مرسی del عزیز یعنی این مشکل با رفتن پیش روانشناس حل میشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی del عزیز یعنی این مشکل با رفتن پیش روانشناس حل میشه ؟
دوست عزیز ختما یک مشاوره برو آن چه می گویی تحمل کردنش خیلی سخت است به این مسائل ختما تا قبل از این که زیر یک سقف بروی دقت کن- خواهر من هم از این مشکلات شما داشت البته با شما فرق داشت و او هم به کسی نگفت و ما هم می گفتیم احتملا به خاطر شرایط است نتیجه اش این شد که بعد از 3 سال تحمل خیلی سختی به دور خانواده جدا شد- نمی خواهم بترسونمت ولی حتما مشاوره برو و حتما با همسرت صحبت کند حتی اگر از دستت ناراحت شد و دعواتون شد به یک راه خل منطقی برسید و بعد ازدواج کن - برات آرزوی خوشبختی دارم :227:
مارشال گرامی
امیدوارم دوباره صمیمیت به خانه شما برگرده :46:
دوستان سفارش میکنند که پیش مشاور بری ؛ به نظر شما مشاور چی میگه ؟ معجون میده ؟ سحر و جادو میکنه ؟ نه ؛؛؛ مشکل شما اینقدر حاد نیست که خودت را باخته ای . خودت بدیهات را روی کاغذ بنویس بدیهای همسرت را هم بنویس ؛ دقایقی فکر کن ببین کدام یک مشکل زا شده اید . مقداری فکر کن و همین راهکارهای دوستان را هم روی برگه بنویس و آنکه فعلا فضای اجرایش هست اجرایی کن .:104:
چرا اینقدر حساس شده ای که حتما باید با مانتو به خیابان بری ؟ اگر نگاه محبت آمیز همسرت , عشق بازی خالصانه او را میخواهی اظمینان او را سلب نکن :324:
دوست خوبم جانبداری بیش از حد از خانواده خودت سم مهلکی میشود که خیلی راحت کانون خانواده را سرد و بی روح خواهد کرد :324:
من احساس میکنم شوهر شما انسان شریفی است و دلش میخواهد همسرش کاملا به او اطمینان داشته باشد اطمینان به اینکه او میتواند خانواده را اداره کند ؛ او میتواند مدیر خوبی برای اهل و عیالش باشد اصلا او تحسین برانگیز باشد و تو اینها را هم زبانا و هم عملا به او بگویی و باور کنی :43:
یکی از دلایل پرخاشگری مردان همین است که او میخواهد مرد خانواده باشد و به نظر میرسد مقداری از این حس را از او گرفته ای - پرخاشگری و دادوبیداد کردن نسبت به آقای خانه ؟؟؟؟؟:163::163:
دوست خوبم فضای خانه را ملتحب نکن چون میبینم فردایی را که تایپیک خواهی گذاشت شوهرم به خانه نمی آید او مرا درک نمی کند و معتاد شده و...... خدا اون روز را نیاره :323:
برات آرزوی سعادت میکنم :72::72:
خب خدا رو شکر که در ابتدای رابطه هستید.کلا قبل از ازدواج مشاوره ی ازدواج به همه توصیه می شود.حال با توجه به شرایط شما ، برای شما امری ضروریست.
شما برای خرید یک وسیله ی کوچک از چندین نفر که قبلا از آن استفاده کرده اند و یا در آن زمینه تخصص دارند نظر می پرسید.حال برای انتخاب همسر چرا از یک متخصص ِ این امر مشورت نمی گیرید؟اطمینان داشته باشید که یک مشاور با روش های علمی می تواند ریسک ازدواج شما را بسیار کاهش دهد.اصول مشاوره بر پایه ی اصل مشورتی بنا شده.شما شخصا می توانید برای زندگی خود تصمیم بگیرید.ولی با مشورت با یک مشاور می توانید برای زندگی خود بهتر تصمیم بگیرید.به مثال زیر توجه فرمایید :
شما می خواهید برای موهای خود یک شامپو بخرید.
1 - شما به فروشگاه می روید.برشور های شامپو ها را مطالعه می کنید.تبلیغات تلوزیونی را مشاهده می کنید و با توجه به ویژگی موهای خود که چرب ، معمولی و یا خشک است یک شامپو را برمی گزینید.شامپو به موهایتان سازگار نیست.یک شامپوی دیگر می خرید.باز هم سازگار نیست یکی دیگر می خرید و بالاخره شامپوی مورد نظر که با موهایتان سازگار است را می یابید
2 - دوست شما هم می خواهد برای موهای خود شامپو تهیه کند.به جای اینکه کلی وقت و هزینه صرف کند و شامپوهای گوناگون را امتحان کند با شما برای خرید شامپو مشورت می کند و خیلی راحت مستقیم به فروشگاه می رود و بهترین شامپو را تهیه می کند
کدام راه بهتر است؟
مشاور هم همین کار را می کند.یعنی با توجه به مطالعاتی که انجام شده و آموزشهایی که در دانشگاه ها دیده به شما آسان ترین راه را پیشنهاد می کند.
پی نوشت :اعضای حاضر در این تالار (به جز مدیر همدردی) تحصیلات آکادمیک در این زمینه ندارند و گفته هایشان همه بر پایه ی تجربیات شخصی شان است . پس چه بهتر که در مورد این تصمیم مهم شما از یک متخصص نظر بجویید
به این امید که خوشبخت شوید
:72:
از همگی ممنون باشه حتما تو این هفته پیش یک مشاور خوب میرم . ولی پویا جان من برام خیلی مهم نیست با مانتو باشم ، من میخوام اون از تعصبش کم کنه میترسم اگه هر چی بگه بگم باشه یاد بگیره دیگه نتونم واسه خودم تصمیم بگیرم ، موضوع دیگه اینکه اون عصبانیتش فقط تنها رو حجاب نیست سر همه چیز زود عصبانی میشه و یکمم به خانوادم حسادت داره نمیدونم چرا
با همه کس هم نمیذاره برم بیرون مثلا دختر عمه هام ، میگه تیپاشون جلفه و خیلی زننده لباس میپوشن باهاشون نرو بیرون در صورتی که خیلی دخترای خوبی هستن، من دخترای فامیل همشون این تیپی هستن یعنی من با هیچ کس نرم بیرون :302: