RE: درخواست دختر برای دوستی و اشنایی بیشتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام،
دوست عزیز، لطفاً قبل از ارسال پست در تاپیکها، به تاریخ آخرین پست صاحب تاپیک دقت کنید که قدیمی تر از 1-2 هفته نباشد.
با تشکر.
سلام دوست من فکر نمی کنم مهم باشه که مشکل مال کیه و حتما خود اون شخصی که مشکلش رو مطرح کرده بیاد بخونه این مشکل ممکنه ماله خیلیا باشه که ما می تونیم با جوابا و همدردیمون به همه کمک کنیم فقط شخص مطرح کننده مد نظرتون نباشه لطفا خیلیا با سرچ تو گوگل به این مطالب می رسن و حرفای ما می تونه به درد همه بخوره مرسی موفق باشید:72:
RE: درخواست دختر برای دوستی و اشنایی بیشتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط adamaak
سلام دوست من فکر نمی کنم مهم باشه که مشکل مال کیه و حتما خود اون شخصی که مشکلش رو مطرح کرده بیاد بخونه این مشکل ممکنه ماله خیلیا باشه که ما می تونیم با جوابا و همدردیمون به همه کمک کنیم فقط شخص مطرح کننده مد نظرتون نباشه لطفا خیلیا با سرچ تو گوگل به این مطالب می رسن و حرفای ما می تونه به درد همه بخوره مرسی موفق باشید:72:
سلام،
حرف شما تا حدودی صحیح است.
ولی این قانون گذاشته شده که اعضا در تاپیک های قدیمی پست نزنند.
یکی از دلایلش این است که این تالار همیشه تاپیک های زیادی دارد که در حال جریان هستند و اعضای زیادی منتظر گرفتن جواب هستند. بهتر است که افرادی که زحمت می کشند و وقت برای راهنمایی می گذارند، کسانی رو راهنمایی کنند که منتظر جواب هستند، و نه کسانی رو که ماه هاست به تالار سر نزده اند.
از طرف دیگر وقتی شما در تاپیکی قدیمی پست می زنید، تاپیک قدیمی می آید در لیست تاپیک های "ارسال های امروز" و این باعث سردرگمی اعضا می شود. چون همه فکر می کنند که خود صاحب تاپیک مجدداً برگشته و سوالی جدید دارد، در حالی که اینطور نیست.
از شما تقاضا می شود با توجه به قوانین تالار، در تالار فعالیت کنید.
با تشکر.