-
RE: عشق 1 طرفه
طاووس جان،
خیییییییییلی باید روی رفتارهای خودت کار کنی و مدتها هم انتظار جواب مثبت نداشته باشی.
یک رابطه مدتها طول می کشه تا شکل بگیره و در زمان کوتاهی خراب می شه.
یک دیوار را چند روزه باید ساخت و در یک لحظه می شه خراب کرد.
چیزی را که خراب کردی باید با صبر و حوصله درستش کنی.
شوهر شما هم مثل خیلی های دیگه عاشق کسی بوده و به هر دلیلی با هم ازدواج نکردند. این را خیلی صریح و محکم بپذیر. این اتفاق برای هر کسی ممکنه بیفته. معنیش هم این نیست که بعد از اون دیگه نمی تونه کسی را دوست داشته باشه یا عاشق کسی بشه. اگر درست رفتار کرده بودی عاشق تو هم می شد. شاید هم بیشتر و بهتر. شاید تازه می فهمید که اون عشق یه اشتباه یا هوس بوده و انتخاب پدر و مادرش ( شما ) بهتر از انتخاب خودش ( عشق قبلی ) بوده.
کلا فکر و ذکر اون دختر را از ذهنت پاک کن. هیچ حساسیتی حتی توی ذهنت بهش نداشته باش. دیگه هییییییییییچوقت حرفش را جلوی شوهرت نزن. دیگه هیچوقت شوهرت را بخاطر اون عشق بازخواست نکن. مثل همه ی دخترهای دیگه و خانمهای دیگه برات باشه. شما اینقد این مساله را یادآوری کردی و زدی تو سر شوهرت که خسته شده. اصلا هم دلیلش اون دختر نیست. کار شماست. دوست داری دایم یک کاری که در گذشته کردی بزنن تو سرت؟ دایم بهت یادآوری کنند؟ دوست داری سایه ی یکی از رفتارهات تو همه ی زندگیت باهات باشه؟ شما این بلا را سر اون بیچاره آوردی.
ضمن اینکه شکاک و بدبین هم هستی. به قول خودت با همه خانمهای اطراف همسرت مشکل داری.
-
طاووس جان هر چی بیشتر می گی بیشتر اشتباهاتت مشخص می شه.البته شاید هر کی جای تو بود همین کارو می کرد.ولی به هر حال اشتباه کردی.خواهش می کنم به راهنمائی هائی که شد عمل کن.امروز و فردا نکن.گذشته ها رو کنکاش نکن.منظورم گذشته مشترکتونه.گذشت کن در برابر ناملایمتی اش.باور داشته باش پایان شب سیه سپید است:72:
-
طاووس جريان اين دو تا تاپيك چيه؟!؟!؟!؟!؟!؟! (عشق يكطرفه_ اجبار خانواده ها به ادامه زندگيم)
http://www.hamdardi.net/thread-18934.html
http://www.hamdardi.net/thread-19020.html
-
مرسی از لیلا جون
واقعاً جریان چیه ؟
خیلی جالبه :163:
-
طاووس عزیز:72: من دقیقا این شرایط رو دارم منتها من رو بذار جای اون دختره.
این پسر هم دقیقا کارای شوهر شما رو انجام میده و با اینکه با هم عقدن متاسفانه دارن جدا میشن که ای کاش نشن
پس بذار از جایگاه اون دختر بگم.اولا عزیزم اشتباه کردی که از سر لجبازی ازدواج کردی
اما خوب کاریه که شده.اشتباه بزرگتر تو اینجاست که الان داری به جای اینکه زندگیتو درست کنی خرابترش میکنی
اون دختر هم به من زنگید و به خونوادم اما این کارش باعث شد اوضاع خودش بدتر بشه و خونواده پسره هم مقابلش گارد بگیرند و اوضاعشون انقد بد شد که خدا میدونه خودم چقد ناراحت شدم
شما خانوم خوب بهتره اینکه شوهرت کسی دیگه رو دوست داشته منطقی بپذیری.گناه که نکرده
حالا هم سعی کن انقد عزیز بشی که خود شوهرت بیاد سمتت و گرنه با این کارات بیشتر شوهرتو فراری میدی.دقت کن الان رفتار خودت باعث فاصله گرفتن شوهرت شده نه اون دختر
اصلا رو قضیه اون دختر حساس نشو.به شوهرت فرصت بده تو شرایط اروم (دقت کن اروم) گذشته رو فراموش کنه
اما تو با حساسیت بیجا انو عصبیتر میکنی.انگار کن که همچین جریانی نبوده.عادی رفتار کن و عاقلانه.شوهرت حتما میپسنده همسرش زنی عاقل و خردمند باشه
موفق باشی:72::72::72:
-
دوست عزیزم سلام
خیلی وقتها خیلی خانمها یا حتی آقابون چنین جمله ای رو استفاده می کنند : شک دارم دوستم داره یا نه؟ اگه بدونم دوستم داره همه جوره کوتاه می آم...شما می گید دوستم داره؟ گاهی فکر می کنم دوستم داره اما شک دارم...و جمله هایی شبیه این...
دوست عزیزم دوست داشتن چیزیه که تو از فرسنگها فاصله هم حسش می کنی...که نه تنها تو بلکه اونهایی که از بیرون نظارگر رابطه هستن اون دوست داشتن رو می بینن...و هرجا شک کردی که آیا طرفم دوستم داره یا نه همون جا و در همون لحظه بدون مغزت داره به تو پیام می ده که دوست داشتنی در کار نیست...
حالا این راجع به شک به حس طرفمون بود ...اما در مورد شما یقین بدون دوست داشتنی در کار نیست...حتی حس شما هم به شوهرت دوست داشتن نیست...این حسیه که اکثر آدما موقع طرد شدن تجربه می کنن...ما آدمها دوست داریم چیزها و آدمایی رو که دوست داریم تا اون زمانی که خودمون می خوایم داشته باشیم و اگه قراره کسی هم کسی رو ترک یا طرد کنه ما باشیم که پیروزمندانه اینکارو می کنیم...اما در این مواقع به جای اینکه به غرور له شدمون فکر کنیم یا اینکه طرد شدیم با وجود همه ی منم منم هامون و خیلی بهمون بر خورده یا انتظارش رو نداشتیم که باهامون اینطور رفتار بشه می تونی اینطور فکر کنی:
1-روی کره ی زمین 6 ملیارد آدم وجود داره و اونها شوهر شمارو ندارن اما همه ی اونا دارن زندگی می کنن! پس وجود شوهر شما مثل هوا برای نفس کشیدن و بقا حیاتی نیست...
2-من همون آدمی هستم که ترک می کنم و ترک کردم خیلی ها رو ...و پاهی هم دیگران من رو ترک می کنن...همیشه قرار نیست من برنده باشم.
3-زیباترین مردان و زنان دنیا که چشم ملیونها نفر به اونها خیره هست هم تجریه ی طرد شدن رو داشتن...و اگه من طرد می شم این لیاقتهای منو زیر سوال نمی بره بلکه اون فرد شایستگی و قدرت کشف و تحسین لیلقتهای منو نداره
4- وصال مدفن عشقه...لیلی و مجنون هم در خواستن هم بی منتها مشتاق بودند و منحصر به فرد اما آیا کسی گقت یا نوشت که این لیلی و مجنون وقتی به هم رسیدند و رفتند زیر یک سقف چه شد؟ و آیا همچنان هم عاشق ماندند ؟!
5-خیلی ها می گن اگه ی نفرو دوست نداشته باشم از اول هر کاری هم بکنه بازم نمی تونم عاشقش بشم که من اینو قبول ندارم چون به نظر من روابط زن و مرد هم تا حد زبادی به داشتن تکنیک هم بستگی داره...همون طور که مردان هرزه و زنبازه یا زنان فاحشه قدرت جذب آدمهای بیشتری رو دارن چون ایجاد رابطه براشون حرفه شده و تکنیک به کار گرفته! اما این هم کار هر کسی نیست و در اکثر موارد ما نمی تونیم کاری کنیم که کسی که ما رو دوست نداره عاشق ما بشه! چون تحقیقات نشون داده اخیرا که ما عاشق آدمهایی می شیم چون با دیدن اونها مغزمون پیام تولید تستسترون یا پزوژسترون رو در بدن ما می ده!
6-عشقی که شما رو به بالندگی و شادی و رضایت و آرامش برسونه ماندگاری داره و خوبه اما عشقی که از شما آدمی عصبی حساس زودرنج آویزون ضعیف بیچاره حسود بسازه چی؟ از پا میندازتت...دوامی نداره...زود به نفرت خواهد رسید...
7-اگر بار اول خبانت دیدی،سردی دیدی،طرد شدی،توهین شنیدی شاید بتونی بگی مقصر اون بود نه من اما بار دوم که تکرار شد مسلم بدون تو مقصری! چون تو به دیگران نشون دادی من لایق بیش از این نیستم و در هر شرایطی با تو می مونم ...و چنین آدمی هیچ موقع محترم شمرده نمی شه...
8-رهاش کن...شجاع باش...خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد...
اگه سهم تو باشه عین همون بوم رنگ هرجا بندازیش و هر قدر دور باز برمی گرده سمت خودت...طلاق می خواد...مثل ی شیر زن خودتو آماده کن حق و حقوقت رو بگیر و بسپرش به خدا و اون بدونه و خدای خودش که چطور اونقدر مرد نیود که همون قدر که الان واسه طلاق پافشاری می کنه جلوی خانوادش واینساد و بگه با سرنوشت این دختر بازی نمی کنم و من همون دخترو که دوست دارم می گیرم! هم تو رو دست مالی کرد و هم عشقشو می خواد حالا...اون عاشق اون خانوم هم نیست...اینو مسلم بدون...رهاش کن...
اما همه ی اینا رو گفتم که بگم کاری نکن جای اینکه عزیز بشی ذلیل بشی! این دو تا خیلی فرقشه ها...
مثه ی دختر بچه ی 20 ساله نه مثل یک خانوم شجاع بشین و باهاش حرف بزن...که آیا به نظرت راهی نداره ؟ گاهی شاید بشه با تلاش چیزی رو درست کرد اما گاهی طرف نمی خواد اون تلاشو بکنه ...اینو باید بفهمی و بپذیری...با آرامش قلب و شجاعت برو جلو که اگه از از دست دادنش یا طلاق ترسیدی مسلم بدون همون اتفاق می افته...