی میگه یه حرف میذاری تو کاسه اش..با این اخلاقت تازه ادعا میکنی هر جا میری همه از تو خوششون میاد...
من از الان برای شوهر ایندت دعا میکنم البته اگه شوهری گیرت بیاد...به نظرت هیچ مردی میتونه با این اخلاق تو کنار بیاد..قیافتو که ندیدم لابد اونم عیب و ایرادی چیزی داره..نگو که ملکه زیبایی هستی و سیندرلا و زیبای خفته باید جلوت لنگ بندازی..
با این اخلاقت تازه اسم خودتم گذاشتی ایوب..چرا خیال کردی این اسم بهت میاد؟
از خود راضی مغرور............
اگه تونستی اینا رو بخونی و با هر کلمه عصبانی نشی و داغ نکنی و فقط یه لبخند بزنی و پیش خودت بگی بلاخره اونم ازاده هر نظری داشته باشه میشه گفت یه کم پیشرفت کردی و صبور شدی.
جدا ازشوخی شنیدی میگن ازافکارت بترس که به گفتارت تبدیل میشه
از گفتارت بترس که به عادتت تبدیل میشه
از عادتت بترس که به شخصیتت تبدیل میشه
نقل قول:
همش ورده زبونم شده اعصاب ندارم، سر به سرم نذارید!
خوب این کار تو باعث میشه به خودت تلقین کنی که اعصاب نداری...بهتره توی خلوت و اشکارا در مواجهه با هر مسئله به خودت بگی اتفاقا من خیلی ارومتر شدم.
مطمئن باش یه مدت از اون جملات منفیت استفاده نکنی تاثیرش رو میبینی.
حامد.دانشجو، اتفاقا، یه بار تو عمرم، مزه ی زیبای مشروطیت رو چشیده ام! نگران که نیستم، اما دوست دارم عیوبم رو بر طرف کنم!
ویدا@ گرامی، شما انسان بسیار تیزی هستید، خیلی ممنون از این که این نکته رو یاد من آوردی، ببین خدا چی می گه:
تو بگشا گوش دل پروردگارت با تو میگوید
ترا در بیکران دنیای تنهایان
رهایت من نخواهم کرد
رها کن غیر من را آشتی کن با خدای خود
تو غیر از من چه میجویی؟
تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟
تو راه بندگی طی کن عزیزا من خدایی خوب میدانم.....
و اما شما بهار66، بسیار شادمان کردید دوست عزیز!:cool:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
ایوب تو خیلی دختر عصبی هستی.
این رو که خودم بدونه بسیارش گفتم!
همچنین اعتماد به نفس کاذبت داره فوران میکنه..
به جونه خودم کاذب نیست، آخه چرا اعتماد به نفس نداشته باشم!
هر کی هر چی میگه یه حرف میذاری تو کاسه اش..
من بی جا بکنم به دوستای خوبم چیزی بگم، نمی دونم چرا تو دید بچه ها این جوری جا افتاده که پستام تهاجمی هست و یه منظوری درش نهفتس!
:163:
با این اخلاقت تازه ادعا میکنی هر جا میری همه از تو خوششون میاد...
البته همه جا که نه، اونهایی که گوهرشناس قابلی هستن خوششون می یاد، قدر زر زرگر بداند!
:310:
من از الان برای شوهر ایندت دعا میکنم البته اگه شوهری گیرت بیاد...به نظرت هیچ مردی میتونه با این اخلاق تو کنار بیاد..
بالاخره هر که طاووس خواهد، جوره هندوستان کشد دیگه! نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیافتو که ندیدم لابد اونم عیب و ایرادی چیزی داره..نگو که ملکه زیبایی هستی و سیندرلا و زیبای خفته باید جلوت لنگ بندازی..
قیافم معمولی هست، اما خیلی خودم دوستش دارم و همش تو آینه یه فتبارک ا.. و احسن الخالقینی می گم!
جالب این جاس که ولکام گوشیم هم سلام بر زیبای خفته اس!
البته به خود شیفته هم معروفم!
:227:
با این اخلاقت تازه اسم خودتم گذاشتی ایوب..چرا خیال کردی این اسم بهت میاد؟
من اسمم رو نذاشتم ایوب، نام دیگری داشتم که بر اثر سوء تفاهم و اشتباهی که از جانب بنده بود، اسمم به ایوب تغییر کرد و بعدش ما درخواست دادیم که همین ایوب بماند! البته بسیار به اسم ایوب علاقه مند شدم، بعد از مطالعاتی که در باره ی حضرت ایوب داشتم و چند وقت پیش به مامی گفتم چرا اسمه من رو نذاشتی ایوب!
:311:
از خود راضی مغرور............
اینم راست گفتی، بسیار از خود مچکر و از خود راضی هستم، البته دلیلی نمی بینم که نباشم و خودم را بسیار بسیار دوست می دارم همی!
مغرور رو که نمی دونم والا، شاید این چند پست که تو تالار زدم این خصوصیت رو نشون بده، اما در کل به انسان خاکی بسیار معروف هستم!
اگه تونستی اینا رو بخونی و با هر کلمه عصبانی نشی و داغ نکنی و فقط یه لبخند بزنی و پیش خودت بگی بلاخره اونم ازاده هر نظری داشته باشه میشه گفت یه کم پیشرفت کردی و صبور شدی.
به جانه خودم یه دل سیر خندیدم، دمت گرم! خیلی حرفات آشناست و بسیار بسیار شنیده ام! از هیچ کدوم از این خصوصیاتی که گفتی بدم نمی یاد!
جدا ازشوخی شنیدی میگن ازافکارت بترس که به گفتارت تبدیل میشه
از گفتارت بترس که به عادتت تبدیل میشه
از عادتت بترس که به شخصیتت تبدیل میشه
نقل قول:
همش ورده زبونم شده اعصاب ندارم، سر به سرم نذارید!
خوب این کار تو باعث میشه به خودت تلقین کنی که اعصاب نداری...بهتره توی خلوت و اشکارا در مواجهه با هر مسئله به خودت بگی اتفاقا من خیلی ارومتر شدم.
مطمئن باش یه مدت از اون جملات منفیت استفاده نکنی تاثیرش رو میبینی.
باشه، چشم، به نکته خیلی خوبی اشاره کردی، حتماً دوست من!
بازم ممنونم از دوستام، با گوش دل نوای شما رو می شنویم:43:
عزیزم من فکر می کنم مشکل جای دیگریست. راستش پیش از این فکر می کردم شما یک آقا هستید (از لحن پستهاتون) و حتی اینکه با لگد می خواستید عصبانیتتون رو خالی کنید. حالا یکبار هم خواستید مثل دخترها جیغ بزنید برای خانوادتون غیره منتظره بوده. شاید هم برادرانی دارید که از شما بزرگترند و با خوی انها بزرگ شدی. اما اگر سعی کنی دختر بودنت را پنهان نکنی کم کم لطافت در رفتارت هم بیشتر می شود. (البته این فقط یک حدس بود ممکن است درست نباشد).
ایوب عزیز
خانمی ، یه فکری به حال توقع زیادت از خودت بکن .
کمال گرائیت دردسر سازه ، و به نوعی بی صبری رفتار دفاعی تو در برابر اعصاب خوردیهات از خودته ، در اصل از خودت فرار می کنی وقتی بی صبری به خرج می دهی .
کافیه توقعاتت را از خودت در درجه اول و از دیگران بعد از آن بیاری پایین . از طرفی هم انتظار اینکه کارت نقص داشته باشد را هم داشته باش و طبیعی بدان چون هیچکدام از ماها کامل نیستیم . خودت را با کاستیها و قوتهایی که در خودت پیدا می کنی ( هردو توأمان ) بپذیر ، دوست داشته باش ، و در ادامه آهسته و پیوسته در جهت ارتقاء خودت به نحوی لذا بخش و رضایت آفرین تلاش کن . این ارتقاء شامل رفع عیوب و ضعفها و تثبیت قوتهاست .
لینکهای زیر را هم بخوان :
http://www.hamdardi.net/thread-15050.html
http://www.hamdardi.net/thread-15051.html
http://www.hamdardi.net/thread-19997-post-184524.html#pid184524
http://www.hamdardi.net/thread-20001.html
http://www.hamdardi.net/thread-10711-lastpost.html
همچنین توصیه می کنم یک چکآپ خون برای تشخیص احتمال کم خونی یا اختلال هورمونی ( وضعیت غدد درون ریز ) را داشته باش .
موفق خواهی شد
.