RE: نامزدم به طرز عجیبی تنوع طلبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
نازنین طرزاشناییتون به چه شکل بود؟ازقبل همدیگرومیشناختید؟
سلام ماهی جونم
آره از قبل می شناختیم استاد نقاشی دختر عمم بود
من آّبرنگ کار می کردم ،دختر عمم رنگ روغن،یه بار بهم گفت بیا بریم سر کلاس ما ،منم رفتم
استادش که الان نامزد من باشه منو خیلی تشویق کرد که بیام رنگ روغن هم ادامه بدم
یکی دو بار همین جور رفتم سرکلاسش
بعدش ترم جدید یه دوره رنگ روغن ثبت نام کردم تو کلاس اون
سر کلاس خیلی به من توجه داشت همه فهمیده بودن بعدشم که دوره نقاشیم تموم شد پیشنهاد داد دیگه
نظرت چیه؟راستشو بگووو لطفا؟باشه؟باشه؟
قول بده راست بگی هرچی به ذهنت میرسه بگوو
من الان به جز شما ها هیچ کسو ندارم آخه اینارو که نمی تونم به مامانم بگم یا به دوستام
شایدنامزدت قبل ازنامزدی خیلی ازاین فیلمهای پورنونگاه کرده باشه.اون جورفیلمهاهم که تنوع توش زیاده .واسه همین ازنظرجنسی به همسرت خیلی فشاراومده وخیلی تحریک شده واین رفتاراش ممکنه به این دلایل باشه.البته نظرمن کارشناسی نیست .وممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه .ولی نگران نباش امیدوارم کارشناسابیان ونظراتشونوبگن.
نازنین جان من حساسیت نشون نمیدم خیلیم خوشحالم که ازم بلندتره:227: اونم چیزی نگفته اما میخواستم نظرشو بدونم
عزیزم از یه نظرم خوب که تنوع دوست داره و از اینکه همه چی تکراری باشه خوششش نمیاد!خودشم همین طور؟تو ظاهرش مرتب تغییر ایجاد میکنه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazlin1990
نازنین جان من حساسیت نشون نمیدم خیلیم خوشحالم که ازم بلندتره:227: اونم چیزی نگفته اما میخواستم نظرشو بدونم
عزیزم از یه نظرم خوب که تنوع دوست داره و از اینکه همه چی تکراری باشه خوششش نمیاد!خودشم همین طور؟تو ظاهرش مرتب تغییر ایجاد میکنه؟!
خودشم به ظاهرش می رسه و لی ظاهرا مثبته ها،یعنی جلف نیست یا از این
پسرای سوسول نیست ولی آره به خودش می رسه و تنوع داره تو لباساش
ولی بیشتر رو من تاکید داره ،یعنی می گه زن باید این جوری باشه نه مرد
آره بابا منم خوشحالم خیلی خوبهههه که قدشون از ما بلند تره ....من که نظرشو بهت گفتم حالا باور نمی کنی می تونی خودت ازش بپرسی ولی نپرسی بهترهههه ها
مطمئن باش از اینکه یه خانم ظریف و کوچولو داشته باشه خیلی لذت می برهههه
هههههه چه اعتماد به نفسیییی دارم من!!!!!!!!!:311:
ولی خوب از رو تجربه دارم میگم بهت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
شایدنامزدت قبل ازنامزدی خیلی ازاین فیلمهای پورنونگاه کرده باشه.اون جورفیلمهاهم که تنوع توش زیاده .واسه همین ازنظرجنسی به همسرت خیلی فشاراومده وخیلی تحریک شده واین رفتاراش ممکنه به این دلایل باشه.البته نظرمن کارشناسی نیست .وممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه .ولی نگران نباش امیدوارم کارشناسابیان ونظراتشونوبگن.
ماهی جون تو متاهلی دیگه؟هیچ کدوم اینا که گفتم همسر شما نگفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم شایدم فیلم دیده ولی فک نکنم از اون جور ادما باشه اخه سرش شلوغه اصلا بهش نمی ادددددد
فک نکنم ...نمی دونم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
ماهی جون تو متاهلی دیگه؟هیچ کدوم اینا که گفتم همسر شما نگفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم شایدم فیلم دیده ولی فک نکنم از اون جور ادما باشه اخه سرش شلوغه اصلا بهش نمی ادددددد
فک نکنم ...نمی دونم !
البته شایدم چون اوایل نامزدیتونه شوروشوقش زیاده وبعدازیه مدت که باهم بودیدازنظرجنسی درست بشه.ولی ازنظرتنوع طلبی (تنوع درظاهرولباس پوشیدن)بایدباهاش منطقی صحبت کنی که نمی تونی هرلحظه به یه شکل دربیایی.وبهترکه یکم اون مراعات کنه.چون زندگی که فقط رسیدن به سروظاهرنیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
البته شایدم چون اوایل نامزدیتونه شوروشوقش زیاده وبعدازیه مدت که باهم بودیدازنظرجنسی درست بشه.ولی ازنظرتنوع طلبی (تنوع درظاهرولباس پوشیدن)بایدباهاش منطقی صحبت کنی که نمی تونی هرلحظه به یه شکل دربیایی.وبهترکه یکم اون مراعات کنه.چون زندگی که فقط رسیدن به سروظاهرنیست.
خسته شدم ولی خوابم نمی بره
صحبت کردم همش دارم می گم
می دونی منم آخه اصلا اهل آرایش کردن نیستم شاید اونم حق داره یا نه؟
ولی از هر کاری که ازهر 10 کاری که ازم می خواد شاید یکیشو بتونم انجام بدم شایدم چون می بینه من این جوریم بیشتر می گه این اخلاقم عوض شه نه؟؟؟؟؟؟؟؟
راجب فیلمم الان پرسیدم ازش ،گفتم که فیلمای مستهجن خیلی رو روابط زن و شوهرا تاثیرات منفی می زاره ...گفت اره خیلی ،اصلا تماشای این فیلما درست نیستش ...
گفتم تو ندیدی تا حالا
گفت تا حالا!!چر اا دیدم ولی ازرو کنجکاوی ..اونم موقع جاهلیت خیلی سنم تر بود
حالا نمی دونم راست می گه یا نه!
ازنظراخلاقی ومذهبی تویک سطح هستید؟راستی نمازمی خونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
ازنظراخلاقی ومذهبی تویک سطح هستید؟راستی نمازمی خونه؟
از نظر اخلاقی؟از نظر اخلاقی نه زیاد
من خجالتی ام ولی اون نه اصلا خجالتی نیست
من یکمی ارومم تو جمع ولی اون اجتماعیه
از نظر مذهبی تقریبا تو یه سطحیم ولی من مذهبی ترم
نماز می خونه گاهی ،گاهی ام نمی خونه ولی روزه میگیره
وقتی نمی خونه از تنبلیشه نه از بی اعتقادی
دیگه خیلی تاکید داره وقتی تنها بدون اون بیرون موهام تو باشه و ساده باشم ............
سلام
خوب من ازدواج نکردم ولی از دید یه پسر شما رو راهنمایی می کنم امیدوارم مفید باشه .
همون طور که دوستان اشاره کردن به نظر من هم 90 درصد تحت تاثیر فیلم های پرنو همچین درخواست هایی از شما دارند و توصیه می کنم زیاد هم از ظاهر در مورد شخصیتشون قضاوت نکنید چون تا جایی که من تجربه دارم خیلی ها که اصلا به ظاهرشون این حرفها نمیاد از این فیلم ها می بینند و چیزایی هم که شما از در خواست هاشون گفتید چیزهای رایج در این نوع فیلم هاست . میتونید خواسته های نامزدتون رو توی دو بخش قابل قبول و غیر قابل قبول دسته بندی کنید و برای هر کدوم دلایل خودتون رو مرور کنید و با قاطعیت ( نه دعوا ) و دلیل و منطق اونهایی رو که نادرست میدونید رد کنید . مثلا در مورد ( خیلی میبخشید !!!) رابطه از پشت من خیلی مقاله و مطلب از سایتهای بهداشت جنسی ایرانی و خارجی خوندم و میتونم بگم که مضرات این نوع رابطه خیلی بیشتر از محاسن ( اگه بگیم اصلا داره ) هستش و از نظر بهداشتی خیلی مشکل داره و میتونه باعث خیلی مشکلات بشه که با یه سرچ کوچیک میتونید مطالب رو پیدا کنید و به نامزدتون هم بدید تا مطالعه کنه ( سعی کنین بیشتر از منابع خارجی باشه چون بنا به تجربه دیدم خیلیا مطالب سایته ای ایرانی رو باور نمی کنند .
دلیل اینک ایشون انتظار همچین روابطی رو دارند اینه که در فیلم های پرنو این روابط خیلی عادی و حتی لذت بخش برای طرفین نشون داده میشه و تصور ذهنی ایشون همینه و من مطمئنم اگه از واقعیت آگاه بشن نظرشون عوض میشه .
ماهی :302:
اون کاری گه گفتم غیر طبیعی نیست؟به نظرم خیلی غیر طبیعی می اد؟
:161:
من بکمی می ترسم :302:
اون چیزی که گفتش در واقع به جز پایین اومدن و نزول من و پست شدنم چیزی نداره .... واسم قابل حضم نیست حرفت
اصلا در این مورد نمی فهممش
می گم ماهی من تو مجله سلامت یه چیزایی راجب سادیسم خوندم یکیش هم حقیر کردن طرف مقابل بود
اینم یه جور حقارته
نیست؟
نکنه باید برم مشاوره ؟
ماهی این ادم خیلی معقولیه ها،الان مامانم اینا فک می کنن چه دامادی گیرشون اومده
همه فامیلم می گن