RE: می خواهم اسم بچه رو خودم انتخاب کنم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
اما یک نکته هست و آن اینکه منم حاضر نیستم به کل از همه معیارهایم بگذرم. و اسم فرزند باید نظر من رو هم تامین کنه، هرچند دلخواه من نباشه.
متاسفانه 2 نکته وجود داره؛
1- من و همسرم خیلی معیارهایمان یکی نیست و متاسفانه از دو طیف مختلف دنبال اسم هستیم.
2- از طرفی هم فکر می کنم داره لج می کنه. چون یبار یه اسمی پیشنهاد داد که اتفاقا تو لیست من بود (اون موقع هنوز لیستم رو بهش نداده بودم). گفتم قشنگه و من هم موافقم. این اسم تو لیست من هم هست. با کمال تعجب دیدم که گفت منصرف شدم و همینجوری گفتم.
متاسفانه خیلی پیشنهاد اسم نمی ده و میگه بذار دنیا بیاد. از طرفی می ترسم بدون گفتن به من بره برای بچه شناسنامه بگیره!!!!!!!!!
دلم نمی خواد بعد از تولد بچه و زمانیکه من احتمالا منزل پدرم هستم، اختلاف و درگیری بینمون پیش بیاد.
بنظرم بهتر بود قبل از دنیا اومدنش برای اسم توافق می کردیم تا اون موقع از بودن در کنار فرزندمون لذت می بردیم.
نمی دونم چطور باهاش صحبت کنم که زودتر براش اسم انتخاب کنیم.
در عین حال که از نفوذ خانواده اش رو فکر و تصمیم همسرم به شدت می ترسم. و ترس این رو هم دارم که احیانا اونها بخوان اسم بچه من رو انتخاب کنند!
سلام به بلو اسكاي عزيز
منم به نوبه خودم تبريك ميگم مادر شدنتون رو ، اميدوارم حقيقتا بتونيد در اين مسئوليت بزرگي كه بر دوشتان افتاده ، موفق و سربلند بيرون آييد و زندگي شيريني با هسمرتان در كنار اين فرزند عزيزتان داشته باشيد ...
اول بگم : انتخاب اسم حق مشروع شما و همسر است ، يعني حق هر دوي شماست ... هر دوي شما بايد با تفاهم آن را انتخاب كنيد ،
اما من با عرض عذر خواهي ، يه نكته بگم : با توجه به نكاتي كه در دو پست خود گذاشتيد ، اينجور فهميدم كه هنوز خوب نتوانسته ايد ارتباط روحي و معنوي خوبي با همسرتان برقرار كنيد ، و اين يك ضعف در زندگي مي باشد ، و فقط در انتخاب يك اسم نيست ، بلكه ممكن است حتي در سائر موارد زندگي شما سرايت كند و انتخاب اسم شروع سرايت آن باشد ...
لذا پيشنهاد من اينست كه : اگر ترس اين را داريد كه بخواهيد بر اين حق خود اصرار كنيد ، ممكنه اختلافاتي بيافته ، و مسائل ديگري پيش آيد ، شما فعلا از اين حق خود بگذريد تا زندگيتان دچار تزلزلي نشه ، ( به هر صورت هر چند اسم مهم است ، اما آرامشي كه براي آن فرزند بايد به وجود آوريد خيلي مهمتر از اسم است ، و اين با اين لج و لجبازي حادث نمي شود ، لذت بردن از فرزند مهمتر است ، يادتان باشد كه تربيت او هم در آينده در دست شماست )
اما بعد از اين ماجرا برنامه اي متقن بريزيد و شروع كنيد به برقراري ارتباط روحي و معنوي با همسر خود تا در سائر موارد زندگي بتونيد با تفاهم و .... مسائل را حل كنيد ، ( البته قبل از آن راههاي ايجاد اين رابطه را بيابيد و بعدا سعي كنيد آنها را در زندگي پياده كنيد )
شايد اين اختلاف راي و نظر ، زنگ هشداري باشد براي شما كه به خود آييد و بيشتر به فكر ايجاد اين ارتباط بيافتيد .....
انشاالله هميشه و در تمام لحظات ، كنار اين فرزند عزيزتان لحظات لذت بخشي داشته باشيد ...
يا علي :72::72::72:
سلام اسمان ابی عزیز.:72:
بهت تبریک می گم و امیدوارم که قدمش خیر باشه. وقتی گل پسرت دنیا بیاد کم کم یاد می گیری که خیلی باید به خاطر پسرت گذشت کنی حتی از حق طبیعی خودت.
بله خداییش بارداری دوران سختیه و قطعا سختی زیاد کشیدی اما این حرف اقای sci رو قبول دارم که انتخاب اسم و حق خودت ندون.
من خیلی نمیتونم راهنماییت کنم چون اولا حالم خوب نیست که فکرم کار کنه و دوم اینکه به نظرم حرفای اقای sci و سایر دوستان خیلی کامل بود.
فقط خواستم تبریک بگم و اینکه اگر احیانا احیانا احیانا........ همسرت برای پسرت شناسنامه گرفت با سلیقه خودش لحظات شیرین به دنیا اومدن نوزادت و برای خودت تلخ نکن بالاخص که خانوادت هم در کنارت هستن.
موفق باشی:72:
دوستان گلم از همگی ممنون که راهنماییم می کنین و برام وقت می ذارین.
متاسفانه از وقتی برخی از دوستان هم این احتمال رو دادند که ممکنه همسرم بدون مشورت با من برای پسرمون شناسنامه بگیره، واقعا اعصابم بهم ریخته!
من خواسته ام رو کاهش دادم و توقعاتم رو کم کردم. ولی اینکه یک عمر پسرم رو به نامی صدا بزنم که دوستش ندارم، دیوونم می کنه. در واقع اصلا برام قابل قبول نیست. حتی به ذهنم رسیده اگه اینکار رو بکنه بمونم خونه پدرم و هرگز برنگردم.
اما شاید بد نباشه که قبلش بهش بگم که اگه چنین کاری بکنه چه اتفاقی ممکنه بیفته. نظر شما چیه؟ چطور بگم؟ (نگید بیخیال شو و آرامش داشته باش که اصلا نمی تونم و نمی خوام که بتونم)
الان تو ذهنم اینه که ازش بخوام که اونم تو این چند روز باقی مونده یه لیست بده (در واقع با توجه به صحبتهای آقای sci) و معیارهاش رو هم بنویسه. هرچند من تقریبا معیارهاش رو می دونم و بنظرم کامل نیستند و خیلی افراطی به یک بعد توجه شده و از بقیه ابعاد غافل شده.
اما نمی دونم اینکار رو انجام می ده یا نه!
خلاصه که من این موضوع رو که بدون اطلاع من اسم انتخاب کنه و برای بچه شناسنامه بگیره رو به هیچ قیمتی قبول نخواهم کرد. پس لطفا و خولاهشا یکم بهم همفکری بدید که آیا در مورد عواقب اینکار (گرفتن شناسنامه خودسرانه) باهاش صحبت بکنم یا اینکه فقط ازش بخوام که لیستش رو تهیه کنه؟ (باتوجه به زمان اندکی به تولد پسرمون مونده)
دوستان یه سوال هم داشتم؛
می دونید گواهی تولد فرزند رو بیمارستان به کی می ده؟
بعد از تولد فرزند به مادر می دن یا موقع تسویه حساب به پدر؟
اگه بتونم اونو نزد خودم نگه دارم، لااقل خیالم راحته که بدون هماهنگی نمی ره شناسنامه برای پسرمون بگیره!
نه نگو بنظرم...اینجوری بیشتر تشویقش میکنی بره اینکار رو انجام بده... پیش خودش میگه"اینم یه راهیه!خودش که اون موقع نمی تونه از جاش بلند شه من می رم تندی واسه بچه شناسنامه میگیرم" :163: . بهترین کار توافق همراه با برانگیختگی حس احترام همسرته. حتما باهاش به توافق برس. انقدر خودخوری نکن مامانی!:46:
یه سوال؟ چرا انقدر در موضع رنجش و دلخوری نسبت به شوهرت هستی؟ بابای بچه است! بچه تو...بچه هردوتون...
یه پیشنهاد دارم... اول ابنکه بشین ار خدا طلب صبر کن و بخواه که بهت آرامش بده... بعد هم بخواه اسمی واسه پسرت انتخاب بشه که به صلاحشه. بعد از اینکه خودتو آروم کردی حالا همه تلاشتو بکن یک اسم خوب واسه بچه پیدا بشه. در بدترین حالت اگه نشد تو بچه رو به اون اسمی صدا کن که دوست داری... مشکلی نیست که انقدر حرص می خوری جونم!
راه حل خوبی نیست و خودم هم باشم این راه را انتخاب نمی کنم. ولی گفتم شاید شما قبول کنید.
1- دو تا اسم برای بچه بگذارید. شناسنامه ای و صداکردنی متفاوت باشه. یکی را شما بگذار، یکی را ایشون.
2- یکی از دوستان من با همسرش سر این قضیه مشکل داشتند و الان دخترش دو تا اسم دارد. یکی در شناسنامه که پدر هم با همون اسم صداش می کند. یکی هم مادر برای خودش انتخاب کرده. مادر و جمعی از اقوام به این اسم صداش می کنند و پدر و تعداد کمی از اقوام هم به اسم دیگه. خود بچه هم خودش را به اسم مادریش معرفی می کنه.
اصلا راه حل جالبی نیست. می دونم.
ولی به نظر من حرفهای مهاجر بی نشان را جدی تر بگیر. چرا اینقد من و تو بین شما و همسرتون هست و چرا هر روز این فاصله را بیشتر می کنی؟
دلم برای سرافراز تنگ شده بود و همه اش می گفتم چرا پیداش نیست.
سیسیلی هم نوشته که حالش خوب نیست و من پررنگ نیستم که حالش را بپرسم. به هر حال سواستفاده کردم و اینجا نوشتم. ببخشید. می تونید پاکش کنید.
اگه بتونید توافق کنید و کمی گذشت البته هردوتون .می شه یکی از اسمها بشه اسم شناسنامه ای یکی هم تو خونه صداش کنید.اما حتما توافق باشه.
دوستان چون مبحث نامگذاریه و ممکنه دوستان دیگر هم زمانی به این تاپیک مراجعه کنند، لازم دیدم که این مطلب رو اینجا بگم.
زمانی یک برنامه تلویزیونی تماشا می کردم که از مضرات دو اسمی بودن کودک می گفت. می گفت که کودکانی که دو اسم دارند، معمولا دو شخصیتی می شوند. شخصیت کودک بر اساس نامش هم شکل می گیرد (بخاطر همین برام خیلی مهمه که اسم پسرمون چی باشه)
در ضمن همه ما با اسممون یه ارتباط حسی برقرار می کنم بطوریکه وقتی با اون نام صدا زده می شیم، احساس خوبی پیدا می کنیم. در ضمیر ناخودآگاهمون سعی می کنیم که شخصیتمون رو به اسممون (از لحاظ معنایی و از لحاظ خصوصیات فرد مشهوی که احیانا به این نام بوده است)، نزدیک کنیم.
خلاصه که همانقدر که انتخاب نام مهمه، تک بودن اون هم مهمه.
و طبق اون برنامه تلویزیونی از دیدگاه روانشناسی اصلا درست نیست که کودک دو اسمی باشه.
سلام خیلی خوشحال شدم دیدنتون
دلمون براتون تنگ شده بود خواهر مجازی من
قدم نو رسیده مبارک ایشالا سالم باشه
خیلی تبریک میگم
راستش نرسیدم همه ی تاپیکو بخونم فقط یکم از نتوشته هاتونو خوندم ضمنا فک نکنم سوادم قد بده شما رو راهنمایی کنم
امیدوارم روشی رو اتخاذ کنید که به صورت دوستانه حل بشه
نه لج و لجبازی جوری که نه حقی از شما ضایع بشه نه همسرتون
آرامشتون رو حفظ کنید هنوز بچه بدنیا نیومده ممکنه تاثیر بد بذاره
یه توصیه می کنم که حرف خودتونه
اگه حقی ازتون ضایع شد وقتتونو و اعصابتونو داغون نکنید
زندگی کتابیست پر ماجرا به خاطر یک ورق دورش نینداز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
دوستان یه سوال هم داشتم؛
می دونید گواهی تولد فرزند رو بیمارستان به کی می ده؟
بعد از تولد فرزند به مادر می دن یا موقع تسویه حساب به پدر؟
اگه بتونم اونو نزد خودم نگه دارم، لااقل خیالم راحته که بدون هماهنگی نمی ره شناسنامه برای پسرمون بگیره!
عزيز حساس من دوران حامگي تو با اين تنش ها خراب نكن.. عزيزم اين تنش ها در خون شما استرسور آزاد ميكنه و به فرزند عزيزتونهم ميرسه..
اسم مهمه اما نه مهم تر از خود فرزند و زندگي تون! خوب/
گواهي ولادتو ما ما ما ها در بدو تولد از روي گواهي زايمان مي نويسيم. زمان من يه كاغذ زرد بوده واسه ما و يه سفيد واسه والدين . موقع ترخيص ميديمش به كسايي كه بچه و مامان رو ميبرن( پدر مادر بچه يا همسر يا مامان بابا بزرگ هر كي اومده همراه با يه رسيد تحويل)
معمولا به مامانا نميديم درد دارن حواسشون نيست گم ميشه.
هماهنگي رو با محبت و احترام ايجاد كن جگرم نه با قايم كردن گواهي ولادت.
و راستي برادر كوچك و برزگم و خودم دو اسم داريم يكي قرآني و يكي ايراني . هردو هم برامون محترمه. قرار بود اسمم اسم نازنين حضرت زهرا باشه اما چون با مادربزرگ پدرم يكي بود و اون خانوم گريه كرد اسمم شد ملاحت. هر دو تاشو دوست دارم و پدر مادرم هم دوستشون دارن.مثل دوتا اسم دوتا داداشام.
دعامي كنم فرزند عزيزت نام آور خوش نام و سربلند و سالم باشه:72:
و راستي .. نه !ما دو اسمي ها دو شخصيتي نميشيم.اما دو بعدي چرا.. من اسم زهرامو خيلي دوست دارم و مي دونم اين اسم نام بانويي نوراني يه كه اميد دارم چراغ راهم باشه و اسم ملاحتم هم دوست دارم.. بخصوص وقتي دوستانم ميگن:حسنت به اتفاق...( تو خود ديوان حافظ ببين!):72:
سلام بلو اسکای عزیز:72:
من با این حرف شبنم به شدت موافقم.
نقل قول:
ولی به نظر من حرفهای مهاجر بی نشان را جدی تر بگیر. چرا اینقد من و تو بین شما و همسرتون هست و چرا هر روز این فاصله را بیشتر می کنی؟
مهاجر بینشان گفتنی ها رو گفتن.
شاید الان که نزدیک به دنیا اومدن بچه تون هست زمان مناسبی نباشه. اما باید یه وقتی شروع کنی به اینکه بیشتر زندگیتون رو دو نفره ببینی.
نمیدونم در قبال کارهای اشتباه همسرت چنین گاردی گرفتی یا اینکه چی باعث این مساله شده. اما چیزی که هست اینه که رابطه تون صدمه دیده هست.
اینجا هم بیشتر بحث سر اینه که بهتره اول رابطه دو نفره تون سالم بشه.
این مشکل نام گذاری که به ظاهر الان مشکل اولیه و اصلی شماست (در صورتیکه ریشه در جای دیگری داره) در ادامه حل خواهد شد.
مطمئناً شما نقش به سزایی داری که رابطه رو به بهترین وجه مدیریت کنی.
ببخشید اگه جسارت کردم و جایی که هیچ تجربه ای ندارم نظر دادم:72::72: