RE: چگونه از دخالت همسایه در زندگی شخصی ام نجات پیدا کنم؟
داملای عزیز
خیلی محترماً مودبانه ولی قاطع و صریح خطوط قرمز زندگیت رو بیان کن و همه رفتارهایی که از ایشون می بینی و ناراحتت می کنه را بهش بگو و همچنین سعی کن قبل از آن چند تا خصوصیت مثبتش را بگویی و تحسینش کنی . وقتی آداب خاص معاشرتی و ارتباطی خودت را بیان کردی اعلام کن با حفظ این آداب می توانیم همسایه خوبی در ارتباط با هم باشیم . در غیر اینصورت با عرض شرمندگی مایلم کمتر با هم در ارتباط باشیم چون واقعاً این رفتارها منو رو آزار میده . برای شخصیت شما ارزش قائلم و محترم هستی اما به نظرم روحیاتمون با هم جور نیست . و به مرور باعث آزار هم می شویم .
بعد از گفتن اینها روی او را ببوس و بگو ببخش اگر این حرفها ناراحتت کرد اما من ترجیح می دهم صادقانه حرفم را بزنم .
برخلاف نظر بعضی از دوستان بنده توصیه می کنم نیاز به هیچگونه دروغ گفتن نیست مثلاً باز نکردن درب و بعد از آن گفتن اینکه کار داشتم و ... نمونه هایی از این دست ( که نشانه ضعف ، عدم قاطعیت و عدم رفتار جرأت مندانه است ). ما در روابطمون باید منطبق برصداقت پیش رویم و حریم زندگی و خطوط قرمز خود را قاطعانه و با درایت و ظرافت و سنجیده مشخص کنیم .
پاورقی
=====
یکی از اشتباهات در ارتباطات دوستی زود آشناییهای نسنجیده است . یعنی ما بدون شناخت کافی باب ورود کسی به زندگی و حریم خود را باز می گذاریم و بعد که با مسئله مواجه شدیم و عدم همخوانی را متوجه شدیم میخواهیم آنرا حل کنیم که کار سختی است .
روش صحیح این است که افراد را بشناسیم و در صورت سنخیت باب دوستی و ارتباط را باز کنیم .
.