RE: دودلي در صبر كردن يا قبول خواستگار جديد
اشتباه اولت این بود با کسی که شرایط ازداوج نداره وارد رابطه شدی.حالا داری اشتباه دومو مرتکب می شی،برای
ادامه ارتباط دنبال توجیه می گردی.ایشون اگر الآن آماده نیست اشکال نداره،تو بکش کنار.بکش کنار و روی خاستگاران
واقعیت متمرکز باش ایشونم هر وقت آماده بود با اطلاع از اینکه هنوز مجردی می تونه اقدام کنه.این فرصتیو که دادی پس
بگیر بگو تا زمانی که ازدواج نکردم شما رو به عنوان خاستگار پذیرا هستم.معنی این حرفت؛ممکنه هفته دیگه ازدواج کنم
شاید تا یک سال دیگه هم ازدواج نکردم.
سلام حنان عزیز
خوشحالم که سعی کردی منطقی تصمیم بگیری و به خواستگارهای دیگه هم فکر کنی . واینکه ایشون با مادرش صحبت کرده ولی بازم باید هشیار باشی . درسته که به نظرتون ارزش فرصت دادن رو داره ، ولی این نباید بتونه شما رو صد در صد متقاعد کنه .
درسته که تصمیم خودتو گرفتی و تاالانم خوب پیش رفتی ولی بازم بیشتر مراقب خودت باش .
موفق باشی . :43:
خب شما در موقعیتی هستید که با پسری آشنا شدید که فعلاً شرایط ازدواج ندارد، ولی گفته مثلاً 3 ماه دیگر به خواستگاری شما می آید. از نظر شما این پسر ارزش صبر کردن رو دارد.
اگر می خواهید صبر کنید، به این مسائل توجه کنید:
- برای او و خودتان یک زمانی رو مشخص کنید و حداکثر تا اون زمان صبر کنید. مثلاً الآن با خودتون بگویید که من برای این پسر تا اسفند صبر خواهم کرد، و نه بیشتر. روی حرفتون هم بایستید، وگرنه دوباره 3 ماه دیگر او بهانه هایی می آورد و دوباره شما رو نرم می کند. با جوانی خودتون بازی نکنید. بعد از 3 ماه اگر به خواستگاری شما آمد، که آمد. وگرنه دیگر منتظر او نشوید. کسی که یکبار به قول خود عمل نکرده، دیگر صبر کردن ندارد.
- در تمام این مدت رابطه ی خودتون با آقا پسر رو به حداقل برسونید و حتی قطع کنید. از وابستگی باید جلوگیری شود. آقا پسر باید بفهمد که شما دختری نیستی که همینطوری با پسری رابطه ی دوستی برقرار کنی. آقا پسر باید بداند که شما در حرف خود جدی هستی و اگر واقعاً شما را می خواهد، باید اوضاع کاری خود را درست کند.
همانطور که گفته شد، کلاً وارد این رابطه شدن با توجه به اینکه هر دو آمادگی ازدواج ندارید اشتباه بوده.
و به نظر من بهترین کار این بود که حداقل یکبار می آمدند خواستگاری. اگر خانواده ها همدیگر رو تایید کردند، یک فرصت 3 ماهه از خانواده شما می خواستند برای پیدا کردن کار. نه اینکه الآن شما چند ماه صبر کنید، بعد مثلاً پدر او یا پدر شما مخالفت کند.
اینکه او الآن نمی خواهد حضور شما رو به پدرش بگوید، اصلاً چیز خوبی نیست...
تصمیم با شماست،
موفق باشید.
سلام عزیز
از نظر من آرانشتو حفظ کن و نگران هیچی نباش
اول اینکه تو 23 سالته... کلی وقت داری، ببین چطوری راحتی، تو مطابق با فرهنگ و خانواده ی خودت راحتی، خودتو در موقعیت استرس و فشار قرار نده، هر کی اومد خواستگاری پذیرا باش. لزومی نداره که چون یکی اومد خواستگاری هیچکی دیگه نیاد! به هر دو اجازه بده بیان حرف بزنن، مراسم خواستگاری هست و آشنایی نه بله برون پس نگران نشو تو خودت هر کیو بخوای انتخاب میکنی.... شاید حالا اون فوق لیسانسی اومد شخصیتش به تو نخورد پس چرا از الان نسترس اونو بگیری؟! شایدم اون یکی هم اومد و خانواده ها به نتیجه نرسیدن...پس بازم استرس نداشته باش... کلا راحت باش... اونا باید سر بدست آوردن تو جدال و رقابت کنن سعی کنن زودتر بیان و استرس داشته باشند نه تو عزیزم... دخترای عزیزم یه مقدار بذارید مثل سیندرلا و سفید برفی و جیزل و... پرنس ها با اسب بیان دنبالمون.... نه این که خودمون مثل اسب بریم دنبال پسرا!!!!:311:
دوستان عزيز فرهنگ 27 ، متين عزيزم و حامد جان:72:
ممنون از راهنمايي هاتون
متين جان ممنون:46: ، حتما بيشتر مراقب خودم خواهم بود خواهر عزيزم :72: كه مشكلاتي كه تو رابطه شما پيش اومد دوباره براي من تكرار نشه
والا من اسم اين رابطه رو دوستي نميذارم ميذارم آشنايي بيشتر براي ازدواج ، من ايشون رو 2 سال هست كه ميشناسم ( البته رابطه دوستي با هم نداشتيم ولي ميشناختمشون (از طريق علمي)) و بعد از 2 سال هم ايشون به من پيشنهاد آشنايي بيشتر براي ازدواج دادن ، شايد شما اين رو بازي با كلمات بدونيد ولي رابطه ما رابطه ي دوستي نيست، ما خيلي همديگه رو نميبينيم و كلا از اون اول هم رابطه ي خيلي محدودي داشتيم ، خيلي محدود، و شناخت من هم از طريق همين روابط محدود بوده، قرار بود براي آشنايي بيشتر با هم ارتباط بيشتري حضوري داشته باشيم كه به خاطر اتفاقات غير منتظره اين اتفاق ممكن نشد....
در رابطه با اشتباه هم كه خوب منكر اشتباه نميشم و شايد بقول شما برقراري اين رابطه وقتي هيچ كدوم موقعيت ازدواج نداشتيم اشتباه بوده ولي دليل برقراريش شناخت بيشتر تا زماني بوده موقعيت ازدواج جور بشه و با توافق طرفين بوده كه خوب شما عزيزان و مدير محترم سايت افراد رو از اينجور روابط منع ميكنن و در اكثريت موارد و اونجور كه تجربه ثابت كرده حق با شماست:72:
اينكه ايشون فعلا نميخوان قضيه من رو به پدرشون بگن قضيه داره كه گفتم در اين تاپيك نميگنجه و من بهشون حق ميدم كه فعلا تا يكي دوماه نخوان بگن ( بنا به دلايل خودشون كه به من گفتن) ولي مادرشون در جريان هست.
در رابطه با فرصت بيشتر هم خبري از فرصت بيشتري نيست و من روي قول ايشون حساب كردم، اگه به قولشون عمل نكنن خوب ديگه فرصتي هم نخواهند داشت، چون نميتونم با آدمي باشم كه قولهايي رو ميده كه نميتونه بهشون عمل كنه چون اين آدم قابل اعتماد نيست.
ممنون از راهنمايي هاتون سعي ميكنم اونهارو به كار ببندم:72:
سلام حنان نازنینم:72:
اینکه در چنین موقعیتی قرار دارید واقعا استرس زاست من درکتون میکنم.ولی خیلی خوب
بوده که روابطتان محدود بوده و نزاشتی که بیشتر ازین بشه.
واینکه نزاشتی وابستگی بوجود بیاید که خودتو درگیرش کنی برات خوشحالم.
اینکه خودت میگی نميتونی با آدمي باشی كه قولهايي رو ميده كه نميتونه بهشون عمل
كنه چون اين آدم قابل اعتماد نيست.خوب این خیلی خوبه.کاش من هم همان بار اول که
بدقولی دیدم همانجا تمام میکردم و چندباره شروع نمیکردم!
بهرحال خوشحالم که از داستانهای دیگران درس میگیری قبل ازینکه مرتکب اشتباهی
شوی.
شاید این آقا پسر با پسری که من باهاش آشنا شدم 180 درجه تفاوت داشته باشه ولی
زیاد روی حرفاشون حساب نکن مثل من زیاد خوشبین نباشی.
و اینکه هدفی برای خودت داری که همان درس خواندن تا مقاطع بالاست بسیار
خوبست،چون باعث نمیشود که تمام وقت و انرزی و احساست را صرف یک هدف یعنی
ازدواج کنی.
از صمیم قلبم برایت آرزوی خوشبختی دارم کاش زودتر باهات آشنا میشدم.دوستتون دارم:72:
سلام
دوستان همه چیزو گفتن
امیدوارم این راهی رو که شروع کردین و یکمم ریسک داره موفق بشید توش
فکر نمی کنم بی گدار به آب زده باشید شما اهل تفکر هستید
فقط امیدوارم حرفای آقا حامد رو ملکه ذهنتون کنید
موفق باشید
سلام عزيزم اول اينكه اميدوارم خدا تو اين راه بهت كمك كنه تا اون تصميمي كه به صلاحته گرفته بشه
اما چون ديدم دوست داشتم بهت بگم اول اينكه مطمئن باش وقتي خانواده آدم چيزي ميگن حرفشون منطقي هست و به نظر من بخاطر اون آقا اين كارو نكن اول بايد بدوني اين زندگي خودته كه مهمه بعد زندگي آدم هاي دور و برت اول تو در قبال خودت مسئولي در قبال فرزندت كه با اين تصميم شما زندگيشون رقم ميخوره
سعي كن اون آقا رو هم بشناسي و بهش بگو كه الان شرايط ازدواج رو نداري ببين چه جور شخصيتي داره شايد اين از اون آقا بيشتر بهت نزديك باشه درسته كه كسي مه الان داري باهاش آشنا ميشي به نظرت بياد داري در حقش ظلام ميكني اما اگه يه روز اون بياد و اين حرفو بزنه چي اگه يه روز خانوادش باعث شن اون نظرشو تغيير بده چي
اما اگه ديدي خواستگار جديدتو به هيچ نحوي حاضر نيستي بپذيري پس حتما سعي كن اين رابطه رو محكم تر كني حداقل بيان خواستگاري يا نشونه اي چيزي بيارن تا تو هم خيالت راحت تر باشه