RE: خیلی سر در گم شدم کمکم کنید اورژانسی کمک!!
سلام.......
بهترین حالت برای اثبات علاقه این آقا به شما میتونه این باشه که ایشون قید زن و زندگی و بچه تو راهش رو بزنه و بیاد شمارو عقد کنه درسته؟؟؟ شمام به مراد دلت میرسی البته با یه عذاب وجدان زیییییییییییییییاد حالا بر فرض که این آقا این کارو کرد که احتمالش کمه چون مشخصه همسرشو دوست داره اگه نداشت تو این سه سال تکلیفشو یه سره کرده بود تازه بچه دار نمیشد (معذرت میخام که دارم باهات رک حرف میزنم.....) کدوم مردی بدش میاد که در کنار زن و زندگیش یه خانم ترگل و ورگل و جوون هی بهش محبت کنه و خرید کنه و باهاش در ارتباط باشه.........
اینارو بهت میگم تا واقع بینانه به ماجرا نگاه کنی شاید از حرفم ناراحت بشی اما دوست آنست که بگریاند....
حالا اگه اون اتفاق بالا افتاد و شما به هم رسیدین فکر میکنی اون زندگی زندگی دلخواه تو میشه؟؟؟؟ زندگی که میدونستی شوهرت زمانی که زن داشته سه سال مخفیانه با تو در ارتباط بوده پس تو برقراری اینطور روابط مخفیانه حرفه ای شده و فکرت همش درگیر این موضوع میشه که آیا با من هم اینکارو میکنه؟؟ آیا بهم وفاداره؟؟ و هزارتا فکر دیگه که میتونم بگم تحمل ترک این دلبستگی و یا وابستگی اکنون خیلی راحتتر از تحمل فقط فکر خیانت همسرت هست. زاویه دیگر این ماجرا اون خانوم و بچه کوچولوی بیگناه توراه هست که بعد از اینکه تو زندگیشون رو ازشون گرفتی چی میشن؟؟؟ واینو یادت باشه زندگی بدجور دار مکافاته.......... مراقب خودت و زندگیت باش........
میفهمم عزیزم که الان چه فشاری روته اما اینو بدون همسر دوم شدن خییییییییییییلی خییییییییییییلی سختتره و بدتره اگر الان اراده کنی و به خودت مسلط بشی و از این رابطه به خاطر رضای خدا بیرون بیای خدا و پا رو دلت بذاری خدا هدیه خوبی رو برات میفرسته جلو پات. عزیزم عاقلانه تصمیم بگیر و خودتو وجوونی تو و خوشبختیتو حروم این پسر دروغگو نکن.
بیشتر ازاین فرصتهاتو از دست نده و یه آینده روشن برا خودت بساز و مطمئن باش زندگی که روی ویرانه های زندگی دیگری برپا بشه با اولین تنش فرومیریزه........
واینو همیشه بدون خوشبختی اتفاقی نیست..........
سلام
از دستش نديد
اما با ازدواج كردن اين بهترين راه براي شما و اون در حال حاضر
سلام
من ضمن تاکید به نظر قبلیم کاملا با حرفهای Sali موافقم . عزیزم زندگی خودتو به خاطر احساسات خراب نکن . تو الان فقط وابسته شدی سعی خودتو بکن ازاین رابطه خودتو کنار بکشی .
هر کسی نیمه گمشده ای داره ، این مرد نیمه گمشده شما نیست . ( خیانت کرده و احساست پاک نداشته و نداره و نخواهد داشت .)
قوی باش و یه برنامه ریزی واسه خودت بکن که اصلا فرصت فکر کردن نداشته باشی .
امیدوارم سریعتر تصمیم درستی بگیری . :323:[/code]
سالی عزیز و متین جان سلام و ممنون بچه ها من نوشته ام که از این رابطه دارم میرم بیرون الا فقط نمیدونم با این اتفاق اخر باید چگونه برخورد کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hasti jon
سالی عزیز و متین جان سلام و ممنون بچه ها من نوشته ام که از این رابطه دارم میرم بیرون الا فقط نمیدونم با این اتفاق اخر باید چگونه برخورد کنم
دارم می رم بیرون ؟؟؟؟ چرا فعل استمراری. مگه بیرون اومدن اینقد سخته؟ یک فعل ماضی ساده و قطعی و محکم بنویس. من این رابطه را تمام کردم.
من متنت را خوندم. درست نفهمیدم این سوالی که میگی چیه. شما اگه رابطه ات تمام شده واسه چی می ری خونه خواهر این آقا و ...
بعضی مسایل را هر چی بیشتر باهاش کلنجار بری قاطی پاتی تر می شه و بدتر. الان هم بدجایی گیر کردی. هر قدم هم که بری جلو بدترش می کنی. کلا و دربست اینها را بذار کنار. خودش و خواهرش و خانوادش و ... با هیچکدوم هیچ مدل ارتباطی نداشته باش. فکر کن همه با هم ناپدید شدن از دنیای تو.
با گذشته هم کاری نمی تونی بکنی. همونقد که پای تو گیر است، پای ایشون هم گیره ( البته تو بیشتر ). متاسفانه اگر هم این قضیه رو بشه در زندگی ایشون یه داد و بیدادی به پا می شه و بعد هم خانمش را به نحوی آروم می کنند و برمی گردن سر زندگیشون. اما آبروریزی که برای شما می شه گرون تر برات تموم می شه. به هر حال جامعه این مسایل را برای یک مرد راحت تر می پذیره تا یک دختر مجرد.
پس تا دیر نشده پات را بکش کنار.
============
هستی خانم تا یه عنوان درست ندی دست از سرت بر نمی دارن. شما الان اعصابت خورده حوصله نداری. آقا حامدهم یکی در میون پست می زنه که این عنوان خوب نیست. فکر کنم " کمک برای قطع ارتباط با مرد متاهل " خوب باشه. اگه خودت هم موافقی بهشون بگو.
salam
بعضي از جوابها را همه ميدونند .شايد شما هم جواب سوالتو خيلي وقته ميدوني
شايد هم از خيلي وقت قبلتر هم متوجه شدي كه ماجرا چيه
همه اين درد و دلها و قيافه مظلوم گرفتن يه جور خود فريبيه حاصل ترس از مواجه شدن با خودتون
همون دليلي كه اونو واست جذاب كرد اون گير زندگيه شماست و مشكل اساسي اينجا درون خودته
اگه ميخواي مشكلتو حل كني بايد پيدا كني چي باعث شد شما همچين آدمي را بپذيريد
به نظر من با فراموش كردن اين آقا هيچ كمكي به شما نميكنه
بريد از پدرتون بپرسيد آيا داستاني مشابه اين توي شراكت مالي كاريش داشته
اگه ريشه را پيدا نكنيد باور كنيدمسير زندگيتون به روال صحيح بر نميگرده...
درود
اين آقا و اين اتفاق فقط يه ايينه است يادتون باشه شما بهش موجوديت داديد
من فكر ميكنم شما آدم تنها بدبين و ترسو و دوگانه دو رو در خودتون داشتيد
فقط شكل بيروني پيدا كرد
وقتي تو مدرسه در كنار دوست داشتن به دوستتون حسادت ميكرديد بعضي وقتا تنفر
تظاهر به دوست داشتن در عين زندگي در تنهايي و تاريكي
و البته فشار زياد آوردن به جسمتون براي خوب بودن ظاهر بيني
اين ويژگيها تو رو با اين مشكل مواجه كرده بود
فقط روي تابلو زندگيت تازگي نوشته شده تا تو حلش كني كسي مقصر نيست
تو نميتوني هم خوب باشي هم بد
تو نياز به سكوت داري و انتخاب درون خودت اون وقت اين مسيله خودش حل ميشه و از نو متولد ميشي
اين اتفاق نه تنها بد نيست بلكه هديه روان خسته از تناقض خودته كودكي كه سالها با تعارض دست و
پنجه نرم كرده فرياد زده منو نجات بده
اينقدر ترسو نباش اينقدر زياده خواه نباش اين قدر متناقض خودتو نپيچون ديگران هم با عنوان همدردي
دنبال خودت راه ننداز به بازي خاتمه بده يا بد باش و شيطاني يا انسان و اهل ازادگي
اون مرد دوست داشتني متعلق به ديگري است تو با اين تعارض بيشتر اجازه بد بودن بهش نده
شجاعت داشته باش فرياد بزن انسان يك دل به از دو گانه است
اگر هم نه شيطان باشي بهتره تا شيطان انسان نما
کمک به قطع ارتباط با متاهل
سلام دوستان خوب خوب خوبم و ممنون که نظرای گرمتان میدید
اما من واقعا کشیدم کنار بعضی از دوستان گفتند چرا خوب با خواهرش دوستیت ادامه میدهی اما دوست عزیزم من مدیون این خانم هستم اگر ایشان نبود من از کجا میفهمیدم که طرفم زن داره از طرفی داشتم خودم اهسته قطع ارتباط میکردم اما زن برادرم بهش گفته و حالا ان خانم جای اینکه با من حرف بزنه حرف منم بشنوه به خانوادم میخواد بگه و به خودم فقط گفت هستی چرا هان چراتو که میدانستی ماهان زن داره تو دوست من بودی خیانت کردی به دوستیمان خیلی دروغگویی نزاشت من بگم بخدا من خبر نداشتم نمیدانستم از طرفی ماهان هیچی نمیگه پیغام داده اگه من حرف بزنم به دفاع همه چی خراب میشه من از طرف همه خانوادم ازت عذر میخوام منم فقط بهش گفتم برو من فراموش کن اونم از خدا خواسته بچه ها حالا میفهمم جواب چرا هام همه اش حماقت خودم اما به خانوادم چی بگمبه پدرم چی بگم اون خیلییییییی تعصبی به جواب اعتمادشان چی دادم به برادرم بگم ادمی که این همه تعریفش میکردم حالا بیا ببین با خواهرت با غرور خواهرت چکار کرد با کسی که به هیچ مردی حتی برادرش اجازه نمیداد به حریم شخصیش نزدیک بشه چکار کرد به مهتاب خواهرش بگم همه پیشنهادام برای اشتی دادن زن ماهان با شما فیلم نبود چطور بگم بخدا قصدم سو استفاده نبود چطوری ای ی ی ی خدااااااااااااااااا
RE: کمک به قطع ارتباط با متاهل (خیلی سردرگم شدم)
من واقعا در تعجبم!!!!
1-خواهر این آقا بزرگ ترین ظلم را در حق شما و برادر خودش و زن برادرش کرده و حالا شما می گید که بهش مدیون هستید؟
2- شما حداقل با خودتون صادق باشید تمام عکس العمل هاتون احساسی بوده بعد چطور خودتون را محق می دونید؟
3- خودتون را به طور کامل از این خانواده جدا کنید تا عواقب بعدی دامن گیرتون نشده .
4- مطمئن باشید هر حرفی حرف می یاره از این بحث های خاله زنکی دوری کنید .
5-ودر یک کلام قبول کنید اشتباه کردید ، توبه کنید از اون خانواده و از بحث های حاشیه دوری کنید دنبال توجیه کردن نباشید واز خدا کمک بخواین مطمئن باشید خود خدا راه درست را می ذاره جلو پاتون.
RE: کمک به قطع ارتباط با متاهل (خیلی سردرگم شدم)
چند سال ديگه اين آقا همين بلايي را كه الان سر همسرش آورده سر شما مي آره. و يه خانمي هم مثل شما باهاش همكاري مي كنه و اجازه اين كار را بهش مي ده. شك نكن.