-
RE: ازدواج ترس داره؟
خوب ببینید من تنها هدف و دید ازدواج را برایتان شرح دادم و اینکه شما بخواهید بر این اساس
تصمیم گیری کنید درست نیست چون دنیای ما دنیای واقعیت هاست!!!
بحث من سر شناخت خودتان و دید کلی ازدواج بود اما دقت کنید که انخاب این همسفر بسیار
مهم است و من اصلا در خصوص فاکتورهای این همسفر صحبتی نکردم...
اگر بخواهیم فاکتورها را بگوییم نه صرف این حرف که من کمال گرا هستم کافی نیست و شما باید
از روش های دیگر به این شناخت برسید!
همه ما در حرف کمال گرا هستیم اما در عمل و دنیای واقعیات مسائل دیگری مطرح است!
خوب فاکتورهای کلی یک همسفر خوب برمی گردد به نگاه شما و تعریفتان از یک همراه خوب!
برای مثال از دیدگاه من همسفر خوب کسی است که از مصاحبت او بسیار لذت می برم و
انگار حرف دل مرا می گوید...اهداف و اعتقاداتش با من همسوست...بلند پرواز و جاه طلب
است و عاشق هیجان و تغییرات ... مهربان است و صبور و ممکن است با من اختلاف سلیقه
داشته باشد و اختلاف نظر اما دقیقا همانطور است که من می خواستم باشد نه از نظر
طاهری بلکه رویاها و برنامه هایش همانند من است و از او چیزهای زیادی یاد می گیرم و
هنگامی که او را نمی بینم احساس می کنم که کسی مانند او حرفها و اعتقادات مرا
نمی فهمد و غیره ... که این جز با شناخت و صحبت کردن به دست نمی آید!
مسیر همیشه مشکلات دارد و هیچ مسیری بی سختی نیست اما مهم این است که ما
بتوانیم با شریکمان صحبت کنیم و از راه گفتگو و مراقبت از تعهدات اولیه که با یکدیگر بسته ایم
این سختی ها را پشت سر بگذاریم و مهم این است که مطمئن شویم شریکمان در روزهای
سخت کنارمان می ماند...پس این ها همه بر می گردند به شناخت ما از خودمان و خواسته
هایمان و بعد انتخابی صحیح!
روزهای سخت همیشه هست اما مهم این است که آدمی پیدا کنید که شریک غم ها و
شادیهایتان باشد...آن روز می گویید خودش است ، او نیمه گمشده من است!
ضمنا یادتان باشد گل زندگی همواره نیازمند رسیدگی است و فکر نکنید انتخاب که کردید
یعنی همیشه خوشبخت می مانید و همه چیز تمام شده...برعکس همه چیز تازه شروع
شده و ما نیازمند شناخت بیشتر در هر لحظه از زندگی هستیم و رسیدگی به خواسته ها و
نیازهای طرفمان تا زندگی مان شبیه سرنوشت های تلخ این سایت نشود و به قولی هر روز
ما باید بهتر از دیروز ما باشد و در این مسیر با هم یاد بگیریم و همیشه با صحبت کردن متوجه
خواسته های طرف مان بشویم
این کار نیازمند مطالعه است و شناخت بیشتر!
اما ازدواج همانند همه انخاب های ما دارای ریسک است و هر چه شناخت ما بیشتر شود
ریسک هم کمتر می شود و شما به این نتیجه می رسید که این ریسک بسیار شیرین است
-
ازدواج؟نه بله سيد گرانقدر!
بله زيرا قراره روح و قلب و انديشو و افكارتو با كسي شريك بشي..قراره در عين تفاوت كسي رو بپذيري.. قراره دوست داشته باشي اما مالك نشي.. قرار از پنجره چشمي ديگه هم به دنيا نگاه كني و ..ممكنه به فردي اشتباه در مسير زمدگيت برخورد كني ..
اما از يه طرفم نه
اگه درست انتخاب كني و درست ادامه بدي يه جفت دست مهربون موقع خستگي بارهاتو در بردن همراهي ميكنه موقع خستگي روزاي سخت زمستوناي زندگي جلوت يه ليوان چاي داغ مهرباني ميذاره..
دوستي و محبوبي و دلداري پيدا ميكني..
متعادل نگاه كن ..ازدواج بخش بسيار بسيار مهمي از حياته برادرم:72:
-
ممنون از همتون به خاطر نظراتتون
من از ازدواج فراري نيستم به خيلي از اين مزاياي ازدواج هم كه شما گفتيد واقفم اما هميشه يه ترسي دارم حالا نميدونم يا ابن ترس از قبول مسوليت يا ترس از اينده نا معلوم يا اينكه به خاطر اينكه چند وقت هست توي سايت سرك ميكشم زياد درگير مشكلات مختلف بقيه شدم و ناخوداگاه من را ترسونده
فكر كنم بايد مثبت نگاه كنم... همه سعيم را در شناخت انجام بدهم و بعدش هم نهايت تلاشم را در مراقبت از زندگيم داشته باشم و بقيه را ديگه به خدا بسپارم
-
سلام
من کارشناس ومتخصص نیستم ولی شما هم بدون تو همه این تایپیک های ترسناک به قول شما یه مسئله داره داد میزنه که باید بهش دقت کنیم:324:
اونم اینه وقتی منتظر چیزی هستی سرت می اید :305:
به قول عزیزم:
زبان اید زیان اید:305:
شما به یه مسئله دقت کردی همه افراد تو این ماجراها خودشون این مسائل رو ایجاد کردن یعنی زوم کردن رو مشکل واونو به خودشون جذب کردن همه خوش خبرا هم با توکل برخدا وصبر وتمرکز بر نکات مثبت زندگی به نتیجه رسیدن
شما الان یک گارد دفاعی دارین که خلوت هاتونو از دست ندید همش می ترسید یکی بیاد شما مجبور بشین از قلعه تنهایی تون بیرون بیاید ولی.... وقتی انشالله اون یه نفر بیاد شما با دست خودت درای قلعه رو باز می کنی تا بیاد خودت می خوای شریکت باشه ... بله اونروزم میاد همین که اومدین اینجا تایپیک زدین یعنی دارین یواش یواش اماده این کار میشین حالا هم زندگیتون رو بکنین ونگران دیر یا زود این مسئله نباشید .
به زمان خودش اتفاق می افته واتفاق خوبی هم می افته ....
ازدواجم همون طور که خودتون گفتید با همه تغییرات زندگی ادم فرق می کنه خیلی هم فرق می کنه .
به عنوان یک دوست پیشنهاد می کنم کتاب 4 اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخونید.
البته ارسال اخر شما هم خیلی خوبه ولی من اینا رو به خاطر همه دوستایی می نویسم که این پست ها رو می بینن چون من خودمم از این تالار درسای زیادی تو زندگیم گرفتم:323:
مثلا من تو این سایت وسایتای دیگه این موارد رو دیدم:
من خودکشی کردم تا به فرد مورد علاقه ام برسم .... حالا فلان مشکلو دارم ...
خب چه انتظاریه ... خانه از پای بست ویران است
یا برعکس شوهرم رگشو زد تا بابام اجازه داد حالا خیانت کرده
بابا چه انتظاریه ادمی که اینقدر کم ظرفیته قدر هدیه حیات رو که خدا یکبار به ما میده نمیدونه حالا می خواد قدر تو رو بدونه:300:
یا مردی از رفتن زنش و... میناله قضیه چیه اقا در مقابل زنش که عاشقش هم بوده سیاست کم محلی با توصیه دوستاش در پیش گرفته تا زنش پررو نشه:163: حالا زنه قهر کرده رفته چند ماه دست رو دست گذاشته غرورش حفظ شه یکهو دیده ای دل غافل زنم نیومد احضاریه دادگاه اومد:302:
زنی که به نیاز های شوهرش بی توجهی کرده حالا از خیانتش ناراحته .
ببینید در 90 درصد مسائل ما خودمون در مشکلات مقصریم طرف ما یهو بد نشده مشکل مثل علف هرزی بوده به جای از ریشه کندن برگشو کندیم حالا رشد کرده حریفش نیستیم.
خوش به حال همه کسایی که این سایتو قبل ازانتخاب شریک زندگی میبینن:104:
اگر بی توجه انتخاب کنیم یا با عجله یا با چشم بسته عاقبت خوبی هم انتظارمونو نمی کشه.
اگه زنی شوهرش دوست خیابونیش باشه بایدم منتظر خیانت باشه.
اگه ما سالم زندگی کنیم خدا رو مد نظر بگیریم به خودمون وبقیه احترام بذاریم تلاش کنیم تا زندگی بهتری داشته باشیم خدا هم بهترینا رو جلو پای ما میذاره وهر مشکلی هم پیش بیاد امتحان الهی ماست با صبر وتوکل خدا خودش کلید حل رو به ما میده این مسئله رو من تو زندگی خودم تجربه کردم.
با ارزوی بهترینا:72: