RE: دلیل یکسال و نیم بلاتکلیفی مهریه بود
از قول من به شوهرت بگو "فكر كردي اگه با زندگي و احساسات يك دختر بازي كني و قسر در بري مي توني از چنگ روزگار و عكس العمل كار خبيثانه ات در بري؟ فكر نكنم!"
ما بارگه داديم اين رفت ستم بر ما | *** | بر قصر ستمكاران تا خود چه رسد خذلان |
|
دخترجان! مهريه حقته. چرا يك چهارم؟ همشو بگير! مال خودته از شير مادر بهت حلالتره! نمي خواد دلت براي كسي بسوزه! دلت براي عمر و جوونيت بسوزه!
سحر جان،
قصدم سرزنش شما نبود. هر چی هم بگم که درکت می کنم، مطمئنم که باز نمی شه شرایطی که داری را درک کنم. روزهای سختی است اما تو باید سخت تر باشی. قوی و جدی و منطقی باش.
باز هم می گم، تاپیک سبکتکین را بخون. بخاطر علاقه اش به همسرش و زندگیش کارهایی کرد که الان که کمی از اون زمان و شرایط فاصله گرفته، خودش هم معترفه که احساساتی عمل کرده و نباید تا این حد خودش را نادیده می گرفت.
وقتی این روزهای سخت بگذره و زندگیت آروم بشه، بیشترین چیزهایی که آزارت می ده زخمهایی هست که از این تحقیر و توهین ها خوردی. له شدنهای شخصیتت و غرورت برای سرعقل آوردن مردی که به هر دلیلی همراه خوبی برای تو نبوده. سعی کن این حرکات و رفتارهات را سنجیده تر انجام بدی که بعدها بخاطرش اذیت نشی.
برات آرزوی آرامش و شادی می کنم:72:
سحر جان،
رابطه به این داغونی با سکس برگشتنی و درست شدنی نیست. دوران عقد اشتباه کردی و رابطه داشتی ( می دونم شرعی مشکلی نداشته و حتی واجب است اما کسی که اعتمادی بهش نبود باید یه کم بیشتر دقت می کردید ) و می خواستی با رابطه وابسته ترش کنی نشد.
الان هم خیلی راحت برای رابطه می آد پیشت و فرداش شما را توی خیابون ول می کنه و می ره. سکس روش برگردوندن این آقا نیست. تا وقتی که کاملا تکلیفتون مشخص نشده دیگه این کار را نکن و درخواستش را رد کن. البته این یک نظر کاملا شخصی است. ولی من بودم در این شرایط وبا این آدم، این کار را می کردم.
از پشیمونی سبکتکین عبرت بگیر مهریتو نبخش حتی اگه دردسر داشته باشه.یکم سختی بکش اما از حقت نگذر:324:
sahar_1987 عزيز
شرايط خيلي سختيه مي دونم . باور كن منم عين تو حداقل مي گفتم شايد حتي يه درصدم كه شده شوهرم وقتي ببينه مهريمو بخشيدم يه كمي دلش بسوزه و متحول بشه . ولي نشد كه نشد . فقط فحش و دري وري بود و حرف هاي طلبكارانه اي كه ازش شنيدم .
حتي بعد اينكه مهريو رو هم بخشيدم زنگ زده بود و با پررويي بهم مي گفت چرا خونه رو نفروختي يه 5 ميليون به من بدي كه برم خونه اي رهن كنم . آخه اون 5 ميليون از شركتشون وام گرفته بود براي خريد خونمون و قسطاشو داشت مي داد . انتظار داشت من خونمو به خاطر 5 ميليون بفروشم براش ولي اصلا فكر نمي كرد من مهريمو كه نزديك 300 ميليونه بهش بخشيدم . نفقه مو بهش بخشيدم . 8 ماه تموم من ازش يه قرون نگرفتم ولي اون به اين چيزا فكر نمي كرد فقط به منافع خودش فكر مي كرد . در عوض من چيكار مي كردم همش گذشت و بخشيدن .
اون الان داره عشق و حالشو مي كنه و من هر روز حرفهايي رو كه بار من مي كرد با عصبانيت براي خودم تكرار مي كنم و ناراحت ميشم . نمي گم دوستش ندارم ديگه .واقعا هنوزم كه هنوزه بعد 9 ماه براش گريه مي كنم براي زندگيمون كه با لجبازي و بچه بازي حروم شد .
ولي يه پيشنهاد دارم برات . واسه اينكه بعدا مثل من از اينكه انقدر خوار شدم پشيمون نشي و همش نشيني خودخوري كني كه كاش اجازه نمي دادم حداقل انقدر بهم بي احترامي كنه سر حق و حقوقت كامل وايستا . ارزش خودتو پايين نيار .
هيچكدوم از ماها وقتي مي خوايم ازدواج كنيم قصدمون از انداختن مهريه روز خواستگاري اين نيست كه يه روز اين پولو بگيريم و زندگيمون خراب شه . ولي وقتي با كسي طرفي كه عمر و جوونيتو حروم كرده و با وقاحت داره بهت مي گه ديگه براش مهم نيستي و با رفتارش اينو نشون مي ده كه فقط يه اسباب بازي بودي براش كه چند ماهي رو باهات عشق بازي كنه و بعدش بزاره بره تو چرا دلت براش بسوزه ؟ پس كي دلش به حال ما بسوزه ؟
حالا خدا رو شكر شوهرتو يه كم بهت محبت مي كنه و عشقولانه باهات حرف مي زنه مال ما كه ...:302:
اميدوارم زندگيت درست بشه . ولي بدون اگه راهيم باشه براي برگشت به زندگيتون اينه كه به خودت احترام بزاري و نذاري به هر صورت كه ممكنه بهت بي احترامي بشه .
قدر خودتو بدون . مراقب خودت باش . :46:
sahar_1987
سلام سحر عزیز
شما بگذارید ایشون برای طلاق اقدام کنه . و اگر ایشون مصمم به جداییست . در خصوص مهریه هم مطالبه آن حق ظبیعی شماست و با این شرایط از آن نگذرید و حتی می توانید به اجرا بگذارید . بدون اینکه کاری به اقدام ایشان در خصوص جدایی داشته باشید .
شما منفعل نباش . حتی مدارا هم به معنای منفعل بودن نیست . منفعل بودن یعنی عزت نفس خود را نادیده گرفتن . برای خود ارزش و احترام قائل باشد .
اگر ایشان حاضر به ادامه زندگی شد . شرط مراجعه به مشاوره و بررسی میزان سنخیت و دریافت راهکارهای رفع اشکالات هر دو و ... را بگذارید . و برای پذیرفتن ادامه زندگی و به عبارتی آغاز زندگی گذراندن دوره های لازم زیر نظر مشاور را شرط کنید .
موفق باشید
ضمن تاييد نظر تمام دوستان خواهش ميكنم يه دور مراحلي رو كه گذروندي كوتاه به شكلي كه برات آزار دهنده نباشه مرور كني..اگر تمام تلاش هايي رو كه دوستان گفتن و پيشنهاد دادن انجام دادي ديگه نه بترس نه ناراحت باش و نه خود خوري كن و نه دلسوزي..براي ..در ضمن اشتباهه اگربه خاطر داشتن رابطه جسمي در دوران عقد بخواي تمام عمر روح و جسم خودتو تحت آزار قرار بدي.خوب؟ اين دليلي براي شروع و تداوم زندگي نيست سحر جان باشه؟
خيلي ببخشيدا اما همسرت بهترين كيس رو براي نقش بازي كردن و گول زدن پيدا كرده...واقعا فكر ميكني دل تنگت شده؟واقعا دوستت داره؟من نمفهمم اين چه دوست داشتني هست كه بايد از هم جدا بشين؟ببخشيد اما به نظر مياد گلوش پيش كس ديگه گير كرده!!!!!
نه يك چهارم بلكه تمام مهريه ات رو بگير...اين طور كه بوش مياد تا دادخواست بدي ميره دادخواست اعسار از پرداخت دين ميده و سعي ميكنه دورت بزنه اما نبايد اجازه بدي كه با احساساتت بازي كنه....حرف خانوادت رو مو به مو گوش بده اونا از تو خيلي با تجربه تر هستن و پدرت بهتر از تو همسرت رو شناخته(متاسفانه شما خيلي ساده هستي)
اين جور مردا ياد گرفتن راه ميانبر رو!!!!!!!:160:بايد بهش درسي بدي كه ديگه هوس اين نمايش بازي كردن ها با دختر ديگه به سرش نزنه!!!
سلام سحر جان
من خیلی نگرانت بودم . عزیزم ببخش یک سکه مهریه هم اشتباه ه چه برسه به یک چهارم
شما مهریه ات و نفقه ات را به اجرا بزار ولی برای طلاق اقدام نکن
دیگه هم تحت هیچ شرایطی تن به رابطه جنسی نده عزیزم این که نشد دوست داره الان می خواد بیاد خواستگاری ات بعد بگه بیا مهریه ات رو ببخش
بهش بگو اگه تا حالا کوتاه اومدم فقط به خاطر این بود که نمی خواستم در اینده عذاب وجدان داشته باشم ولی تو اشتباه برداشت کردی . محکم باش
این مرد با گرفتن مهریه بر می گردد نه با بخشش مهریه
از اينجا به بعد محكم و مقتدر برخورد كن و از راهنمايي هاي پدرت و يك وكيل استفاده كن .
از طلاق حرف نزن اما مهريه را تماما به اجرا بگذار . بگذار و اجازه بده بهاي بچه بازي و لجاجتهاي كودكانه اش را پرداخت كند . قرار نيست فقط تو تاوان اشتباهات از سرنابلدي در رابطه را پرداخت كني او نيز بايد سهم خودش را بپردازد . تو به حد كفايت بها دادي و صبر كردي
به نظر من شوهرت به شگرد زبان بازي مبتلا شده !
سلام
اگه همسرم خودش برای طلاق اقدام کنه همه ی حق و حقوقم رو میگیرم و ذره ای گذشت نمیکنم... :101:ولی نمیدونم چرا هنوز در مورد اینکه خودم برای مهریه اقدام کنم تردید دارم:exclamation: از طرفی با توجه به اینکه دو تا از برادرای همسرم خارج از کشور زندگی میکنن و برادر دیگه ش موقعیت شغلی داره (دولتی) که سالها توی کشورای دیگه زندگی کرده و از وقتی برگشته شرایط زندگی خارج از کشور رو برای دو تا برادر دیگه ش فراهم کرده به شدت نگران خارج شدن همسرم از کشور هستم وکیلم میگه باید فعلا نصف مهریه م رو از طریق ثبت به اجرا بذارم تا بتونم ممنوع الخروجش کنم ولی متاسفانه من امروز و فردا میکنم.