RE: روابط مجردی را به نامزدم بگم؟
سلام.شما باید وقتی موضوعی از گذشته رو به همسرتون بگید که توی زندگی الانتون تاثیر گذار باشه. وقتی موضوع پیش پا افتاده ای مثل بیرون رفتن دانشجویی بوده دلیلی برای بازگو کردنش نیست چون میدونید امکان داره باعث بدبینی همسرتون بشه.ضمنا شما که مطمئن نیستید همسرتون ناراحت میشه دلیلی نداره که با این فکر خودتونو عذاب بدید.شما میتونید از رفقاتون درخواست کنید که بعدا جلوی همسرتون از بیرون رفتناتون تعریف نکنن.اما شما هم سربسته بگو اردوهای دانشجویی میرفتی
ممنون از همه شما دوستان که تاپیک را خوندید ، بله حق باشماست و نباید موضوع به این ک.چکی را به ایشون بگم چون ایشون حساس میشن ، راستش من از همون ابتدای آشنایتمون بهشون گفتم که دوستام از لحاظ ظاهری مناسب نیستن و ایشونم این موضوع را پذیرفتن و کنار آمدن بله الان بعد این همه مدت من با هیچ کدوم از آن بچه ها نیستم و حتی آن گروهی که بیرون می رفتیم چندین بار بیرون رفتن ولی چون من با آنها فرق داشتم من را دیگه نگفتن من می ترسیدم این نکته ای باشه که بعدا موجب ناراحتیه همسرم باشه چون همش میگن آدم باید صادق باشه ولی فک کنم این جزو مواردی نیس که شامل صداقت باشه درسته؟
درسته عزیزم همونحوری که قبلا بهت گفتم نباید صداقت رو با حماقت اشتباه گرفت
باید حواستو جمع کنی که گفتن هرچیزی لازم نیست و شما هم ناصادقی نکردی فقط برای اینکه حساسیتی پیش نیاد حماقت نکردی گلم
بخاطر این مسائل کوچیک هم اینقد خودتو درگیر نکن موفق باشی:72:
با سلام خدمت دوست عزیز
من در تایپیکی دیگر مانند سوال شما پستی گذاشتم که شاید براتون مفید باشه ٰ می تونید رجوع کنید و مطالعه کنید ...
http://www.hamdardi.net/thread-18533...html#pid173658
موفق باشید
:72::72::72:
سلام عزیزم به نظر من بهش نگو چون مردها غیرقابل پیش بینی هستن
سلام اینکه گفتم نگو برای حرفم دلیل دارم چون من هم مثل تو خیلی با دوستام بیرون می رفتم واین موضوع رو بین حرف هام به شوهرم گفتم واین باعث شدکه اون هم حساس شده وهم بدبین اگه دوست داشتی مشکل من رو بخون تا متوجه بشی که چی میگم