RE: اگر جای من بودید چه می کردید؟
fatima* گرامی،
همان طور که دوستان بیان کردن، مشکلات شما به اعتماد به نفس شما بر می گرده، اگه اون رو تقویت کنین، همه ی این مسائل خود به خود حل می شه!
شما نظره دیگران خیلی براتون مهمه! مگه ما برای دیگران داریم زندگی می کنیم! زندگی ما خیلی ارزشش بیشتر از این هاست که بازیچه ی دست این و اون بشه! شما این قدر از نظرات دیگران می ترسین که می خواین انصراف بدین و تو خونه بشینین! پس خودتون چی؟ اصلا هدفتون از زندگی چیه؟
تازه بیشتر این مواردی که ذکر کردین به خاطر استرس های شماست! درده معده به خاطره استرسه! اگه از این استرس ها کم بشه، معده خوب می شه، می تونی چشمات رو عمل کنی، ابروهات هم به حالت عادی بر می گرده!
مورد سوم رو هم که خودت بهتر می دونی، خدا رو شکر صد تا راه و روش براش گذاشتن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatima*
پیش روانشناسای جوواجور زیاد رفتم..ولی دردی از من دوا نشد.چون مشکل من درونیه! از خودم از وجودم متنفرم.و این تنفر هرگز از بین نرفته....
ببین عزیزم،برای درمان، باید یه مشاور خوب انتخاب کرد و بهش اعتماد کرد! اگه تا پایان رفتی و نتیجه نداد، اون وقت باید مشاور رو عوض کرد! درمان بیماری روح به زمان نیاز داره! نباید انتظار داشت بعد از دو جلسه خوب خوب شد!
ببین عزیزم، من پارسال این موقعه دچار بیماری روحی شدم و یه افسردگی که به صورت جدی درمانش نکرده بودم زخم باز کرد!
تو همین همدردی تاپیک زدم و با کمک دوستان مخصوصا مدیر گرامی مشکلم طی 7 الی 8 ماه حل شد! 7 ماه تمام قرص می خوردم و می رفتم مشاور! من می رفتم مشاور، بهم می گفت صبح زود پاشو چند صد تا طناب بزن! خیلی ها اگه جای من بودن می گفتن این مشاور مشکل داره و آیا مشکل من با طناب زدن حل می شه!!!!!!!
توصیه می کنم در کنار مشاوره رفتن، حتما اطلاعات خودت رو در مورد اعتماد به نفس افزایش بده و با تمام وجودت سعی کن تغییر کنی!
روان پزشک من می گفت بیا حالا که درمانت رو شروع کردی، ریشه کنش کن! یک بار برای همیشه! این به من قدرت می داد و من دنباله درمانم رو می گرفتم، حتی بعد از چند ماه که خودم حس می کردم رو به راه شدم، و دیگه نباید قرص بخورم، دکترم قبول نکرد و گفت مدت درمان باید کامل بشه!
پس با تمام نیرو تصمیم به خوب شدن بگیر و شروع کن.
موفق باشی.:72:
ميدونم چه حسي داري وقتي ميگي متلك پسرهاي بي ادب رو ميشنوي.من خودم وقتي بچه بودم تصادف كردم وبينيم شكست البته اون موقع چيزي مشخص نشد بزرگتر كه شدم بينيم بد شكل شد وبد شكل هم هست :311:باورت نميشه شايد هزار تا پسر بهم گفتن كه دماغشووووووو :311: اولا خيلي زجر ميكشيدم وناراحت ميشدم ولي نميدونم چرابه مرور زمان كه بزرگتر شدم برام اندازه سرسوزن هم مهم نيست با اينكه اين متلك ها همچنان ادامه داره تازه خودمم بعضي وقتا خندم ميگره چون خودم قبول كردم كه آقا من اين شكليم خب چيكار كنم ميگن كه ميگن.وقتي كلاس سوم ابتدايي بوديم يادمه معلممون ميگفت وقتي يه آدمي رو مسخره ميكنيد درحقيقت داريد خدا رو مسخره ميكنيد چون خدا اون رو اونجوري آفريده .خدا هم من و شما وهمه اين آدما رو آفريده نبايد خودتون رو انقدر اذيت كنيد.اصلا شما به من بگو ببينم رابطت با خدا چجوريه ؟ نماز ميخوني؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مريم صوفي
ميدونم چه حسي داري وقتي ميگي متلك پسرهاي بي ادب رو ميشنوي.من خودم وقتي بچه بودم تصادف كردم وبينيم شكست البته اون موقع چيزي مشخص نشد بزرگتر كه شدم بينيم بد شكل شد وبد شكل هم هست :311:باورت نميشه شايد هزار تا پسر بهم گفتن كه دماغشووووووو :311: اولا خيلي زجر ميكشيدم وناراحت ميشدم ولي نميدونم چرابه مرور زمان كه بزرگتر شدم برام اندازه سرسوزن هم مهم نيست با اينكه اين متلك ها همچنان ادامه داره تازه خودمم بعضي وقتا خندم ميگره چون خودم قبول كردم كه آقا من اين شكليم خب چيكار كنم ميگن كه ميگن.وقتي كلاس سوم ابتدايي بوديم يادمه معلممون ميگفت وقتي يه آدمي رو مسخره ميكنيد درحقيقت داريد خدا رو مسخره ميكنيد چون خدا اون رو اونجوري آفريده .خدا هم من و شما وهمه اين آدما رو آفريده نبايد خودتون رو انقدر اذيت كنيد.اصلا شما به من بگو ببينم رابطت با خدا چجوريه ؟ نماز ميخوني؟
مریم جون نماز میخوندم ولی متاسفانه خیلی وقته که دیگه نمی خونم..احساس می کنم خدا دوستم نداره...
بچه ها از همه تون ممنونم که به حرفام و درد دلم توجه کردید...حس خیلی خوبی دارم...:72::43:
درست حدس زدم كسي كه از خدا دور بشه اين احساسات راحت مياد سراغش.مگه ميشه خدا دوست نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا خودش خواسته كه باشي ،نفس بكشي چطور ممكنه كه دوست نداشته باشه .حتما نماز بخون وحتي يه وعدشم ترك نكن خودت رو بسپار به خودش بهش بگو خودت منو آفريدي پس كمكم كن .اگه بهت جواب نداد باز بيا اينجا آه وناله كن .اوني كه دنبالش ميگردي كه آرومت كنه فقط خداست
سلام به fatima عزیز
به جمع گرم و صمیمی و همدل دوستان همدردی خوش آمدی
خوب گویا دختر خوب ما فراموش کرده است که خداوند مهربان صدای فاطیمای عزیز ما را شنیده و
همین که الان در کنار دوستانی مهربان و همدل است و این سایت را پیدا کرده لطف خداوند
مهربانیست که فریاد می زند : ((فاطیما دوستت دارم و به فکر تو هستم!!!))
دوست عزیز خداوند مسبب الاسباب است و به وسیله اسبابش محبتش را به بندگانش نشان
می دهد و همین که شما اینجا هستی یعنی خدا حواسش به تو هست!
مشکل فاطیما این است که خودش را دوست ندارد! تا وقتی هم سعی نکند باور و اندیشه اش را
عوض کند از زندگی هیچ لذتی نمی برد!
فاطیمای عزیز همه دوستان همدردی مشکلات بسیار زیادی در زندگی خود دارند ولی با کمک هم
مشکلاتشان را صبورانه حل می کنند پس به دوستانت اجازه همکاری و همدلی بده!
برای حل مسائلت توصیه می کنم سی دی تکنولوژی فکر دکتر آزمندیان را تهیه کنی و با گوش
دادن سخنان دکتر عشق و محبت را مهمان خانه دلت کنی و با عمل کردن به دستوراتش
دنیایت را عوض کنی!
انقدر به ضمیر ناخودآگاهت گفته ای که ازتو متنفرم این باور در تو امواج منفی ایجاد کرده و باعث
شده باور کنی که همه قصد آزار تو را دارند و تمام انگیزه های زندگی را از خودت گرفته ای!
تمام علائم بیماریت و ضعفت از اعصابت نشات می گیرد چرا که دائما به خودت می گویی
من دوست داشتنی نیستم! ، من از خودم متنفرم ، دیگران مرا دست می اندازند و ...
توقع داری با شنیدن این همه جملات منفی حالت خوب هم باشد؟؟؟؟
به جای این کارها و غصه خوردن بهتر است بلند شوی و در اولین قدم این سی دی را از
اینترنت سفارش دهی تا ببینی که چقدر زیبا ، دوست داشتنی ، فوق العاده و عاشق
هستی...حالا که خسته شده ای از همه چیز میتوانی گذشته ها را دور بریزی و یک فردای
زیبا طراحی کنی...باور کن می توانی ! در اقدام اول روی یک کاغذ بنویس من فاطیما را
بسیار دوست دارم و آن را روی دیواری که دائما جلوی چشمت هست بچسبان! بعد هم اگر
می توانی یک گلدان زیبا تهیه کن و از امروز به گلدانت دائما نگاه کن و بگو من فاطیما را
دوست دارم...ضمیرت کم کم باورش می شود و با خود می گوید هی نگاه کن ، فاطیما انگار
باید خودش را دوست داشته باشد پس کم کم در تو انگیزه ایجاد می کند!
فاطیمای عزیز اگر میتوانی با خداوند رابطه ات را بهتر کن و در فعالیت های اجتماعی تالار
شرکت کن! اینجا دوستان بسیار خوبی پیدا می کنی!
تا وقتی هم سلامت روح و اعتماد به نفس و باورت را درست نکرده ای هیچ ارتباطی را شروع
نکن چرا که برخی از این روابط به شدت اوضاع تو را وخیم تر می کند و باورهای تو را به شدت
تضعیف می کند!!!
شخصیت و باور و ایمانت که درست بشود ارتباطات سالم هم شکل می گیرد و می توانی
ازدواج موفقی در آینده هم داشته باشی!
اعتماد به نفست هم که بالا برود با اجرای تکنیک های سی دی دیگر از مزاحمت های خیابانی آزرده خاطر
نمی شوی چون خودت را دوست داری و این را می دانی این افراد آنقدر حقیر و بیکاره هستند
که وقت خود را با ولگردی و بیکاری می گذرانند پس حتی ارزش فکر کردن را هم ندارند!
قدر و قیمت تو بسیار بالاست!
امیدوارم از امروز به بعد فاطیما یک یاعلی بگوید و دنیای خود را عوض کند.
ما هم همرات هستیم
امشب برای فاطیمای عزیز بسیار دعا کردم آن هم زیر ناردونه های رحمت الهی (باران)
:72:
بهار جان خیلی ماهی!:46:دوستت دارم.مرسی که واسم دعا کردی.حتما این cd رو تهیه می کنم.چشم.
مریم جون از تو هم بخاطر یادآوریت ممنونم:46:.نمازمو دوباره شروع می کنم.تنها امیدم خداست.
سلام
fatima
*
به همدردی خوش آمدی
هیچ می دونی خیلی مهربونی
مطمئنم خیلی صفات و ویژگی های مثبت دیگر هم در تو هست که کم کم که باهات آشنا بشیم می بینیم . اما قبل از اون می خواهم خودت به ما بگی . یه لیست از صفات مثبت و ویژگی های خوبی که دیگران تا حالا بهت گفتن که داری ، و خصوصیاتی که خودت در خودت می بینی و مثبت می دانی و خوشت میاد .
حرفها برات دارم ، اما به شرط اینکه اول خوب متمرکز بشوی و این لیست را برایم تهیه کنی .
منتظرم ها ......
.
فرشته مهربان عزیز.سلام.:72:
راستش الان اومدم این لیست رو تهیه کنم ولی هرچی فکر کردم هیچی به ذهنم نیومد....نمی دونم من انقدر دیدم به خودم منفی شده که واقعا نمی تونم ویژگی خوب از خودم بگم بهت. ولی در عوض تا دلت بخواد ویژگی بد می تونم برات لیست کنم...متاسفم...:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatima*
راستش الان اومدم این لیست رو تهیه کنم ولی هرچی فکر کردم هیچی به ذهنم نیومد....نمی دونم من انقدر دیدم به خودم منفی شده که واقعا نمی تونم ویژگی خوب از خودم بگم بهت. ولی در عوض تا دلت بخواد ویژگی بد می تونم برات لیست کنم...متاسفم...:302:
فاطیمای عزیز
من چند تا از این نکات مثبت را برایت با توجه به نوشته هایت می گویم تو هم ادامه بده :
1 - فاطیما مهربان است!
2- فاطیما دختر پاک و خوبی است!
3- رنگ روح فاطیما صورتی خوشرنگ است!
4- چشمان فاطیما زیبا و درشت است!
5- خداوند فاطیما را خیلی دوست دارد چون از این به بعد دوستانی مانند دوستان همدردی دارد!
6- فاطیما قلب بسیار زیبا و روح بسیار لطیفی دارد!
7- فاطیما دختر بسیار مقاومی است و با تمام سختی ها زندگی را صبورانه ادامه می دهد!
فاطیما .............
من 7 تای آنها را شمردم بقیه اش را فاطیما بگوید!
راستی اگر بدنت قوی شد می توانی چشمانت را عمل کنی پس برای بهبود وضعیتت باید
قوی و سالم شوی! این هم اولین انگیزه!
منتظر نوشته هایت هستیم!
سلام...
8-دلسوز
9-باهوش
10-تحصیل کرده
11-وضعیت مالی مناسب
12-صادق و راستگو
13-بخشنده
بیشتر از اینا چیزی به ذهنم نیومد دوستان.:72: