ملاحت عزیز به نظر شما من امروز چه کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ملاحت عزیز به نظر شما من امروز چه کنم ؟
عزيزم شما امروز با ايشون خيلي محترمانه صلاح مشورت كنيد و نظرشونو براي كمك به مادرتون در مهماني جويا بشين و جوري در خواست خوتونو مطرح كنيد كه بدونن نظر و تاييد شما براي رفتن به اون مهماني بسيار مهمه.احترام فراوان رو مقدمه درخواست خودت بذار. نظرشو براي شركت خودش هم در اين مهماني اگه مختص خانم ها نيست بپرس.راستش آدمهاي نيرومند از لحاظ فكري راحت تر از بقيه اشتباهات خودشونو در لفاف دانش به ديگران تحميل ميكنن. با اونا طرف شدن كمي سخت و نيازمند مطالعه بيشتره. به جاي گريه و ضعف نشان دادن به قول دوستان جرات مندانه اما آرام و وزين عمل كن.اما محتاط.باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ملاحت1
دقیقا همینطوره که شما فرمودید ، من فکر میکردم با این شخص زندگی راحتی خواهم داشت اما واقعا مشکله و برای هر چزی یه توجیه علمی دارند و گاهی فکر میکنم این منم که هیچی متوجه نیستم
چند دقیقه پیش با ایشون صحبت کردم اما نه خودش میاد نه به من اجازه رفتن میده :302:
دلیلشون برای این که نمیان و به شما هم اجازه نمیدن چیه؟
همه اش به سرم میزنه که از این خونه برم و برای طلاق اقدام کنم از طرفی دلم برای همسرم می سوزه با اینکه خیلیها اطرافش هستند اما خیلی تنهاست :302:
هروقت مشکل پیدا کنیم مثلا برای تنبیه من هیچ جا نمیان وبه من هم اجازه نمیدن که برم اما در مواقعی که مشکلی نداشته باشیم ایشون پیش قدم میشن . رفتار دوگانه دارن واقعا اعصابمو بهم ریختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
رفتار شما این جور مواقع چیه>میرید؟نمیرید؟
نه خانمی من بدون اجازه همسرم از خونه خارج نمیشم .
فقط 2 بار قبلا کلا برای چند روز قهر کردم و به خانه پدرم رفتم البته مقصر مادر شوهرم بود که باعث اختلاف می شدند
نرفتن شما تحت این شرایط به سود زندگی مشترکتونه:
1.گامی در جهت بهبود زندگی مشترکتون باشه نه فقط پاسخی منفعلانه به رفتار غلط همسرتون
2.از این به بعد سعی کنید مشکلاتتون شما رو به این مراحل نرسونن
3.راه حلی برای حل سایر مشکلاتتون پیدا کنید و قدم به قدم برای حلشون اقدام کنید
سوختم، باران بزن شاید تو خاموشم کنی
شاید امشب سوزش این زخمهارا کم کنی
آه باران ،من سراپای وجودم اتش است، پس بزن باران، بزن
شاید تو خاموشم کنی