RE: اشیان تنهاییم را در کجا بنا کنم ؟
هرکی یه چیزی گفته منم بگم عقد نشه برام.
خارپشت جون من و ما که جای تونیستیم تا بتونیم نظری بدیم ولی خوب حداقل به عنوان نفر دوم و سومی می تونیم یه نمایی از مشکلتو ببینیم و حس کنیم. به نظر من هرکدوم از دوستان نظر جالبی دادن ولی از اونجایی که من خودم هم مجردی زندگی میکنم و به خوب با مشکلات و هزینه ها آشنام. و تمام این راههایی که تو میخوای بری، رفتم. توصیه می کنم تا وقتی که خونه پدری فروخته نشده همون جا بمون و پس انداز کن و بعد از قطعی شدن دنبال استقلال تمام باش. خود من یه مدتی مستاجرنشین بودم بخاطر کارم ولی امسال اومدم خونه پدری و محل کارم هم شد اینجا . و الان مدتیه اون کرایه ای که برای خونه میدادم الان دارم پس انداز می کنم و تصمیم دارم تا وقتی خواهر و بردارها از اینجا بیرونم نکردن همینجا بمونم .البته اگه بیرونم کنن بازم غمی نیست. اینقدر عرضه دارم که خودمو بچرخونم:227:
RE: اشیان تنهاییم را در کجا بنا کنم ؟
به به!همه اینجا جمعند:)
نقل قول:
خونه خودمون بد نیست ولی یه خرده برای من زیادی بزرگه
من که بیشتر روزا رو صبح تا بعد از ظهر نیستم ، چرا تمام مدت باید دما وهوای خونه مناسب باشه
سیستم گرمایشی خونه هم یه مقدار قدیمیه ، مصرف گازش خیلی بالاست همینطور برق
البته خوبیش به اینه که دیگه قبض خونه بابا رو من نباید پرداخت کنم
ولی خب اسراف چرا
میتونی در اتاقایی که بهشون احتیاج نداری رو ببندی و سیستم گرماییش رو هم خاموش کنی.
نقل قول:
یه مسئله دیگه اینکه تقریبا میشه گفت پدرم قصد داره خونه رو بذاره برای فروش ، ولی معلوم نیست کی به قطعیت برسه
نمیخوام توی تصمیمات پدرم تاثیری داشته باشم
در این مورد میتونی با پدرت صحبت کنی. بگی که هر وقت قصدتون قطعی شد، من آمادگی مستقل شدن رو دارم. و نمیخوام توی تصمیمتون خللی ایجاد بشه.
اصلاً شاید تا همون دو سه سال دیگه طول بکشه. واسه چی میخوای خودتو عذاب بدی!!
نقل قول:
خونه ای که دیدم نود متریه و تقریبا تمام اونچه رو که من نیاز دارم داره
انصافاً 90 متر زیاده برای یه نفر. نه؟ حالا فقط همون یه جا نیست که. به قول دوستان میتونی جاهای دیگه (و کوچیکتر) رو هم ببینی. البته با این اوصافی که گفتی به نظرم خونه خودتون بهتره.
نقل قول:
نمیدونم ارزششو داره که نصف حقوقمو برای اجاره و تمام پس اندازمو برای پول پیش بدم ؟
نه! ارزششو نداره به نظر من! حیف نیست خودتو میخوای درگیر اجاره نشینی کنی؟
نقل قول:
در واقع احتمالا بالاخره باید از این خونه برم چه خونه رو بفروشن چه نه
بالاخره همه یه روزی از خونه پدری میریم:) نگران نباش. دیر نمیشه:)