RE: اگه امکان برگشت داشتین به کدوم مرحله زندگی بر میگشتین؟
من اگه بر می گشتم تمام اشتباهاتی که تا حالا مرتکب شدم دیگه انجام نمی دادم اما مطمئنم باز یه اشتباهات دیگه ای رو مرتکب می شدم . بنابراین چون از اشتباه خلاصی نیست و در هر صورت فرقی نمی کنه و در ضمن چون اعتقادم اینه که همیشه اونی که خدا برامون مقدر کرده بهترینه هیچ وقت نخواستم به عقب برگردم.
من خیلی دوست دارم به 10 سال گذشته برگردم تا همه اون کارهایی که باید میکردم و از روی نداستن و بچگی نکردم انجام بدم
بیشتر میخواهم از نو درس بخوانم
سلام :72:
من هم دوست دارم برای لحظاتی به گذشته برگردم.:227:
اما نه برای تغییر دادن ان فقط اینکه از گذشته درس بگیرم که اگر اشتباهاتی رو در گذشته کردم ،امروز واینده ان اشتباه رو تکرار نکنم.
همین امسال ،همین امروز،گذشته سالهای اینده منه ،دوست دارم امروز های پرباری وزیبایی داشته باشم که گذشته های خوبی برای اینده ام ساخته باشم .
تصور می کنم که مثلا به 10سال گذشته ام بر گردم اگر بخواهم مسیر زندگیم را تغییر بدهم از کجا معلوم امروز از اون مسیر دیگری که انتخاب کردم پشیمان نباشم .
شاید حتی با لگد کردن مورچه ای ویا حشره ا ی باعث بشم نظم طبیعت ونعمتهایی که امروز خدا بهم داده رو نداشته باشم.
چرا ما انسانها گاهی فکر می کنیم کارها اگه در دست ما باشه می تونیم خوب انجامش بدیم در صورتی که شاید برای بعضی اتفاقاتی که در زندگی ما انسانها رخ داده خلقت و حکمت خداوند اینگونه بوده و ما هم باید شاکر و سپاسگذاروتسلیم پروردگار خود باشیم و فقط به قسمتی از ان اختیاراتی که در اختیار ما قرار داده فکر کنیم و از او کمک بخواهیم تا وظایفمان را درست انجام دهیم و به امروز فکر کنیم تا امروزمان را از دست ندهیم.پس بیایید بیدار باشیم و به اینده خودمان و نزدیکانمان کمک کنیم.
چگونه گذشته های خوب برای اینده مان رقم بزنیم ؟
روحی را ازار ندهیم.
حق داشتن یک جوانی شاد و پر امید را از کودک امروزمان نگیریم .
غم واندوه خود را به زور در دل وچشم و نگاه انسانی تزریق نکنیم .
حتی یک لحظه محبت و مهربانی را از هیچ انسانی دریغ نکنیم .
بیایید از همین امروز زندگی را تکرار لحظه های پشیمانی نکنیم.
یادت باشد دنیا گرده،هر وقت احساس کردی به اخر رسیدی ،راه دیگه ای نمانده شاید در نقطه شروع باشی.:73::43:
سلام
من دوست دارم برگردم به دوران دانشجوییم
واقعا" قدرشو ندونستم
سلام گلم
من هم دوست دارم به بچگی و دوران پاکی ها و زیباییها برگردم و بی ریا و آزاد از هر زشتی باشم که دیدم و شنیدم ولی بیش از همه دوست دارم به اون لحظه ای برگردم که کسی را که دوستش دارم و الان احساس می کنم ازش دور شدم و دیگه مثل قبل نیستیم برای اولین بار بهم سلام کرد و شروع این ارتباط و شناخت عاشقانه را گذاشت شاید اگر هر لحظه بتونیم از تجربیات قبلی استفاده کنیم یا اگه می تونستیم بفهمیم توی آینده چه خبره هیچ وقت اشتباه نمی کردیم و سرافکنده و گریزان از حال نبودیم
من دوست دارم با حفظ زمان حال برگردم به زمانی که پدر و مادرم زنده بودند تا بیشتر بیشتر بهشون محبت کنم ای کاش می شد برگردم یه بار دیگه بهشون بگم که دوستشون دارم.