RE: آیا من با اون خوشبخت میشم؟
عزيزم منم اولين تجربه دوستيم با پسري بود كه تمام مدت دوستي بهم دروغ گفت و به قول خانواده ام يه كلاهبردار بود!!! اون حتي كارت دانشگاهشو تقلبي درست كرده بود و به من نشون داد تا باور كنم!!!! آخه آدم اينقدر پست؟ من بعد از اينكه اين همه دروغهاشو فهميدم ميگفتم چرا من؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اين اتفاق بايد با اولين دوستي و با اولين عشق من بيوفته ؟ يعني دختر بدبخت تر از من وجود داره كه عشق اولش اينطوري باشه؟ چرا شانس ندارم؟ چرا فلان؟ چرا بايد مني كه اينقدر از خودم صادقانه مايه گذاشتم دروغ بشنوم؟ خلاصه اينهمه چرا!!!!
شما هم فكر نكن كه فقط شمايي اين اتفاقا هر روزه واسه همه داره ميوفته، اونقدر پسر هاي سو استفاده گر زياد شن و از به اصطلاح سادگي و صداقت دخترا سو استفاده ميكنن!!! چون ميدونن دخترا قصدشون ازدواجه اول با اين قصد ميان جلو بعد ميزنن زيرش!!!! ميدوني شخصيتشون ضعيفه ديگه ، چون نميتوننن با صداقت به خواسته هاشون برسن دروغ ميگن.....
اينكه يه بار متنفر ميشين يه بار احساسي هم كاملا طبيعي هستش توي پروسه ي جدايي و قطع وابستگي اوايلش همينه ديگه توي پستاي قبليم به بقيه دوستان هم گفتم، عزيزم اگه يكم ديگه تحمل كني يه چند هفته حالت خيلي بهتر ميشه و بعد از 6 ماه ديگه حالت طبيعي تر ميشه و بعد از يك سال هم ديگه فراموش ميشه، الكي خودتو درگير نكن تو كه بايد اين پروسه رو بگذروني چون بايد يه روزي ازش جداشي و اين مراحل رو طي كني پس زجر نده خودتو!!!!
بهت حق ميدم خوب آدمي كه به كسي وابسته است ولي طرفش ايده آل نيست، اينجور فكر ميكنه كه نميدونم شايد معجزه باشه و طرف من مثل بقيه نباشه، شايد از دوست داشتنش بوده كه اين كارهارو كرده،شايد واقعا تقصير نداشته و خودشم نميدونسته، شايد واقعا منو دوست داره ولي شرايط نميذاره!! شايد فلان شايد بيصار،شايد مورد من با مورد بقيه فرق كنه و به ازدواج ختم بشه، شايد ازدواجم موفق بشه، شايد اگه يكم ديگه صبر كنم طرفم آدم بشه يا نظرش عوض بشه!!!شايد من بتونم عوضش كنم!!! هزاران شايد و وعده و وعيد كه آدم به خودش ميده تا به خودش بقبولونه كه طرفش ارزش باهاش موندن يا صبركردن رو داره ولي در اصل اينطور نيست اينا براي خود گول زدنه!!!!!
در ضمن وقتي شما ميگي نامزد بشيم بازم ميگه نه ديگه بدون قصدش چيه؟ قشنگم ايشون حتي 1% هم قصد ازدواج با شمارو نداره چرا نميخواي قبول كني؟ يعني شما بهونه هاي ايشون رو به فكر و منطق خودت ترجيح ميدي؟ چشماتو باز كن همه اينار و به اين خاطر ميگم كه ايشون الان سنش بالاست و وقت ازدواجشه اين بهونه ها بهونه هاي بني اسرائيليه تازه اگه دوستتون داشت يه اقدامي ميكرد گرچه من ميگم از بنياد اين قضيه مشكل داره و قصد ازدواجي نيست.....
شما الان اونقدر مسئله ي به ايشون نرسيدن براتون مهم شده كه بقيه مسائل رو نميبيني، فقط ميخواي باهاش ازدواج كني و فكر ميكني بعدش ديگه قضيه حل ميشه!!!! اينو به اين دليل گفتم كه اسم تاپيكتو گذاشتي آيا با اون خوشبخت ميشم؟ درصورتي كه هنوز ايشون خواستگاري هم نيومده و به نظر توي جدايي به سر مي برين،اگه واقعا چشماتون باز بود الان مثلا اسم تاپيكتون اين ميشد كه چطوري فراموشش كنم يا يه چيز توي همين مايه ها، شايدم به خاطر روابطي كه داشتين خودتون رو ملزم ميدونين كه حتما با ايشون ازدواج كنين؟ ولي ولي عزيزم اون موقع كه بهش برسي و تازه چشمات به بقيه ماجرا باز بشه مشكلات ديگه ميان كه خيلي بزرگتر از به ايشون رسيدن هستش، كمترينش ميتونه عدم اعتماد ايشون به شما يا شما به ايشون باشه، شك توي زندگي و شايد توهين به شخصيت شما به خاطر كارهايي كه زمان دوستي كردي يا چيزاي ديگه!!! اينارو شما فعلا نميبيني كه ، اگه همين فردا بياد خواستگاريت مگه همه چي حله؟
عزيزم خوب اگه بخوايم خودموني صحبت كنيم و خوب منم دخترم و شايد تو فكر ميكني اگه ايشون رو از دست بدي با توجه به اينكه سنتون داره ميره بالا شايد موقعيت مناسب تر پيدا نكني و شايد از تنهايي ميترسي يا چيزاي ديگه ... ولي عزيزم اينو بدون كه اگه با ايشون ازدواج كني به احتمال زياد ميگي عجب اشتباهي كردم و اگه تا آخر عمر تنها ميموندم بهتر از اين اشتباه بود. الان وابسته اي بايد وابستگيتو از بين ببري و به آينده خوش بين باشي
در ضمن هرچي بيشتر به ازدواج با ايشون اصرار كني( مثلا اينكه گفتي نامزد ميموني تا 2 سال ولي ايشون قبول نكردن)، بيشتر خودتو مياري پايين گل من :72: ، عزيزم نميدونم ديگه بايد چي بگم ولي چشماتو باز كن، از تنهايي نترس، خودت ايشونو رها كن حد اقل چيزي كه داره اينه كه ديگه اينقدر حرص و جوش كارهاي ايشون و عذاب وجدان كارهايي كه انجام ميدين رو نميخورين و بيشتر مشكل براتون درست نميشه.....
موفق باشين:72:
دقیقا حنان جون حرفایی که رو که باید می شنیدی بهت زد . نگذار بازیچه یه همچین آدمی بشی عزیزم ایشون کاملا مشخصه که قصدش چی بوده !
واقعا هم تنهایی خیلی بهتره که با همچین اشخاصی آدم ارتباط داشته باشه و اصلا هم ترس نداره هر چند شاید اولش سخت بنظر برسه . مطمئن باش موقعیت های ازدواج خیلی بهتر پیدا می کنی وقتی توی جامعه باشی و آدمایی که واقعا قصدشون ازدواجه نه سو استفاده از یه دختر معصوم !
کلا دوستی هایی که ( حتی به قصد ازدواج ) از توی خیابان و اینترنت و .. شروع میشه پابان خوبی نداره ! بنظر من هم ازدواج کردن سنتی تو جامعه ما بهتره ! تحت نظر خانواده و ۴ تا بزرگتر که حساب کار همه بیاد دستشون ، مردای ما ظرفیت اینجور دوستی ها رو حتی به قصد ازدواج هم ندارن !
داخل پرانتز از برادر یکی از دوستام بگم که سن کمی هم نداره (۲۷) و کلی دوست دختر داره و کلی وعده وعید بهشون میده ، خود دوستمم از دست داداشش عاصی شده اما وقتی بهش میگی چرا اینکارو میکنی میگه خوب دخترا خودشون دلشون میخواد بابا ! پس نزاریم دیگران به بهانه حساسیت های ما (ازدواج ) سو استفاده کنن ! حاضر نشیم به هر قیمتی با هر کسی ازدواج کنیم چون بعدا تاوانش خیلی سنگینه ! متاسفانه دخترا تو جامعه ما ازدواج رو توی یک شب جشن عروسی و چیزای رویایی دیگه می بینن اما زندگی این نیست ! مسئولیت های زیادی رو باید بپذیریم که هیچ آسون نیستن و ادمها خیلی اوقات اصلا اون چیزی نیستن که ما فکر می کنیم پس عاقلانه تصمیم بگیریم
موفق باشی عزیزم
سلام خانم خسته دل،
کاری که این پسر با شما کرده، اسمش چیزی جز سوء استفاده نیست. واقعاً متاسفم که پسرهایی هستند که برای رسیدن به لذت، دختری بی گناه رو در دام می اندازند و با کمال خودخواهی تنها به اهداف خود فکر می کنند.
جرم شما سادگی است و ناآگاهی از خطرهایی که در جامعه وجود دارند و بی توجهی به نصیحت هایی که حتماً بارها از زبان بزرگترها شنیده اید...
و حالا تجربه ای به دست آوردید که بابتش بهای زیادی رو پرداختید.
امیدوارم حالا که "خسته دل" شدید، از اتفاقات افتاده درس بگیرید.
نه دیگر به این آقا پسر فکر کنید، و نه فکر رابطه های جدیدی با اینجور افراد باشید.
کسی که قصدش ازدواج است، اگر همان اول بخواهید که با خانواده اش جلو بیاید این کار را خواهد کرد و بهانه نمی آورد و شما را سوار ماشین نمی کند...
دوستان پست های خوبی در این تاپیک زدند که حتماً برای شما آموزنده خواهند بود.
از شما می خواهم از این اشتباه درس بگیرید تا حداقل شما دیگر مورد سوء استفاده قرار نگیرید.
موفق باشید.
اون اقای 31 ساله شما رو فقط برای تخلیه جنسی میخواد- هر وقت که نیازش شدید میشه و یا خانم دیگه ای رو نمیتونه راضی به رابطه جنسی بکنه برمیگرده و دست به دامن شما میشه تا حتی اگه بشه درصدی از نیازای جنسیشو براش براورده کنی. قاطعانه کات کن رابطه رو
به نظرمن اون تورافقط به خاطرخواسته های خودش میخواد نه دوست داشتنی هست نه علاقه ای فقط کافیه شما این رابطه روبهم بزنی.موفق باشی:72::72:
متشکرم بخاطر نظراتتون.
اون تاالان هیچ پیامی دیگه نداده.پس اون ابرازعلاقه هاش چه معنی میداد؟چرا نمیگه برو،فقط میگه توصبر نداشتی وگرنه الان باهم شادبودیم واینکه فقط صبر کنم...
پس چطور میشه فهمید یک پسر تورو واقعا براخودت میخواد نه برای ....اون برای اینروابط به من میگفت چون من تورو دوستت دارم میخوام که باهات بمونم و فقط هم با تو باشم وگرنه دختر برای اونکارا که تو فکرمیکنی زیاده.
با این حرف ها ققط می خواد تو این رابطه نگهت داره.
خسته دل عزیز
احساس می کنم می خواهی خودت را فریب دهی و نمی خواهی باور کنی که او شما را
نمی خواهد!!!...عزیزم خواب خرگوشی و خوش خیالی تا کی؟؟؟؟
دوست عزیزم گفته ای :
پس اون ابرازعلاقه هاش چه معنی میداد؟
معلوم است چه معنی ای می دهد!برای کشاندن شما به دنبال هوسرانی و خوش گذرانیهایش
باید شما را فریب بدهد و با پیشنهاد ازدواج شما را توجیه کند وگرنه شما به این کارها تن
نمی دادی درست است؟
گفته ای :
پس چطور میشه فهمید یک پسر تورو واقعا براخودت میخواد نه برای ....
پسری که شما را برای ازدواج بخواهد قبل از همه چیز می خواهد با روحیات و خلقیات شما
آشنا شود نه با ویژگی های جنسی شما!!!...خانواده اش را در اسرع وقت به خواستگاری
شما می آورد نه اینکه شما را به خانه خالی ببرد!!! با شما در محیط های عمومی به گفتگو
برای شناخت بیشتر می پردازد نه در ماشین و جاهای خلوت با حرکات جنسی!!!
باز هم بگویم یا هنوز هم به دنبال دلیل و توجیه رفتار آقا هستی؟؟
عزیزم حالا که خداوند خواسته شما را متوجه و بیدار کند قبل از انکه آبرویت را از دست بدهی
یا خدای نکرده اوضاع وخیم تر شود پس به خودت بیا و هر نوع راه ارتباطی را با این آقا ببند.
یادت باشد خداوند همیشه به ما فرصت نمی دهد و گاهی خیلی زود دیر می شود!
امیدوارم تصمیم درستی اتخاذ کنی
عزیزم ، ایشون شما رو فقط برای رابطه جنسی می خواسته و نه بیشتر !
نمی تونی تغییرش بدی، خودش هم از اول می دونسته نمی تونه ازدواج کنه و سعی کرده شما رو فریب بده و ازتون استفاده کنه البته با وابسته کردن شما به خودش!!!
شما عاشق نیستی ، وابسته ای و خیلی هم شدید! جدا شدن سخته ولی ممکنه. با قاطعیت می گم که اصلاً به ادامه باهاش به هر نحوی و حتی ازدواج هم فکر نکن :305:
امان از آدم های بی شرم که به خاطر خواسته های خودشون دست به چه کارهایی که نمی زنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته دل1
پس چطور میشه فهمید یک پسر تورو واقعا براخودت میخواد نه برای ....اون برای اینروابط به من میگفت چون من تورو دوستت دارم میخوام که باهات بمونم و فقط هم با تو باشم وگرنه دختر برای اونکارا که تو فکرمیکنی زیاده.
برای جواب سوالتان می توانید این مقاله را بخوانید: کلیک کنید
قسمت هایی از آن را برای شما کپی می کنم:
غالبا یک تفاوتی که بیشتر در دختران و پسران در اوائل جوانی به جشم می خورد در مورد هدف از رابطه دوستی با جنس مخالف هست.
دختران معمولا به خامی تصور می کنند که برای یافتن همسر مناسب باید در یک رابطه احساسی با پسران دخیل شوند. غافل از این هستند که در اکثر مواقع این ارتباط دقیقا در جهت عکس این خواسته پیش می رود. چرا؟
چون در اکثر مواقع پسرانی طالب ارتباط درازمدت، پنهانی، و احساسی و عاطفی با دختران هستند که شرایط ازدواج ندارند. لذا این خلاء را توسط بازی گرفتن یک یا چند دختر با قول ازدواج در آینده ای نامعلوم ، پر می کنند.
از همین جا ریشه بسیاری از شکست های عاطفی و عشقی مشخص می شود. چون از همین آغاز هدف درونی دختر و پسر از این رابطه متفاوت است.
دختری دبیرستان را تمام کرده، یا دانشجو هست، یا شاغل هست و تمام امکانات ازدواج برایش مهیاست. او در درونش به پسری متعهد، با احساس و وظیفه شناس فکر می کند که عاشقانه در کنارش زندگی کند. و چون می خواهد مارک سنتی بودن بهش نخوره، چون نمی خواهد امل باشه، در محل کار، تحصیل، محله یا .... با همجواری که با پسری پیدا می کند کم کم علائمی از خود بروز می دهد و خود را در چنین رابطه احساسی وارد می کند.
در اینگونه شرایط اگر این دختر درست فکر کرده باشد باید آن آقا پسر نیز همین هدف را داشته باشد، لذا بدون نیاز به پنهان کاری و وعده و عید باید با هم و خانواده هایشان در عرض چند روز آشنا شوند و بعد طی مدت آشنایی که کاملا مشخص هست(مثل 10 روز ، 1 ماه ، یا 6 ماه )، همدیگر را بررسی کنند. اما می بینم که در عمل چنین اتفاقی نمی افتد ، چون آقا پسر اصلا به چیزی که فکر نمی کنه ازدواج هست. اما این مطلب را به دختر خانم نمی گوید. چون اگر بگوید من قصدم لذت و ارتباط عاطفی و جنسی و ... هست. رابطه شکل نمی گیرد.
اما اگر دختری می خواهد متوجه شود که چه پسری به ازدواج فکر می کند، باید این را بداند پسری که زمان درس به درس ، زمان کار به کار، زمان سربازی به سربازی فکر می کند یعنی مسئولیتها کارهایش را دارد پس زمان ازدواج هم به سراغ ازدواج می آید. آنهم نه با سر دوانیدن دختر و امروز و فردا کردن و گاهی ماهها و در گاهی اوقات سالها فرد را به دنبال خود کشیدن.
اگر بحث شناخت هست باید از همان اول زمان شروع و خاتمه آن مشخص باشد. چه معنا دارد زمان شروع رابطه مشخص شود ولی زمان خاتمه و نتیجه گیری نامشخص باشد.
پس دختران باید بدانند پسری قصد ازدواج با آنها دارد که ابتدا شرایط ازدواجش را فراهم کرده است.
متعهدانه و بدون مخفی کاری در ارتباط ظاهر می شود.
به جای تمرکز افراطی روی احساسات رابطه، به مسائل ازدواج و شناخت معیارها همت می گمارد.
از آشکار شدن رابطه و در جریان گرفتن خانواده ها بیمی ندارد.
بسیار مقاله ی خوبی است...