-
RE: خیلی تنهام
نقل قول:
او زن گرفته ابرومو برد
شاپرک عزیز این خبر بدی هست.منتها نه برای شما.برای اون خانم که زن همسرتان شده اند.خبر خوب برای شما این است که قراره یک زندگی بدون مشکلات و سختی های قبل داشته باشید و کمی به ذهن و جسمتان استراحت دهید.بالاخره می توانید بعد مدت ها شادی را تجربه کنید
:72:
-
سلام شاپرك خانم خوبي؟
چند باري من و بقيه بچه ها تو تاپيكت از حال و روزت پرسيديم ولي انگار اصلا سر نميزدي به تالار
خوشحالم كه تاحدودي تونستي با اين قضيه كنار بياي
دادگاه شوهرت چي شد؟محكوم شد يا نه؟
برا دادخواست خودت اصلا تا حالا دادگاه رفتي يا نه؟نوبت دادگاهتون كيه
-
سلام دوستان من یهمن ماه 4تا دادگاه دارم مهریه جهیزیه طلاق و تمکین که اون درخاست داده ولی جالب بودن تمکین اینه که هم زن گرفته هم خونشو اجاره داده.
اون دزده معتاده رفیق بازه دست بزن داره و خائنه چون فهمیدم زنی رو گرفته که باهاش دوست یوده و اینکه قبلا هن با زتای مختلف بوده . .....
الان فقط ی چیز میخام دوسدارم روزی یرسه که به پام بیفته
یعتی اونروز میزسه؟؟؟؟از وقنی قهمیدم زن گرقته حس خیلی بدی دارم چون وقتی من باهاش زیر یه سقف بودم اون یا یکی دیگه بود
یعنی روزی میزسه که پشیمون شه؟
اون کسی
تیست که پشیمون شه چون اصلا ادم نیست
اون تبانی کرده و تو دادگاه بیگتاه خودشو نشون داده درصورتی که اون یه دزده والان باید زندان باشه
-
شاپرک تو چرا به اون فکر می کنی؟
به فکر خودت باش...
اون به پات بیافته یا نه نباید واسه تو مهم باشه چون به قول تو اون اعتیاد داره و رفتارهای آدم معتاد نورمال نمی تونن باشن... تو خیلی جوونی و می تونی با تلاش و کوشش یک زندگی خیلی بهتر برای خودت بسازی... سعی کن درست را ادامه بدی و درسته که بیشتر مشکلات از ناحیه همسرت بود ولی بازهم نکته ضعف های خودت را بشناسی و درست کنی تا در آینده به مشکلی بر نخوری، احساسی و عجول رفتار نکن
ضمنا توی دادگاه و تا زمان دادگاه هم زیاد به پرو بال ایشون نپیچ چون اگر همسرت همچین آدمی باشه هیچ چیزی ازش بعید نیست.. امیدوارم منظورم را بفهمی... این ماجراهای اسیدپاشی و ... را خوندی دیگه؟ نمی خوام بترسونمت اصلا فقط در حد هشدار بود که احتیاط را رعایت کنی.
-
سابینا عزیزم دانشگاه ازاذ رشته مترجمی اتگلیسی قبول شدم و 1ماهیی میشه که میرم زیاذم غصه نمیخورم و چون خیلی تو این 2سال غصه خورده یودم و لاغر شده بودم توی این 3ماه رو خودم خیلی کار کردم و 20کیلو چاق شدم وازین بابت خیلی خوشحالم
من اصلا رابطه ای باهاش ندارم و خطمو عوض کردم به هر حال از هشدارت ممنونم
شما راست میگی نباید بهش فکر کنم ولی دوس دارم اونم این حس های تلخو تجربه کنه
-
شاپرک عزیزم
بهت تبریک می گم که تونستی خودتو توی این شرایط پیدا کنی و بهترین تصمیمو بگیری ..اینو بهت می گم چون خودم آینه آینده تو هستم ..درسته که شوهر من اهل اعتیاد دود و این حرفها اصلا نبود ولی عزیزم اینو بدون کسی که پایه های زندگیشو با خلاف بنا میکنه هیچوقت انسانی نیست که بشه بهش تکیه کرد ..تا آخر عمرت هم اگه باهاش می موندی این دور تسلسل ادامه پیدا می کرد و این تو بودی که روز به روز خیلی چیزها ی بدتر از اینا رو از دست می دادی..خوشحال باش و به خودت افتخار کن که این آدمو از زندگیت حذف می کنی .به امید پشیمونی اون نباش .اون اگه به پاتم بیفته بازم همونه .چون نهادشون همونه .تویی برنده ای که از این معادله خودتو بیرون کشیدی..:72:
راستی بهت تبریک میگم دانشگاه قبول شدی .بهترین شرایط رو خدا برات فراهم کرده .خوب ازش استفاده کن.
-
ممنونم f_zعزیزم من فقط دوست داشتم پشیمون شه که فقط یکم عذاب بکشه من اصلا به زندگی دوباره با اون حتی فکر نمیکنم
-
سلام دوستان من خیلی دوران سختی رو میگذرانم شدیدا احساس تنهایی میکنم
وقتی نامزد بودم شوهرم ازم خاست تا وام ازدواج خودمو بدم بهش تا ماشین بخره و منم چون نیازی به وام نداشتم دادم و حالا که 2سال از گرفتن وام گذشته خواهرش که ضامن وام من بود ازم شکایت کرده که باید من قسطها را پرداخت کنم درصورتی که من اصلا به پولش دست نزدم
-
شاپرک جان کاش اینکار رو نمی کردی..
شوهرت ماشین خرید ؟؟ ماشینش به نام خودش هست یا نه؟؟
فکر نکنم کاری ازش بر بیاد ..بانک به این کارها کاری نداره ..اصلا مفهوم ضامن همینه ..یعنی اگه شخص نتونست پرداخت کنه از ضامن می گیرن والا چه معنا داشت ضامن بگیرن برای وام؟؟؟!!
تو فقط اگه دادگاه تو رو خواست صادقانه بگو که پولو دادی به شوهرت .خودتم اذیت نکن .اینکارها عجیب نیست .تیرهای آخریه که می تونن برات بندازن:311:
-
f-z راست می گن، بانک با این کارا کاری نداره! شما هم نمی خواد کاری کنی، قسطاش رو نده، از حساب خواهرش کم می شه!
البته بد نیست با یه وکیل هم مشورت کنی،
تنهایی برا چی، باید خوشحال باشی که خیلی زود شناختیشون و خودت رو نجات دادی! اصلا ناراحت نباش، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس!
قدره خودت رو بدون، اینها همش می گذره و تموم می شه، سعی کن قوی باشی،
یادمه می گفتین درستون رو دارین ادامه می دین، این خیلی خوبه، قدرت شما رو نشون می ده! واقعا من به شما احسنت می گم.
اصلا هم تنها نیستی، خدا با شماست، ما هم در همدردی به یادتان هستیم،
برایتان دعا می کنیم،
امیدوارم هر جا هستین، خوب و خوش و سلامت باشین دوست عزیز،
شما هم در این شب های عزیز ما رو از دعای خودتون بی نسیب نذارین.
:72::72::72::72::72: