RE: بعد از 4 ماه قطع ارتباط باهام تماس گرفت.چی کار کنم؟
سلام اگر قصد ایشون ازدواج باشد نیازی به موش و گربه بازی کردن نیست
بهتر هست شما با رفتار قاطعانه این موضوع رو براشون روشن کنید که چنانچه تصمیم به ازدواج دارند از راه درست و منطقی وارد شوند
:305: تذکر: این رفتارها داره کم کم برای شما بار احساسی پدید میاره که ذهنتون درگیرش شده
شوکای عزیزم سلام
اینها نظرات شخصی من هستند:
1- من فکر می کنم این قطع ارتباط 4 ماهه خیلی نکته ها در پس خودش دارد ...
معمولا تو اگر کسی را دوست بداری نمی توانی به این راحتی 4 ماهی بی خیالش شوی...حتی 1 روزش هم سالی می گذرد...نه؟
معمولا آدمهایی یک رابطه را ترک می کنند که تعلق احساسی چندانی به آن ندارند...یا دنبال بررسی گزینه های بهترند و مردد هستند و معمولا هم وقتی بر می گردند که سرشان خلوت شده...البته دلایل دیگری هم می تواند داشته باشد اما من شایع ترینش را برایت گفتم...
2- باید فکر کنی هدفت از این رابطه چیست؟ دنبال چه چیزی هستی در این رابطه؟ یک دوستی ساده یا ازدواج؟ خوب شاید خیلی ها رابطه ی دوستی را اصلا به کل رد کنند و فقط ازدواج را با نظارت خانواده ها قبول داشته باشند...که این البته به فرهنگ و نوع اعتقادات و ساختار فکری خانوادگی ما هم بستگی دارد...
3-اگر در فکر ازدواجی من پیشنهاد می کنم به ایشان بفهمانی یا از طریق خانواده اش اقدام کند یا دور شما را یک خط قرمز بکشد...چون با وارد شدن به یک دوستی ساده فرصت هایت را هم برای ازدواج تا مدتی از دست می دهی
...
4-خیلی تبریک می گویم بابت قبولی در کنکور ارشد...تو در زندگی ات چند پله بالا رفتی به همت خودت...بگذار انتخابهایت هم چند پله ای ارتقاع پیدا کنند...گذشته را پرونده اش را ببند...تو الان شادی و پر از انرژی...این انرژی هایت تو را کرده مرکز توجه و آن آدم برگشته سراغ شوکایی که الان قدرتمند تر است و جذاب تر و موفق تر...
5- دوره ی ارشد فرصتی طلایی ست برای فعالیت های علمی و فراهم کردن مقدمه برای دکتری...به بطالت نگذرانش...آدمی که یک بار قصد رفتن کرد و توانست خداحافظ بگوید باز هم اینکار را می کند...این آدم در فکر ازدواج نیست...بدش نمی آید مدتی با تو خوش باشد آن هم به سبک خودش...هر موقع خواست بیاید و هرموقع خواست برود...اما احساس و وقت تو این وسط خیلی مهمتر است تا این آدم...
6- با آرزوی بهترین بهترینها برایت :72:
شوکا جان،
دو سال با هم بودید و بخاطر بیرون رفتن شما با همکلاسیهاتون ارتباطشون را با شما قطع کردند.
آیا این مسایل بین شما حل شده و مشخص بوده و شما آنچه را که بینتون پذیرفته شده بوده نادیده گرفتید که ایشون هم کنار کشیدند.
شما از قرار تخطی کردید یا ایشون بهانه گیری کردند؟
اما برگشتنشون هم خیلی قاطع و محکم نیست. یک سری ای میلهای به اصطلاح فورواردی می فرستند ببینند شما در چه حالید. چراغ سبزی برای سرگرمی دوباره نشون می دید یا نه؟ اگر یک برگشت جدی بود شاید جای فکر داشت. اگر تماس می گرفت و قرار خواستگاری و آشنایی می گذاشت شاید جای بررسی داشت. ولی ای میل بازی فقط محض سنجش شرایط برای سرگرمی دوباره است.
دو سال برای شناخت ایشون کافی نبوده؟ هنوز نمی شناسیش؟
میشه نظرات دوستان رو هم بدونم؟
شوکا،سه نفر تمام چیزیو که لازم بود بدونیو گفتن.
شوکا
شاید چو جز مثلا چندین نفری هستی که اون هر دفعه براشون یه میل می فرسته ...یعنی تو لیست باشی و هر دفعه برات سند کنه
چون اگر قصد خواستی داشت وقتی 15 تا ایمیل میزد و جوابی نمی گرفت یه ایمیل می زد که چرا جواب نمیدی؟یا نگرانم و................
در مورد اینکه زنگ زده بهت تبریک گفته شایدواقعا هیچ قصد خاصی نداره و فقط تبریک گفته وقتی خبر دار شده
فکر کنم اصلا قصدش ازدواج یا ادامه رابطه نداره یا اگر داره خیلی محکم نیست رو تصمیمش
تاپیک قبلیت راجب همین اگه بوده لینکشو بزار بخونم
ببخشید ارسال قبلیم رو اشتباه فرستادم.
از نظرات دوستان عزیزم واقعا ممنونم و بی نهاینت متشکرم از وقتی که میگذارید
بله،درست میگین.متاسفانه من بیرون گود هستم و دیدنش واسم سخته هر چند واسه خیلی ها این حرف ها رو میزنم.
اما باز هم با همه ی این احساسی که داشتم تونستم یه تصمیم عاقلانه بگیرم و عملیش کنم.
ولی دیدم با این ایمیلاش داره منو کم کم اذیت میکنه گفتم بیام اینجا وحرف دلم رو بگم تا محکم تر شم.(که شدم)
مریم عزیزم مرسی نظرت رو گفتی.مثل همیشه استفاده کردم
خود من هم تو مورد هایی که گفتی موافقم.
میدونی با من داشت بازی میکرد.ولی من اصلا اجازه ندادم از حدش بالاتر بره و حد رابطه رو داشتم..با من شروع کرد به سرد شدن از وقتی که گفت بیا محل کارم واسه انتخاب رشته و من بهانه آوردم و نرفتم.بعدش کنکور دادم و موضوع بیرون رفتنم رو گفتم (اونم با بزرگتر ) از همون موقع ایشون تلفنش رو جواب نداد و بعدش هم که با هم صحبت کردیم بهم گفت تو تعهد نداری .
آخه یه پسر نمیتونه تو دانشگاه یه دختر رو بشناسه؟؟؟اونم من که اگه از خودم تعریف نباشه همشه پیشنهاد واسه ازدواج و دوستی رو داشتم و خودش هم میدونست.ولی با هیچ کسی ارتباط برقرار نکردم .و همیشه حرمت ها و حریم ها رو نگه داشتم.
بعد از اون حرفها نه من زنگ زدم و نه ایشون.تا همین مهر که زنگ زد بهم تبریک گفت .و ایمیلاش شروع شد وتا الان هم ادامه داره...
تازه میگفت چرا بهم خبر ندادی که قبول شدی!!!!!!!!!
مریم جان من خدا رو شکر اون جوری که بقیه میگن واقعا هیچ چی از لحاظ ظاهر کم ندارم و بعد از قطع ارتباطم با اون یه عالمه خواستگار داشتم که به خاطر درسم ردشون کردم.(نمیدونم کارم درسته یا نه)
اون چند ماهی هم که با ایشون به قصد ازدواج داشتیم با اهم آشنا میشدیم گفتم خواستگار دارم خیلی با سردی گفت خب برو(من که داشتم شاخ درمیآوردم با خودم میگفتم این اصلا براش مهم نیست که منو داشته باشه یا نه)
یا بعدا میگفت صبر داشته باش.(که من به خاطر همین مسائل تصمیم گرفته بودم بعد کنکور کات کنم که خودش این فرصت رو بهم داد و خودم دیگه بهش زنگ نزدم و اون هم نزد.حتی یک اس ام اس هم نداد
ممنونم از لطفت مریم عزیزم من از الان دارم خودمو اماده میکنم واسه دکترا.میخوام ایلتسم رو بگیرم و...کلی برنامه دارم.از این موردی هم که برام پیش اومد خوشحالم چون درسهای بزرگی گرفتم.و مهم تر از همه شناختمش
اما هنوزم یه کوچولویی احساسم با هاش درگیره که اذیتم میکنه.(میدونم درست نیستا.به خدا میدونم ولی چی کار کنم خیلی احساسی ام.شاید چون اولین پسری بود که باهاش ارتباط برقرار کردم این قدر توش گیر کردم)
(امیدوارم آخریش هم باشه)
شب نم عزیزم نه اصلا قراری نذاشته بودیم من فکر میکنم ایشون بهانه اورده
آخه اصلا یه چیزی بگم شغلش بازی کردنه پس خوب بلده بازی کنه متاسفانه منم یکی از مهره هاش بودم:(
شب نم عزیزم ما با هم همکلاسی بودیم 2 سال اما بعد تموم شدن درسمون اومد پیشنهاد داد و منم قبول کردم چون اولا یه صحبت هایی کرده بود با خانوادم و هم خودم میخواستمش
اصلا نفهمیدم یه دفعه چرا همه چی عوض شد
نازنین عزیز م ،نه.میدونم که فقط واسه من میفرسته....
راست میگی اگه بخواد جدی تر اقدام میکنه...
چی کار کنم فکرش از سرم کاملا بره بیرون؟؟نمیخوام یک ذره هم فکرم بره سمتش ولی میره....
عزیزم این حس به خاطر این هست که رابطه به اراده شما و آن موقعی که شما می خواستید تمام نشده و در موقع پایان گرفتن رابطه هنوز احساست درگیر بوده...
ما آدمها وقتی کسی زودتر از موعد ما را ترک کند کمی به غرور و عزت نفسمان بر می خورد که این برای همه ی ما هست...در واقع این شل و سفت کن ها و بازی های روانی ذهنت را خسته کرده و احساست را گرسنه...
اما لازم نیست یادآوری کنم که شما یک دختر 25 ساله ی زیبا ،فوق لیسانسه و نجیب هستی...
در واقع شما کیس خیلی خوبی هستی برای ازدواج و با وارد شدن در دوستی شانس ازدواجت کمرنگ می شود...یعنی تمام حواست را متمرکز می کنی به این رابطه و رفت و آمد با او و از دایره ی توجه خواستگارایی که رفتارت رو زیر نظر دارند خارج می شوی...
برای هر فردی گزینه ی جایگزین هم هست...او که بیاید اصلا یاد این آقا را هم نمی کنی...
او را blockکن تا ایمیل هایش را دریافت نکنی...چون ورودش به زندگی ات دوباره همان بازی های روانی است و اذیت شدن تو...آزموده را آزمودن خطاست...
سعی کن در جمع افراد تحصیل کرده باشی...بیشتر در گردهمایی ها و فعالیت های فرهنگی دانشگاه شرکت کنی و کلا در خانه نباشی و حیطه ی فعالیت هایت را خیلی گسترش بده...اینطور موقعیت های ازدواجت هم بیشتر و بهتر می شوند...
این احساس هم با مرور زمان کمرنگ و کمرنگ تر می شود...بک مدت فکر می کنی و بعد عادی می شود همه چیز...این آدم مال گذشته بود...شوکای الان انتخابها و گزینه هایش خیلی بهتر است ...تو الان شوکایی نیستی که به درد سرگرمی بخوری...با تو بودن بها دارد...به هر قیمتی نمی شود به تو نزدیک شد...این را باید به خودت بقبولانی...20 ساله نیستی که وقت تلف کنی پای هر رابطه ای...باید تا نشانه ای دیدی که طرفت به دردت نمی خورد سریع تمامش کنی...الان برای تو زمان خیلی مهم است...باید تا در اوج جوانی و زیبایی هستی یک یار خوب پیدا کنی...وقت برای دوستی و سرگرمی نگزار:46:
امیدوارم بهترین تصمیم ها رو بگیری:72:
شوکا
خاص رو خواست نوشتم :311:
می گم من اشتباه فهمیده بودم فکر می کردم تو این مدت که قطع ارتباط بودید ایمیل می فرستاده ولی الان فهمیدم ایمیل هاش رو از بعد از تماس مجددش می فرسته
خوب معلومه که می خواد دوباره شروع کنه و منتظر ببینه که شما چه برخوردی باهاش می کنی و استقبال می کنی از این شروع دوباره یا نه!
اینم مشخصه که خیلی قاطع نیست یا شاید شرایط ازدواجش جور نیست یا دلایل دیگه
عزیزم من شاید نظرم اشتباه باشه ولی من فکر می کنم که باید سعی کنی درگیری احساسی باهاش ایجاد نکنی و
اونم خودت بلدی چون طی دو سال تونستی احساساتت رو مدیریت کنی واقعا بهت تبریک می گم من اصلا مثل تو نیستم و خیلی زود احساس وابستگی شدید می کنم:(
شوکا می خوای بهش فکر نکنی ه نظرم ی راهش اینکه نکات منفی که ازش دیدی و بی تفاوتیش نسبت به اینکه بهش گفتی خواستگار داری برای خودت مرتبا یادآوری کنی
به خودت بگو همون طور که اون 4 ماه بی تفاوت بود بی خیال من شد منم باید بتونم برای چنین ادمی وقت و انرژِی فکریم رو هدر ندم .
شایدم این واقعا قصدش اینکه دوباره رابطه رو شروع کنه ولی تو این جریانات با دید منفی جلو بری همیشه موفق تری .
اگر بیشتر تمرکزت رو درست باشه کمتر بهش فکر می کنی
نازنین جون راست میگیا.اصلا متوجه نشدم:)حواسم به حرفات بود حسابیییییی
درست میگی البته منم واقعا اذیت شدم ولی تونستم به احساسم غلبه کنم.
این روزهایی که تعطیلیه ادم هوایی میشه:)باید بیشتر تمرکز کنم رو درسم.
ممنونم از لطف همتون
مرسیییییییییی
مریم جان بهم انرژی دادی با حرفات و عملیشون هم خواهم کرد.مرسیییییی