با لحنی مودبانه به ایشان بگویید عزیزم سیستم اینجا تحت کنترل است و مواظب باش به سایت های س.یاسی و .. نروی
ضمنا سایتهای مستهجن مگر فیلتر نیست؟ اگر فیلتر شکن دارید از کامپیوترتون حذفش کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با لحنی مودبانه به ایشان بگویید عزیزم سیستم اینجا تحت کنترل است و مواظب باش به سایت های س.یاسی و .. نروی
ضمنا سایتهای مستهجن مگر فیلتر نیست؟ اگر فیلتر شکن دارید از کامپیوترتون حذفش کنید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط شب شکن
دوست عزیز! ممنون که شما هم نظرتون رو گفتید:72:
اما این کار دقیقا به من ربط داره چون از سیستم من اون هم توی اداره ای که مطمئنا کنترل میشه استفاده کرده پس سلیقه و علاقه کارآموز بنده به اینجور مسائل اینجا اصلا مهم نیست بلکه آبرو و کار من مهمه!البته آبروی ایشون هم به اندازه من مهمه اما انگار خودش نمیدونه.
خیلیها به این مسائل علاقه دارند و باهاش حال میکنند اما من به کار هیچکدامشون کاری ندارم نه به حریم خصوصی شون نه حریم عمومی شون! اما فکر میکنم وظیفه دارم به این یکی کار داشته باشم چون از سیستم من استفاده کرده و وارد حریم خصوصی من شده!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
سابینا خانم! من فیلتر شکن ندارم و نمیخوامم داشته باشم چون به دردم نمیخوره اما خب لابد سایتها و عکسهایی هم که فیلترشکن لازم نداشته باشند چون وقتی هر روز اینکارو میکنه حتما چیزی دستگیرش میشه وگرنه کوتاه می اومد.
ولی تصمیممو گرفتم! امروز باز به بهانه ای میرم بیرون از اتاق و بهش میگم حواسش به اتاقم باشه و وقتی برگردم قبل از اینکه بره دنبال کارش خودم بحثو شروع میکنم که مثلا " الان که پیش فلان همکار بودم میگفت سیستمهامون کنترل میشه تو میدونستی؟ من هم گفتم آره میدونم نگران نباش من همیشه حواسم به سرچهام هست"
اینجوری هم متوجه نمیشه من میدونم هم اینکه هشیار میشه که تکرار نکنه
اما اگه باز تکرار شد چاره ای ندارم جز اینکه مستقیم بهش بگم!.
سلام
چند روز پیش که میخواستم از اتاقم برم بیرون به کارآموزمون گفتم اگه کسی خواست از سیستم من استفاده کنه اجازه نده چون سیستمهامون کنترل میشن و مشخصه که چه سایتهایی رو سرچ کردیم و ممکنه مشکل پیش بیاد.
گفت نه تا حالا که کسی نخواسته استفاده کنه اما اگر کسی خواست چشم اجازه نمیدم خیالتون راحت!
اما از اون روز تا حالا باز یکی دوبار از جمله همین چند دقیقه پیش دیدم همون کارو تکرار کرده!:163:
دیگه فکر کنم باید مستقیم بهش بگم، نه؟
بنظر من بهش بگيد شما مطمئنيد كه كسي از سيستم من استفاده نكرده وبعد ازش بخوايد بياد پشت سيستمتون وhistory رو بهش نشون بديد وبگيد كه من توي اين سايتها نرفتم نميدونم كار كي ميتونه باشه.وبهش بگيد كه چون سيستمها مون كنترل ميشن ميگم وگرنه برام مهم نيست .ديگه با ابن حرفا هر خنگي باشه ميفهمه كه منظورتون چيه:163: