RE: آیا همه خانمها این مشکلات رو دارن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
ایشون فقط نوافن مصرف میکنه؟
یا داروهای دیگه ای هم مصرف میکنه.
منم فکر میکنم اگه مستقیما بهش بگید باید چکاپ شی ناراحت شه.
اول یه کم زمان با هم بودنتونو بیشتر کنید و بیشتر به رفتاراش دقت کنید.
عینک و دنون پر کردن مسئله ی رایجیه.
اما پیش از این که کاملا مطمئن نشدین وارد مرحله بله برون نشین
بله تا اونجایی که من می دونم فقط نوافن مصرف می کنه و اون روزی که باهم بودیم اولش گفت کمی سردردم منم گفتم تحمل کن. چون خودمم هیچ وقت با یه سردرد ساده قرص نمی خورم و بعدش دیدم اون بی تابه خواستم واسش استامینوفن بگیرم که گفت نه من باید نوافن بخورم و ... با کنجکاویهای من مجبور شد بگه میگرن داره و گفت از اواخر راهنمایی اینطوری بوده....
بیشتر شده زمان با هم بودنمون و رفتاراش عادیه طوری نیست که مشکوک شم.
من میگم نکنه من خیلی سخت می گیرم. چون همه بهم میگن در ازدواج خیلی سخت میگیری. به محض دیدن یه عیب کوچولو از یکی زود درجا میزنی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
هنوز كه اتفاقي نيفتاده اگه دل چركين هستيد بدون اينكه دل دختر را بشكنيد تمومش كنيد.
خیلی معصومه و اگه بگم که دیگه ...
یه بار یه حرفایی بهش زده بودم (البته کمی با تندی) و بعدش فهمیدم خیلی گریه کرده ...
با هم 7 سال تفاوت سنی داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tasnime_elahi
می تونین بهش بگین من دوست دارم همسرآینده ام یه دختر شاداب و با نشاط باشه.من تو این مدتی که شما رو دیدم هیچ وقت سر حال نبودی!بهتر نیست بری دکتر و یه چکاپ بشی.
برادر گرامی،یه زن اگه به سلامت جسم خودش رسیدگی نکنه چطورمیتونه بعد ها به شوهر و بچه هاش برسه؟ممکنه سردرد ایشون دراثر فقر آهن باشه که خیلی از خانمها دارن.ممکن هم هست که میگرنی باشه.به هر حال بهتره مطمئن بشین.در خصوص منظم نبودن عادت ماهیانه هم بهتره به متخصص زنان مراجعه کنه تا از وجود کیست یا مسائل دیگه مطمئن بشین.ناگفته نمونه همه اینها قابل درمان هستن.اما مساله مهم به نظر من این هست که یه خانم بایستی بیشتر از اینها به سلامت جسمی خودش برسه!بهتره این مساله باهاش مطرح کن
دختر با نشاط و شادابیه... از این نظر مشکلی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tasnime_elahi
زن اگه به سلامت جسم خودش رسیدگی نکنه چطورمیتونه بعد ها به شوهر و بچه هاش برسه؟ممکنه سردرد ایشون دراثر فقر آهن باشه که خیلی از خانمها دارن.ممکن هم هست که میگرنی باشه.به هر حال بهتره مطمئن بشین.در خصوص منظم نبودن عادت ماهیانه هم بهتره به متخصص زنان مراجعه کنه تا از وجود کیست یا مسائل دیگه مطمئن بشین.ناگفته نمونه همه اینها قابل درمان هستن.اما مساله مهم به نظر من این هست که یه خانم بایستی بیشتر از اینها به سلامت جسمی خودش برسه!بهتره این مساله باهاش مطرح کن
من دقیقا همین فکر رو دارم.
میگم چرا این به خودش نمی رسه!!!
البته داره درس میخونه و پزشکی هم میخونه ولی نمی دونم یا اون اصلا براش اینطور چیزا مهم نیست یا من خیلی حساسم.
بهش گفتم واسه عادتش و سردردش بره دکتر می گه قبلا رفتم و حتی سیتی اسکن شدم و دکتر گفته مشکلی نداره و ازدواج کنی خوب میشه...
اینهم بهتون بگم...
دختر خیلی مهربونیه و خیلی اخلاقامون با هم سازگاره...
دختر قانع و مظلومیه.
خیلی دوستم داره. دلم نمیاد با حرفام اذیتش کنم.
هر وقت ازش انتقاد می کنم ، فقط گوش میده و هیچی نمیگه.
اصلا حرف نمیزنه. البته اینطور نیست که بی حال باشه و بی خیال. ولی اصلا اهل گله و شکایت و گیر دادن و اینطور چیزا نیس.
باباشم همینطوریه. اصلا حرف نمیزنه. خیلی پدر دخترارو دیدم که به پسری که میاد خواستگاری دخترشون گیر می دن ولی باباش اصلا گیر نمیده و مامانشم همینطور.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
اگرمادرشون حقيقت رو پنهان كردن نبايد اسم دروغگو رو ايشون گذاشته بشه چون با صداقت تمام حقيقت رو گفتن
جمله تون رو نمی فهمم . ضد و نقیض نداره؟؟؟
منظورم به عنوان تاپيكيه كه يكي از دوستان پيشنهاد داده بودن كه فرموده بودن بذارين دروغهاي همسرم يا مثلا فكر ميكنم همسرم بهم دروغ گفته
سلام من مشاور نيستم خودم هم مشكل دارم اما وقتي تاره وارد تالا شدم دلم مي خواست يكي باهام حداقل همدري كنه منم به همين خاطر الان باهاتون همدري ميكنم به عنوان يه زن اگر هميچين مشكلي داشتم اگر يه موقع سرم درد مي گرفت نامزدم اگر بيتابي مي كرد و ميگفت كه مثلا عزيزيم سلامتي تو برام مهمه بيا ببرمت دكتر من نگرانتم فكر نمي كنم بهم بر مي خورد . در ضمن شوهر من وقتي دندونش درد مي كرد دكتر بهش نوافن داد فكر نيم كنم چيز مهمي باشه نمي دونم فكر كنم فقط يه مسكن قويه فقط مي خواستم همدردي كرده باشم زياد ناراحت نباشيد انشا اله كه چيزي نيست . راستي در مورد موضوع چون ديدم خيلي ناراحتين مي خواستم زود كمكتون كنم فكر مي كنم گلنوش خانم منظور منو خوب متوجه نشدند . در ادامه هم نوشته بودم كه مثلا يا همه موارد و نگفتند يعني همان پنهان كاري اگر ناراحت شديد غذر خواهي مي كنم .
به سن این خانم هم بستگی داره.
یک دختر بیست ساله اگه مشکل چشم و دندان و سردرد و ... همه را داره ، جسمی دختر قوی و سالمی نیست. شغلش هم مزید برعلت خواهد شد. شیفتهای طولانی و شب پزشکی و ... دیگه براش جوونی نمی ذاره.
اینکه هم خودش و هم خانواده اش در مقابل همه خواسته های شما سکوت می کنند هم مشکوکه.
بجای وسواس و تردید، تصمیم جدی بگیر و زیاد وقتشون را نگیر و آخر سر با دعوا و دل شکستگی و ... تمومش کن. خوب فکر کن و از همین اول حرفهات را بزن.
مهم اینه که به هر روشی، دوستانه که ناراحت نشه، از وضعیت بیماری اش باخبر بشی و آگاه از همه چیز با فکر مطمئن تصمیم بگیری که چی کار کنی.
وقتی ایشون سر درد دارن یا و کلا حال مساعدی ندارن شاید زمان مناسب برای سوال پیچ کردن و کنجکاوی در این موارد نیست ، وقتی که حالشون خوبه و سرحال هستن و کسی هم پیش شما نیست ، سر صحبت رو باز کنید و بگید که تحمل درد کشیدن و ناراحتی ایشون رو ندارید و وقتی مریضن شما هم به هم میریزین و بگین هر بار که این اتفاق میفته خیلی نگرانش میشین واقعا و از صمیم قلب قانعش کنید که سلامتیش از همه چیز برای شما مهمتره،
انشااله شما رو همراهی میکنه برای درمان بیماریش.:72:
RE: نگرانی در مورد سلامتی جسمانی نامزدم و پنهانکاری او
سلام بچه ها
واقعا ممنونم از راهنماییهاتون
شاید بتونم بگم وقتی دیدم اینجا کسانی هستند که راهنماییم کنند خیلی خوشحال شدم و جون گرفتم.
امروز سر صحبت رو باهاش باز کردم و بهش گفتم که سلامتیش واسم خیلی مهمه و ازش خواستم که یه چکاپ بشه و اون هم گفت موافقه و گفت باید برای چکاپ کلی چیکار کنه؟ من گفتم که تو باید بهتر از من بدونی چون پزشکی و بعدش قبول کرد.
من بهش در مورد عادات نامنظمش که گفتم اقرار کرد که کیست داشته و یکسال پیش رفته دکتر و دکتر قرص و دوا داده و درمان شده ولی دوباره اینجوریه که این دفعه دکتر گفته ارثیه ، و گفت تو خونوادمون اکثریت اینطرین ولی من گفتم حتما باید چکاپ شی که قبول کرد.
بچه ها بنظرتون کیست مشکلی نداره؟ قابل درمانه؟ روی فرزند تاثیر نمی ذاره؟
از همیاری تون ممنونم
یه نکته هم به آقا حامد بگم (البته می دونم اسمشون سمبلیکه!) که بهتره بنویسید:
نگرانی در مورد سلامت جسمانی نامزدم
و پنهانکاری او نداره
چون بیچاره ندیدم چیزی پنهان کنه و هر چی من می گم اقرار می کنه بیچاره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارشد
یه نکته هم به آقا حامد بگم (البته می دونم اسمشون سمبلیکه!) که بهتره بنویسید:
نگرانی در مورد سلامت جسمانی نامزدم
و پنهانکاری او نداره
چون بیچاره ندیدم چیزی پنهان کنه و هر چی من می گم اقرار می کنه بیچاره...
اول باید بگم که تمام دختران این همه بیماری و مشکل ندارند.یه نمونش خودم که خدارو شکر صحیح و سالمم!
عزیز ،باید قبول داشت که ایشون پنهانکاری کردن،شکی درش نیست.
وگرنه باید شما این مسائل رو همان اوایل آشنایی میدانستید ولی نمیدانستید چون او چیزی به شما نگفته که مبادا شما رو از دست بده.
درسته که الان داره یکی یکی به مشکلاتش اقرار میکنه ولی چاره ای جز اقرار نداره چون شما دیر یا زود به این بیماری ها پی میبردید.این دختر خانم میخواستند کار از کار بگذره بعد یواش یواش روو کنند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz1
اول باید بگم که تمام دختران این همه بیماری و مشکل ندارند.یه نمونش خودم که خدارو شکر صحیح و سالمم!
عزیز ،باید قبول داشت که ایشون پنهانکاری کردن،شکی درش نیست.
وگرنه باید شما این مسائل رو همان اوایل آشنایی میدانستید ولی نمیدانستید چون او چیزی به شما نگفته که مبادا شما رو از دست بده.
درسته که الان داره یکی یکی به مشکلاتش اقرار میکنه ولی چاره ای جز اقرار نداره چون شما دیر یا زود به این بیماری ها پی میبردید.این دختر خانم میخواستند کار از کار بگذره بعد یواش یواش روو کنند...
البته در تکامل صحبت شما باید عرض کنم کنجکاوی من باعث شد بگه ولی خب هنوزم کار از کار نگذشته ولی بهم گفته .
ولی اگه الان پامو بکشم کنار فکر کنم بیماری روانی هم به بیماریهاش اضافه شه...
بنظرتون برم دنبال اینکه درمان می شه یا برم دنبال راهی برای ...:316:
خدایا کمکم کن
دوستان راهکاری ندارند؟
RE: نگرانی در مورد سلامتی جسمانی نامزدم
خب آقای عزیز مسئله همینجاست.اگر شما همان بار اول که ایشون رو دیدید از سوی خانواده یا خود ایشون مشکلشون رو میگفتند خیلی منطقی تر میشد تصمیم گرفت.
ولی همیشه در رابطه ها بعد از چندین بار رفت و آمد و صحبت بازهم مقداری وابستگی پیش می آید.
تصمیم با خود شماست اگر فکر میکنید واقعا دوستش دارید برای درمانش اقدام کنید.
وگرنه خیلی محترمانه و منطقی رابطه را میتوانید تمام کنید بدلیل نگفتن این بیماری در همان روز اول.چون خود شما هم اشاره کردید که اگرکنجکاوی نمیکردید هیچوقت جریان رو نمیفهمیدید...
:72: