RE: فردا براي هميشه اسمش از شناسنامه من خط مي خوره
منم قبل از اینکه طلاق بگیرم خیلی حالم بد بود و خیلی خیلی گریه می کردم.من 26 سالم بود که بعد از یک سال زندگی طلاق گرفتم. نمی تونم از احساسم اون موقع بگم که وحشتناکترین کابوس زندگیم بود و هیچ وقت غمش رو فراموش نمی کنم.ولی راسته که خدا هر دردی رو می ده درمونشم میده.الان که 2 سال از طلاقم میگذره می گم خدایا شکرت.تو واقعا صلاحمو می خواستی .الان دوستای خیلی خوبی دارم و تا 3 ماه دیگه از ایران میرم و واقعا خیلی خوشحال و راضیم از وضعیت فعلیم.عزیزم بران ارزو می کنم این مدت تلخ رو زود پشت سر بذاری که جز صبر راه دیگه ای نداره ولی بهت قول می دم که خیلی زود همه چیز خوب میشه حتی بهتر از اون چیزی که فکرشو می کردی.من تا حالا 4 تا خواستگار پسر داشتم که اصلا براشون مهم نیست که من یه بار طلاق گرفتم.پس به خودت برس و مطمین باش دنیا به آخر نرسیده .گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
سبکتکین،
خواهر خوبم،
سلام،
راستش، دورا دور تاپیکهات رو پیگیری میکردم و خوشحال بودم از این که، دوستان زیادی مثل آنی بزرگوار، فرشته مهربان، بالهای صداقت و همه دوستان با این همه شور سعی به کمک به تو دارند.
با اینکه، از ته قلبم، درست مثل خواهر خودم، برای زندگیت نگران بودم و ناراحت، اما هیچوقت با وجود این همه نازنین، چون تجربه زندگی مشترک نداشتم، هیچگاه به خودم اجازه اظهار نظر ندارم،
تا این اواخر که یه مقدار توی تاپیک شما گرد و خاک کردم، و برات پستی نوشتم که اگرچه تند بود، اما همه از سر دلسوزی بود و بس،
امروز، با خواندن این تاپیک شما، بسیار متاثر شدم، چون همیشه از ته قلبم آرزو میکردم که زندگی تو هیچگاه به این نقطه نرسه،
و من امروز واقعا متاسفم، که زندگی که همیشه دورا دور آرزو میکردم به این نقطه نرسه، به اینجا رسید.
سبکتکین،
هر اتفاقی که بیفته مهم نیست، مهم اینه که، تو با همه ظرفیت وجودیت و با همه توانت، و البته همه وجودت و با همه قلبت، برای حفظ زندگیت تلاش کردی...
به نظر من، چیزی که مهم هست، نتیجه نیست، چیزی که مهم هست اینه که هر انسانی، هر طوری که زندگی کنه، حداقل باید طوری باشه که پیش خودش شرمنده نباشه!
و شخصاً فکر میکنم، تو نه تنها پیش خودت، بلکه پیش خدا هم شرمنده نخواهی بود. چون همه تلاشت رو کردی!
من اگر جای تو بودم، فردا قبل از رفتن به محضر، دو رکعت نماز شکر میخواندم به شکرانه اینکه خدا در این یک سال به من قدرت، صبر و شهامتی داد که در همه زندگیم تجربه نکرده بودم، و امروز به من قدرت پذیرش داده، پذیرشی که مطمئنا، درش حکمتی هست که او برای من در نظر گرفته،
سبکتکین، اگر محضر میری، حتی اگر برای طلاق میری که منفورترین حلال خداوند هست، با یک قلب صاف و با توکل به خدا برو!
امشب سر نماز، برای خوشبختی، سر بلندی و عاقبت بخیری تو دعا خواهم کرد،
موفق باشی،:72::72::72:
برادرت،
کامران
سبکتکین جونم یادته گفته بودی:
سعي مي كنم از دريچه مثبت به اين اتفاق زندگيم نگاه كنم . حس مي كنم خدا ديگه جور ديگه اي نمي تونست بهم ياد بده كه بزرگ شم و از دنياي بچگيم و وابستگي هام بيرون بيام .
همسرم اومد از خونمون وسايلاشو برد . روز سخت و دلگيري بود ولي گذشت . الان هم قراره همسرم خبر بده كه بريم محضر واسه جاري شدن صيغه طلاق .
مطمئنم هم من و هم تمام دوستانی که این جملات تو رو خوندن همشون بهت افتخار کردند.
باور کن کلی راهه که یه نفر بتونه این طوری فکر کنه ،یه راه خیلی طولانی، که شاید اصلا کسانی مثل من هیچ وقت نتونن به مقصد این راه برسند.
پس قدر خودتو بدون عزیزم و همون سبکتکینی باش که هممون بهش افتخار میکنیم.:46:
راستی یادت نره ها:
باید گاهی سکوت کنیم ، شاید خدا هم حرفی برای گفتن داشته باشد . .
مطمئنم یه روز میای و خدا رو به خاطر این اتفاق زندگیت شکر میکنی،
«فان مع العسر یسرا - ان مع العسر یسرا »
شک نکن!
این سختی های گذرا را تاب بیار
که بعد از هر سختی گشایشی هست!
نگاه کن عزیزم!
ببین خدا دو بار تاکید کرده تا دلت محکم و قرص شه!
سبکتکین عزیزم.دوست خوب و مهربونم که این همه توی این دنیای مجازی به فکر من بودی...
نمیگم به اندازه ی تو اما پا به پای تو ناراحتم.منم دلم از دلتنگیات میگیره نه به خاطر جدایی که یک فصل از زندگی هزار فصل توست بلکه از رسم این زمونه.
امروز اگه گریه کنی منم باهات اشک میریزم اگه ناله کنی اگه یاد خاطرات گذشته رو مویه کنی منم مینالم.
امروز روز سختیه...نمیگم میفهمم بلکه تلاش میکنم تا بفهممت...
امروز شاید غمگنانه ترین روز یک سال گذشته تو باشه...برای منم هست چون تو دوست خوبمی.
اما یه چیزی...
بیا فقط یه امروز رو به خاطر اونچه که از دست رفت سوگواری کنیم...
چون فردا روز دیگری ست
سلام
دوست عزیز، از خوندن تاپیکت واقعاً و از ته دل متاثر و غمگین شدم.
تجربه زندگی مشترک ندارم اما باور کن شرایطت رو درک میکنم.
خواهر عزیز،درسته که طلاق و جدایی از کسی که زیر یه سقف باهاش زندگی کردی و عاشقش بودی، خیلی سخته اما عزیزم باید تحت هر شرایطی راضی باشی به رضای خداوند.
من زیاد در جریان تاپیکهات نبودم اما دوستان گفتند که تمام تلاشت رو کردی، نتیجه رو اجازه بده خدا برات رقم بزنه که بدون شک چیزی برات میخواد که صلاحت باشه.
تو تا همیشه وجدانت راحته که به راحتی زندگیت رو رها نکردی و تلاش کردی حفظش کنی اما همه جیز برای همشه دست ما نیست.
صبور باش عزیزم و یادت باشه تو این شرایط کاری نکنی یا حرفی نزنی که خدا رو از خودت دور کنی.
عزیزم صبور باش و به خدا عتماد کن.دنیا به آخر نرسیده ، تو هنوز جوانی و فرصت داری.
انشاء الله هر آنچه که خیر و صلاحته پیش بیاد:323:
سبکتکین عزیرم سلام ، اتفاقا چند روزی بود به فکرت بودم تا امروز که احتمالا الان محضر هستی .
برات دعا می کنم چون کوه سرافراز باشی ودر مقابل همسرت با قدر ت تمام حاضر بشی . از خدا می خوام انقدر بهت اعتماد به نفس بده که در آخرین دیدارتون افتخار آمیز ترین خاطره زندگی ات بشه از صبر و استواری سبکتکین.
بعد از برگشتت جلوی احساست را نگیر و بذار مرحله سوگواری را سپری کنی بعد از مدتی مطمین باش شرایط جدید را خواهی پذیرفت وخواهی دید که دریچه جدیدی از زندگی به رویت باز شده ، شاید گهگاه خاطرات شیرین و تلخ گذشته تو را آزرده کند اما بدان امروز وفردایت را خاطراتی فرا خواهد گرفت که سبکتکین آنها را خواهد ساخت و این سبکتکتین جدید دفتر جدیدش را حتما زیباتر خواهد نوشت .
عزیزم ، فراموش نکن عزت نفس خودت را .خودت را دوست داشته باش . الان زمانی است که باید برای خودت احترام قائل بشی . الان زمان خودخوری و شرمساری از برخی رفتار های گذشته نیست . اون رفتار ها گنجینه های پر قیمتی هستند که الان به صندوقچه تجربیاتت اضافه شده اند . قدر خودت را بدون .
سبکتکین خواهر خوبم سلام
دل منم مثل دل مهربون وبزرگت از شنیدنش خیلی گرفت .
دلم میخواد به اندازه یک دنیا باهات حرف بزنم .خواهر خوبم از اول تاپیکتو دنبال میکردم بهت به خاطر این تغییرهایی که
کردی و مطمئنم بازم ادامه داره و روز به روز بهتر میشی غبطه میخورم
باور کن اینو از ته قلبم میگم خواهر عزیزم به خدا اعتماد کن من اینو توی زندگیم بارها تجربه کردم هیچ وقت چیزی رو به اصرار از خدا نمیخوام چون میدونم اون بهتر میدونه چی به صلاحمه
الان هم ایمان دارم این اتفاق یک نقطه شروع برای توست
فکر کن از فردا دوباره متولد میشی یک زندگی دوباره از لحظه لحظش استفاده کن
مطمئنم خداوند موقعیتهای عالی (کار ،ازدواج،تحصیل)که لایقش هستی برات فراهم میکنه
عزیزم فقط غصه نخور ماهم از ناراحتی تو غصه میخوریم التماس دعا
این نیز بگذرد
سبکتکین عزیزم؛ می دونم که دلت به اندازه ی یه کوه گرفته، می تونم درک کنم حالت رو؛ حال عجیبی داری، شاید تمام خاطرات این چند سال توی آخرین دیدار برات تازه بشه، شاید دلت به حال خودت بسوزه، شاید از خدا دلگیر بشی و هزاران شاید دیگه!
تجربه ی همه ی این شایدها خیلی سخته؛ اما میخوام بگم یه مساله ی خیلی خیلی کوچولو رو، که شاید درس بزرگی توش باشه!
دیروز وقتی میخواستم بیام سر کار، هر کاری کردم که در پذیرایی رو قفل کنم؛ نشد که نشد! آخرش همین جوری چفتش کردم و اعصابم خورد شد و در حیاط رو بستم و رفتم!
سر کار که داشتم یه سری متن میخوندم؛ به چند تا دستور العمل رسیدم که مثلا برای برآورده شدن حاجاتتون این سوره یا این آیه رو بخونید، بعدش این صلوات رو بفرستید! منم یکیش رو انتخاب کردم و شروع کردم به انجام دستورالعملش!
تا اینکه موقع رفتن به خونه؛ وقتی رسیدم به در خونه؛ هر چی گشتم، کلیدم رو پیدا نکردم؛ یادم اومد که من اصلا صبح کلید در بیرون رو برنداشته بودم؛ به شوهرم زنگ زدم و گفت که حالا توی این سرما؛ تا من هم بخوام بیام یه یک ساعتی طول میکشه میخوای چی کار کنی! مهم نیست که من چیکار کردم؛ مهم اینه که وقتی وارد خونه شدم؛ یه لحظه وقتی خوب فکر کردم، گفتم: خدایا! پس بسته نشدن در پذیرایی حکمتش این بوده؛ که صبح هر کاری کردم، نتونستم قفلش کنم! وقتی تو برای یه همچین مساله ی کوچیکی هوامو داری، مطمئنم که برای مسائل بزرگتر از این هم هوامو داری و توی هر کارت یه جکمتی نهفته است!
سبکتکین جان! یادت باشه که خداوند توی تموم این مدت هواتو داشته و امروز بیشتر از هر روز دیگه ای دستت رو میگیره و لمست میکنه و هواتو داره؛ دست دلت رو به طرفش بگیر و بهش اعتماد کن!
سبکتکین جان منم همدرد بدون.منم برات دعا می کنم که ازین امتحان سربلند بیای بیرون.و دعا می کنم بعد از این بلند شی و قد علم کنی در برابر ای دنیای بی رحم.خدا رو فراموش نکن.و بدون دوستان همدردی تنهات نمی ذارن.
:72::72::72::72::72:
سبكتكين عزيزم سلام
واقعيتش من در جريان زندگي شما نيستم ولي عنوان تاپيكتون دلم رو لرزوند ميدونم خيلي سخته حتي فكر كردن بهش آدمو داغون ميكنه .خودتو نباز حتما حكمتي داشته.خيليا طلاق ميگيرن خيليا ضربه ميخورن از اين طلاق اما دوست دارم بدوني كه ميخوام اين مرحله بحراني رو با سرافرازي پشت سر بذاري .دوست دارم يكي از همين روزاي آينده شاد و خوشحال و با نيروي مضاعف به جمع دوستانت تو اين تالار برگردي
منو همدرد خودت بدون برات دعا ميكنم