RE: آیا از دوستی های گذشته به خواستگارانم حرفی بزنم؟!
سلام دوست عزیزم
دوستان نظرات زیبایی دادند و متاسفانه یکی از مشکلات جامعه ما همین شده که افراد از رابطه های قبل از ازدواج خود همیشه ناراحت هستند و بعضی هم فراتر از ناراحتی ٰ بسیار میترسند که اگر بگویند خواستگار را از دست می دهند و اگر نگویند ٰ ترس از سردی روابط بعد از عقد و ازدواج دارند ...
اما جواب من به این دوست عزیز ( البته در مورد این موضوع ٰ مراجعان زیادی داشتم )
من فقط دو مورد مشاور حضوری رو براتون بگم
تقریبا دو سال پیش یه دختر خانم پیش من آمد و همین مسئله را مطرح کرد که من با دو پسر رابطه داشتم ٰ حالا رابطه ام با اون افراد به هم خورده و برام خواستگار اومده ٰ چکار کنم ؟ گفت : میترسم اگه نگم بعدا برام مشکلی ایجاد کنند و و اگه بگم ٰ خیلی خواستگارم رو دوست دارم ٰ میترسم با گفتن از دستش بدم .... چکار کنم ؟؟؟
من به او دو وجه را گفتم که 1 ) اگه افرادی که با اونها دوست بودی افراد مطمئنی بودن و از اونا مطمئنی که حرفی نمیزن و مطئنی برات مشکلی ایجا نمی کنن ( مثلا اون مال به استان دیگه بوده و مطمئنی دیگه هم رو نمیبینید و ... ) اصلا حرفی نزن بهش ٰ
2 ) اما اگه از اون افراد مطئمن نیسی و احتمال میدی که برات بعدا مشکل ساز بشن ٰ حتما اون رو در جریان بذار ٰ همین رو بهش گفتم ٰ اون گفت : من مطمئنم که یکی از اونا برام مشکل برام ایجاد میکنه و حتی تهدیدم کرده ...
من حرفم این بود که حتما خواستگارت را در جریان بذار ... اما متاسفانه اون کوتاهی کرد و حرف را جدی نگرفت و حدود هشت ماه بعد به من تماس گرفت و گفت : اون دوست پسرم موضوع را به نامزدم گفته و آتشی شد و به زندگی من افتاد و کارمون نزدیک طلاق هم رفته ........
اما فرد دومی که گفتم ٰ همون حرف رو بهش زدم و اونم به خواستگارش گفته بود و به هرصورت کنار اومدن با این جریان و الان با هم خیلی خوب هستند و حتی بعدا خیلی تشکر کرد ...
لذا حرف من اینست که خیلی از پسرا هر چند ممکنه دهها دوست دختر داشته باشند ٰ اما یکی از معیارهاشون اینه که با دختری ازدواج کنن که هیچ رابطه ای نداشته باشه ٰ و لذا اگه بعد از عقد بدونن خیلی مشکل ساز میشه ٰ و حتی اگه کسی هم معیارش این باشه ٰ اگه صداقت دختر رو ببینه ٰ ممکنه این معیار را خیلی راحت خط بزنه ...
خلاصه بگم : همون دو وجهی که گفتم ٰ اگه احتمال این که دوست پسر ٰ بتونه رابطه ای با نامزد دختر برقرار کنه و موضوع رو بگه : در این جا اولا : صادقانه موضوع را بگه و بعد هم عهد جانانه ای ببنده با خواستگار که خواستگار صداقت دختر رو واقعا بتونه درک کنه ٰ
اما اگه احتمال خیلی پایینه ٰ یا در حد عدم هست ٰ خوب اینجا نیازی نیست بگه و در اینجا گفتنش هیچ اضطراری نداره ............
:72::72::72:
سلام.
به نظرت خود این آقا قبلا یه چنین رابطه ای رو تجربه نکرده؟
در ضمن ما تو اسلام داریم که اگه فردی از کرده ی خودش پشیمون بشه و توبه کنه خدا هم دستش رو میگیره.
پس اگه رابطه در حدی نبوده که به زندگی آیندتون ضربه بزنه گفتنش اشتباهه. شاید برای این آقا تا یکسال اول صداقت مهم باشه ولی مطمئنا با گذشت زمان و یه سوء تفاهم زندگی به کامتون تلخ میشه
pk عزیز مرسی از راهنمایی دقیق و کاملت
دوستان عزیز از کمکتون بسیار ممنونم