RE: من دوسش دارم چطور بعداز 3سال بخاطر خانوادها ازش جداشم
سلام مجدد.
میشه لطفا به این سوال جواب بدید که دلیل مخالفت پدر شما دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟؟
اگر نمیدونید ازش بپرسید.
این آقا پسر هیچ مورد مشکوک و بدی نداره که پدرتون به خاطر اون با شما مخالفت کنه؟؟؟؟
اگر این آقا مشکلی نداره و تحقیقات رو انجام دادید و مشکلی واقعا نیست لازمه قاطع باشید. حس میکنم شما هم مثل من هستید و نمیتونید راحت با پدرتون حرف بزنید. ولی از تجربه ی خودم بهتون میگم که محکم و قاطع خواسته ی خودتون رو بگید.البته با احترام کامل. ولی محکم بایستید و بگید بابا من میخوام با این آقا ازدواج کنم. دوست دارم شما راضی باشید و سایه تون بالای سرمون باشه اما دلیلی برای نه گفتن بهش ندارم ملاکهای منو داره و نمیخوام از دستش بدم و میخوام باهاش زندگی کنم.
برای زندگیتون خودتون تصمیم بگیرید. هیچ کس نباید بتونه شما رو مجبور کنه با اکراه بله یا نه بگویید. اگر هم کسی به خودش این اجازه رو میده به دلیل ضعفیه که خود ما در رفتارمون داریم.
سلام
اول از همه اشتباه بسیار بزرگی که مرتکب شدی این بود که هنوز هیچی نشده خودتون بریدین و دوختین و فکر هیچ جایی رو نکردین:160:
این خیال بافی ها همیشه قاتل حقیقته و همیشه حقیقت رو ذبح میکنه
دوم تعجب از خانواده که وقتی میدونستن که این وسط هیچکاره هستند و تصمیم رو کسی دیگه میگیره و شما رو زن و شوهر تلقی میکردند
ولی الان چه باید کرد
اول توصیه میشه خیلی توجه به این ازدواج داشته باشین چون خیلی از این ازدواجها بعدها به مشکل برخورد میکنه
و اینکه حریم دو نفر بدون اینکه زن و شوهر باشند اونقدر نزدیک باشه که خودشون رو زن و شوهر تلقی میکنند حتما بعد از ازدواج دچار مشکلاتی خواهند شد
اگر میبینی از این بابت دچار مشکل نمیشوی الان تنها کاری که میشه کرد وساطت بزرگان است
چند نفر که میدونی پدر روشون حساس هست و از اونا حرف شنوی داره از خانواده اونا بخواه تا دیدن اونا برند و راضیشون کنند تا با پدر صحبت کنه که کوتاه بیاد
ولی بدون هیچ انسان عاقلی تن به این مهریه نمیده
اگر تن دادن بدون دچار احساسات شدن و فکری پشت عمل نیست
ببین به پدرت بگو فرضا خواستگار بعدی 2000 تا سکه هم مهرت کرد اما اگه بد بود باید جانت را هم بگذاری و فرار کنی. آخه مگه میشه یک دختر نتونه باباشو راضی کنه. مگر اینکه پدرت از چیز دیگه هم ناراضیه. البته به احتمال زیاد خانواده پسر هم به زودی از این رفت و آمدها خسته میشن. شایدم به بابات برخورده که 9 ماه این خواستگاری طول کشیده و می خواد ازشون ذره چشم بگیره. البته به نظر من بابات مهریه بالا گفته اما اونها هم کمی پائین گفتند. سعی کن با زبان خوش باباتو راضی کنی. بد نیست اقا پسر هم مکالمه تنهایی با باببات داشته باشه و از اهدافش برای زندگی با تو بگه البته اگه سر و زبان داره.
ممنون. بله پدر من در مورد مسائل عروسی ومحدودیت روابط دروان عقد هم خیلی سخت میگیره خواهر و دامادمونم سر این مسائل خیلی اذیت شدند خانواده خواستگارم قرار گذاشتند 2شنبه هفته دیگه بیان خونمون با پدرم حرف بزنند اما پدرم از همین الان میگه باید 1دونگ خونه پدریشو مهرت کنند مگه نه خوش اومدندمیگه اگه یه وقت پسرخوبی نبود بتونم خونه را ازشون بگیرم سکه را نمیشه بگیرم... خدایا :302: پدرم خیلی خیلی بدبینه آخرش بااین طرز فکر باعث دلخوری و ناراحتی اونا بامن میشه :316:اونا همین جوریش زیاد راقب به این ازدواج نیستن چرا من باید تاوان رفتار پدرمو بدم من دلم میخواد با خانواده اونا خوب باشم اما وضع داره خرابتر میشه
خواهش میکنم واسم دعا کنید:323: هرلحظه پراز استرس و اضطرابم
پس علت سخت گیری پدرتون همون تضمین آینده ست!
در مورد روابط دوران عقد (اگه منظورتون ارتباط دختر و پسرِ) نمیتونم نظری بدم چون فکرمیکنم این مسئله اعتقادی هستش و چیزی نیست که بشه توی یه مدت کوتاه عوضش کرد.
پدرتون چقدر این پسر و خانوادشو میشناسه؟
آیا پدرتون برای تحقیق در مورد این پسر و خانواده ش تا حالا اقدامی کردن؟
فکرمیکنم بهتره این پسر خودش با پدرتون صحبت کنه و حسن نیتشو به پدرتون ثابت کنه و نظرشو جلب کنه. بهرحال باید یه اعتمادی نسبت به ایشون در پدرتون بوجود بیاد. اگه فکر میکنید ممکنه نظر پدرتون جلب نشه، بهتره پدر ایشون با پدرتون صحبت کنن. شاید دو تا مرد تقریبا هم سن و سال که سرد و گرم روزگار رو میدونن بهتر حرف همدیگه را بفهمن.
توی ازدواج ما پایه تفکرمون باید بر اساس یه آینده دو نفره باشه نه آینده ای که قراره دو نفر جدا از هم باشن و به فکر چطور استفاده کردن از اختیاراتشون علیه همدیگه!
پدر شما داره ازدواج را بر مبنای جدایی و کشمکش برنامه ریزی میکنه!
اگه خدای نکرده فرض کنیم که ایشون پسر خوبی نباشه و پدرتون مهریه تونو تمام و کمال از ایشون بگیره شاید از جنبه حقوقی و مالی در اوضاع خوبی قرار بگیرید اما اون موقع شما ضربه بزرگی خوردین!! این ضربه روحی با هیچ مبلغی جبران پذیر نیست!!
بهتره از پدرتون بخواهید بجای اینکه بخاطر اهمیت آینده شما اینقدر روی مسائل مالی تکیه کنن، سعی کنن درمورد جنبه های اخلاقی این پسر به شناخت بیشتری برسن. فکرمیکنم اینجوری آینده شما تضمین تر خواهد بود.
مسائل مالی ضمانت کننده میزان تعهد اخلاقی و مسئولیت پذیری مرد نیست.
اگه خودتون با پدرتون صحبت نمکنید حداقل با مادرتون که راحت تر هستین اینا رو به ایشون بگید و ازشون بخواهید اینارو به پدرتون منتقل کنه.
اما فکرمیکنم اگه شما خودتون جدی با پدرتون صحبت کنید تاثیر مثبت تری داره. بهرحال شما درشرف مهم ترین تصمیم زندگیتون هستید وقتی پدرتون مطمئن بشن که شما عاقلانه دارید به قضیه نگاه میکنید درمورد اون پسر که انتخاب شماست هم دید بهتری پیدا میکنه.
امشب بعد 3سال تکلیف من روشن میشه دوستان واسم دعا کنید :323:
دوستان عزیزم به اطلاع همه می رسانم بلاخره دیشب بابامو راضی کردن به 500تا سکه قرار شد عید قربان مراسمون باشه خیلی خوشحالم:227:
دوستان گلم
باورتون نمیشه پدرم دیشب به طرز باورنکردنی خودش مهریه را پایین اورد هیچ مخالفتی نکرد من یکی که داشتم شاخ درمیووردم اما بهرحال الان خیلی خوشحالم دیروز را بطور کامل دعا کردم و از خدا خواستم تا هرچی به صلاحمون هست همون بشه کفتم خدایا خوشبختیمو ازتو میخام شک ندارم همش به لطف خدا بوده از این به بعد باید سعی کنم تا یه رابطه خیلی خوب با خانوادشون برقرار کنم تا اگه نسبت به من حس خوبی ندارن نظرشون عوض بشه
بازم از راهنمایی های همتون خیلی ممنون:43:
sanamsafa عزیزم
خیلی خوشحال شدم که مشکلت حل شده.برات آرزوی خوشبختی دارم گلم
:72::43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanamsafa
خواهش میکنم کمکم کنید توی این هفته باید تکلیفم روشن بشه 3سال با پسری دوست شدم هردو خانواده بجز پدرم درجریان بودن و مشکلی با ازدواجمون نداشتن حتی مادرش چندبار بامن حرف زد وگفت منو 100%عروس خودشونمیدونه حالا از وقتی اومدن خونمون میگن اختلاف فرهنگی داریم شایدم منظورشون اختلاف طبقاتیه!من که اختلاف طبقاتی نمیبینم اونا خودشونا خیلی بالاتر از ما میدونن بعد از 9ماه که از خواستگاری گذشته حالا سرمهریه مشلک دارم بابام میگه 1365سکه اونا میگن 250تا. هیچکدومم کوتاه نمیان:316:
من چیکار کنم پدرم حرف هچکس را نمیخونه حتی ریش سفیدهارو. قراره توی این هفته برای سومین بار بیان خونمون.میترسم از آیندم و رفتار خانواده اونا بهمن چون 100%مخالفن فقط به اصرار پسرشون اومدن :302:
خب معلومه هیچ خانواده ای همچین مهریه رو قبول نمی کنه دخترخوب بهتربیشتر باپدرتون صحبت کنید:72:
sanamsafa[size=large] مبارک باشه گلمامیدوارم زندگی خوبی روشروع کنی
خیلی خوشحال شدم
امیدوارم دیگه به مشکل برنخورید
براتون از صمیم قلب آرزوی خوشبختی میکنم :72:
باده صافی شد و مرغان چمن مست شدند
موسم عاشقی و کار به بنیاد آمد
بوی بهبود ز اوضاع جهان میشنوم
شادی آورد گل و باد صبا شاد آمد