-
RE: بی مهری شوهر
الناز ،زن تنها،حامد و ميتراي عزيز شما اول بايد خودتون را شناسايي كنيد من فكر نميكنم منطقي باشه كه تمام تقصير ها رو فقط به گردن فرد مقابلتون بندازيد كمي به رفتار خودتون و كارهايي كه انجام ميديد موشكافانه نگاه كنيد ودليل اين برخوردها رو پيدا كنيد اونوقت كه ميتونيد راه خودتون رو پيداكنيدوبا نوشتن جزئيات رفتار خودتون مي تونيد به دوستان تالار كمك كنيد تا شمارو بهتر راهنمايي كنند پيروز باشيد
-
چقدر بعضی از مردها نمک نشناس هستند.آقایون از خودتون می پرسم: چرا بعضی از مردها بعد از مدتی از زنشون خسته می شن؟آیا مشکل از خانم هست یا آقایی که تنوع پذیر؟ دوستانی که در بالا مشکلشون رو گفتند خانمهایی بودند که هیچی برای شوهرشون کم نذاشتند( البته اینطوری که خودشون میگن).آیا امکان داره مردها جوگیر شده باشن و فکر کنن یه کسی هستن و قدر زنشون رو ندونن؟ پاک گیج شدم.
-
سلام شادزی
ببینید دو قضیه وجود داره:
یکی اینکه این قضیه که "ه هیچی برای شوهرشون کم نذاشتند" تا چه حد واقعیت داره!! که من با عرض پوزش تصور نمی کنم به همچین شکلی باشه. اصولا نیازهای مردشون رو نمی شناسند!!! من حاضرم اینجا تاپیکی رو باز شه و خواسته بشه که خانومها نیازهای همسرشون رو یا کلا یک مرد رو می شناسند . اینطور نیست اصلا.
اگر قرار بر واقع بین بودنه حرفهای بعدیم رو می گم
بین دوست داشتن و وابستگی !! تفاوتهای فراوانی وجود داره. دختر خاله من خودش تعریف می کنه وقتی همسرش نیست این پا اون پا می کنه خودخوری می کنه اظهار دلتنگی می کنه و... ولی وقتی همسرش میاد شروع می کنه به غرولند کردن و....
خوب این دوست داشتن نیست. به اشتباه فکر می کنید این دوست داشتنه!!! این احساس نیاز شدیده. هیچ کسیم از اینکه یکی اینقدر به اون نیاز داشته باشه و نتونه نیازهای متقابل رو بفهمه راضی نیست!!
اومدن به یک عروسی برای مردها اصلا اونقدر جذاب نیست که برای زنها جذابه!! که اگر یک مردی نیومد نشونه بچه بودنشه!! متاسفانه متاسفانه برای برخی از خانومها پختگی مرد به این معنیه که نیازهای زندگی مشترک رو متوجه باشند!! چقدر به احترام همسرتون ولو برای افزایش جذابیت خودتون مثلا باهاش پای یک مسابقه فوتبال نشستید!!! این یعنی درک نیاز مرد!!
انتظار دارید بعد از هر عروسی که می رید ، بعد از هر باری که همسرتون به خاطر شما بیرون میاد اون شروع کنه به غر غر کردن!!!؟
خوب یکبار هم شما بدون غرولند کردن پا به پای اون فعالیتی که اون دوست داره رو انجام بدین. مسیر خیلی سادست. کافیه واقع بین باشید.
پس در مرتبه اول نیازهای همسرتون رو شناسایی کنید و صادقانه سعی در برطرف کردن اونها داشته باشید.
البته حالت دومی هم وجود داره که همون تنوع طلب بودن برخی از مردها علت اصلیشه و جمع شدن عقده ناشی از افزایش مسئولیت بدون برطرف شدن نیازها علت دومش. عموما مردی که در سن پایین ازدواج می کنه یا با دید نامناسب ازدواج می کنه به همچین معضلی گرفتار می شه.
-
:104:آفرین آقای سورنا-آرمان :104:
متاسفانه یکی دیگه از مشکلات ما زنها اینکه اصلا در مورد مردها و شوهرانمون اطلاعاتی نداریم نمی شناسیمشون خب وقتی هم نشناسیش از کجا می خواییم درکشون کنم و جذبشون کنیم؟
مادرم همیشه بهم میگه مرد خودش باید بفهمه ازدواج کرده و زن داره، زنی که نیاز به محبت و نوازش شوهرش داره ....اگه بیای جلوی شوهرت سفت وایسی که حق نداری سالی دو سه بار با دوستات بری مسافرت مجردی یا هفته ای یه بار روز دوشنبه بشینی برنامه نود رو ببینی نتیجه ای جز دوری و سردی مرد از خونه نیست
چرا باید مردا کار رو به خوبیدن یا پا رو پا انداختن توی خونه ترجیح بدن؟
این سئوالیه که ما زنها باید هر روز از خودمون بپرسیم و جوابش رو به خودمون بدیم تا شوهرانمون هم پایبند به خونه و زنشون بشن
البته مردهای هوس باز و هرزه مستثنی هستن
-
ببخشید وهم ولی به دلایل خیلی مسخره ای سعی هم بر شناخت این نیازها نمی شه!! واقعیت رو باید دید! شما اگر در تاپیک زندگی پیست مخصوص خانومها و یا نیازهای آقایون وارد شید می بینید به جای اینکه بهره بگیرند خانومها مرتب از این صحبت کردند که پررو می شه مرد و... باید به این زنان گفت وقتی خانوم محترم شما نیازهای همسرتون رو نمی خواید برطرف کنید مسلما نیاز شما هم همسرتون درک نخواهد کرد. این بیانصافیه که درست کردن غذا رو مثال بزنید. خوب همسرتون هم بیرون خونه کار می کنه . منظور یک دسته از نیازهای دیگست!!! مثل نیاز به محبت و درک شدن!!
-
حرفاتون کاملا درسته
زنی میتونه بگه من برای شوهرم چیزی کم نذاشتم که شوهرشم این موضوع رو تایید کنه یا وقتی زندگی او رو با دیگر زنها مقایسه کرد ببینید کارهایی انجام داده که اونها انجام ندادن
غذا رو که همه می پزنن لباس و خونه رو هم همه زنها تمیز میکنن توی این سایت خوندم: وای به حال اون مردی که زن میگیره برای خونه تمیز کردن و شست و شو لباس و خونه که این کار ها رو هم لباسشویی و ظرفشویی و جاروبرقی میکنه چرا این همه هزینه کنه برای ازدواج با یکی دیگه و کلی خرج بذاره رو دست خودش و کلی مسئولیت قبول کنه؟!
پس این مرد دنبال چیز دیگریه دنبال لذت ،آرامش ،فهمیدن ،حس شدن ....
توی یکی از تایپیکاتون نوشته بودید که چند بار شده وقتی زن و مردی دعواشون شد فرداش زن زنگ بزنه به شوهرش و حالش رو بپرسه؟
این حرفتون واقعا درست بود برای خود من دیروز پیش اومد به توصیه شما و بلوم و نفس این کار رو انجام دادم درست بود مشکل حل شد فکر کنم نامزد من و همه مردا این چیزا خیلی براشون ارزش داشته باشه که من خودم اعتراف میکنم که این رو نمی دونستم