RE: مشکل برادرم با خانواده نامزدش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fa mo
طبق معمول من باز خودمو میزارم جای دختر
خوب شاید برادرتون الان بیشتر خونه نامزدش هست
دوستی طولانی مدت و بعدم نامزدی
به نظر من اگه همو میخوان زودتر عقد کنن
و اگه شرایط مالیشو برادرتون ندارن
بگین عقد ساده و محضری بگیرین بعد هم تا دو سال دیگه عروسی
در ضمن خواهر عزیز شما خودتونو بزارین جای اون دختر
مطمئنن اون زندگیشو دوس داره و نمیخواد خرابش کنه
دوران نامزدی و بلاتکلیفی برای دختر و خانوادش سخته خیلی
با تشکر از دوستانی که جواب دادند
دیشب مامانم اینا رفتن خونه اونا برادرم و نامزدش هم مرخصی گرفتن و اومدن اولش خانواده دختره گفتن یه عقد محضری بگیریم خانواده ما هم همینو گفتن ولی دختره گفت من مراسم می خوام توی تالار هم خرید عقد رو باید برام بکنین هم خرید عروسی 2 تا سرویس طلا می خوام و تا 92 هم صبر نمی کنم باید عروسی زودتر باشه و...مامان من مخالفت کرد و دختره بلند می شه می ره توی اتاق داد و هوار می کنه و صداشو همه می شنون...
مامان اینا هم که اومدن خونه مادرش زنگ زد و زیر همه حرفاشون زد گفت ما تا 92 صبر نمی کنیم زودتر عروسی رو بگیرید و به مامانم هم توهین کرد
دیشب بابا گفت جریانو بهم بزنیم و مامانم هم امروز به برادرم گفت اگه می خوای این دختر رو بگیری ما نیستیم این خانواده زیر همه حرفاشون زدند و به ما دروغ گفتند توهینم تا حالا چند بار به ما کردند من زیر بار این عروسی نمیرم اگه می خوای خودتی و خودت دیگه اسم مارو هم نیار
الان برادرم هم هی داره خبرهارو به دختره می رسونه مامانم هم گفته اونا کوتاه هم بیان ما نمیایم چون ممکنه اگه عقد کردند بعد عقد حرفای جدید پیش بیارن ما اینو می خوایم ما اونو می خوایم کنن
مثلا می گن عقد که می گیرین توی تالار باید پذیرایی بصرف شام باشه!!!یکی به من بگه کی توی مراسم عقد شام داده؟؟؟؟
ما خانواده اونا رو به صرف شام دعوت کردیم خونه مون همه نشسته بودیم مامانم زنگ زد دعوتشون کرد دختره نمی دونست مامانم جلوی ما حرف زده زنگ زد گفت مامانت به مامانم زنگ زده توهین کرده!!!
این یکی از دروغاشه سنشم کم نیست فکر می کنه 15 سالشه رفتارش عین یه بچه دبیرستانیه با یکی از دخترهای فامیل دورشون که نامزد یکی از فامیل های دور ماست چشم و هم چشمی داره چون هم ازش خوشگلتره هم خوش هیکل تر تازه ادا و اصول های اینو نداره چون اون داره عید عقد می کنه اینم می خواد عید عقد کنه چشم اینو دربیاره...
دختر فامیلشون می خواد عقد محضری کنه سر همین این می گه عقد من برعکس اون باید صدا کنه
چند وقت پیش هم به برادرم گفت شناسنامه تو بردار بدون اطلاع خانواده ت بریم عقد کنیم!!!!برادرم قبول نکرده