RE: چرا من مثل قبل دیگه موفق نیستم چرا امیدم کم شده!
در زمینه ی به ظاهر نرسیدن... نه این طوری نیستم من محاله اجازه بدم آرایشگر دست به ابروهام بزنه!!!! حتما خودم انجام میدم... حتی واسه اینکه خوش بگذره میدم داداشم موهامو کوتاه میکنه یا موهای مامانمو من رنگ میکنم یا نمیدونم خودم واسه هر لباسم با پارچه ی همون لباس گل سر درست میکنم که بهش بیاد و... من فکر کنم عدم رضایت از موقعیتم دارم والا خودمم موندم چمه؟
در مورد هورمون هم فکر نکنم نه چون واسه سنگ کلیه دکتر واسم آزمایش تیروئید هم نوشت گفت شاید مشکل داری که تو سن کم این اتفاق افتاده اما مشکل نبود من به دلیل ارثی این مشکل رو پیدا کردم حتی کمبود تحرک هم ندارم گرچه قبلا تحرکم بیش از این حرفا بود اما الان هم کم تحرک نیستم...
الانم کسی به من نمیگه برو سر کار ولی بالاخره چی آدم در سن 27 سالگی ندونه میخواد چیکار کنه؟! منطقی نیست به من چه که پس به کی چه... شاید تو تلاشتو کردی توکل کردی بقیشو... آقا من خیلی جاهاش کاری نکردم گرچه خیلی جاهاش موقعیتم بد بود و تلاش بیشتر نمیتونستم داشته باشم...
در مورد دارو اصلا نمیتونم دارو بخورم و اینا یه سری دارو خودم دارم واسه مشکل دیگه ام که فکر نمی کنم واسه من دارو مفید باشه...
اگه پزشکی اینجا هست یه سوال دارم! غدد یعنی کدوم غدد ممکنه قاط زده؟! یه چند ماهی هست که پریودم دردناکه ... خیلی شدید... اما آزمایش رفتم گفتن مشکل ندارم! دردناکیش به عونت یا کیست و اینا ربط داره یا هورمون ها؟
پاک دارم از این سایت هم نا امید میشم...
امروز هم از جواب خبری نیست....
سلام
راستش اصلا نمی فهمم مشکلت چیه؟
دوست عزیز مشکلات شما برای من کاملا ملموسه و خودم هم با خیلیاشون دست و پنجه نرم کردم.اتفاقا منم توی راهنمایی و دبیرستان سمپاد بودم.اکثر دوستان پزشکی و دندانپزشکی قبول شدن.البته منم رفتم دانشگاه تهران ولی نه اون رشته ای که ازم انتظار میرفت با این حالا بدون کنکور وارد فوق شدم اما دقیقا زمان تصویب پایان نامه ام هزاران هزار مشکل سرم ریخت این مشکلات به اضافه شرایط روحی خودم باعث شد که فوقمو نیمه کاره رها کنم.والان هنوزم که هنوزه دقیقا نمیدونم باید چی کار کنم حالا همه ی اینا رو بزار در کنار مشکلات و مسائل زیاد زندگی مشترکم.
این همه قصه گفتم که یه وقت فکر نکنی فقط خودت این شرایط رو داری.
اما من بعد از پشت سر گذاشتن همه ی این مراحل فقط به یه نتیجه رسیدم و اونم این بود:هدفم رو توی زندگی مشخص کنم.نمیدونم هدف شما چیه؟نمیدونم چی راضی و خوشحالت میکنه اما باور کن یه نگاه به زندگی آدمهای موفق نشون میده که اونا اکثرا آدمهایی بودن که میدونستن از زندگی چی میخان و بدون هیچ ترس وواهمه ای دنبال خواسته شون بودن.
راهتو توی زندگی پیدا کن.
نمیگم منم الان دقیقا میدونم چی میخام با این که تزدیک به 25 سالم شده!اما تقریبا فهمیدم که مفهوم خوشبختی برام چیه(البته این مفهوم یه چیز کاملا شخصیه و برای هر آدمی میتونه متفاوت باشه) و دارم تلاش میکنم تا این مفهومو توی زندگیم محقق کنم.
دست از حسرت گذشته بردار.اصلا چشمتو روی دیگران برای یه مدتی ببند و ببین دلت چی میگه!نه که اطرافیان چی بهت یلکه بهتر بگم بهمون القا میکنن.
هزار بار شنیدم که فلانی (مثلا هم کلاسیم)داره توی امتحان تخصص شرکت میکنه اما تو توی یک رشته ی به درد نخور درس خوندی که کاری براش پیدا نمیشه.
هزار بار شنیدم بهمانی (مثلا از اقوامم) داره با همسرش میره آمریکا ولی تو و همسرت حتی هنوز نتونستین یه خونه بخرین.
خودمم هزاران بار احساس کردم که از بقیه عقب افتادم.
اما حالا میدونم که زندگی مسابقه نیست که کسی از کسی عقب بیافته یا جلو بزنه.
سعی کن خودتو پیدا کنی(میدونمم که خیلی سخته و شاید ماه ها وقت ببره شایدم سالها) اما همین که قدم به این مرحله بزاری افقهای جدیدی پیش روت باز میشه.باور کن...:72:
زن امیدوار حرفت درسته اما آدم تو موقعیت من یعنی تا وقتی مجرد باشه نمی تونه رو زندگی خودش تمرکز کنه کل مشکل همینه اتفاقا ... بچه هایی که ازدواج کردن میگن خیلی خوبه مجردی خودت راحت میتونی هر کار دلت میخواد انجام بدی و لازم نیست با کسی هماهنگ کنی اما به نظر من تا وقتی مجردی بلاتکلیف تری... چون همش این سوال توی ذهنت هست که در آینده آیا باید برنامتو عوض کنی یا نه... نمیشه بگی کدوم خوبه.... اتفاقا خیلی دارم به این موضوع فکر میکنم که خودم باید رشد کنه... حرفت جالب بود دارم یه کتاب میخونم به نام سکوت که خیلی جالبه... اما نمیدونم چرا هی وسطش میگم کاش یکی بود با اون اینطوری رشد میکردم و... میدونی هیچ کس چون شرایط منو نداره نمیتونه دقیقا بفهمه.... و هر کی شرایط خودش رو میگه... اما ممنونم... حرفات درسته اما من چیزایی هم هست که میدونم چی میخوام اما نمیشه....
ای لعنت بر افکار بد.... کاش می تونستم ادبش کنم....
بچه ها ازتون ممنونم... اما بازم به همفکریتون احتیاج دارم
baby عزیز ممنونم ازت حرفات گرچه کوتاه بود اما یه جورایی پاسخ کوتاه سکوتانه ی! شما انگار راهو بهم نشون میده. فرشته مهربان عزیز، نه مشکل جسمی ندارم...