عزیزم به این راحتی که وام نمیدن رفتم پرسیدم.همش دردسرداره 2تاکارمند ازکجابیارم آخه .مگربرم شاگردی کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم به این راحتی که وام نمیدن رفتم پرسیدم.همش دردسرداره 2تاکارمند ازکجابیارم آخه .مگربرم شاگردی کنم
دوست عزیز یک شبه که نمیشه از فرش به عرش رسید. باید تلاش کنی. بهتر نیست یک ترم مرخصی بگیری و کار کنی تا مبلغی برای شهریه بدست بیاری؟
به جز آرایشگری کارهای دیگه ای بلد نیستی ؟ مثلا قالی بافی ؟تابلو فرش بافی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیبا
نه بلدنیستم فقط آرایشگری بلدم عزیز
سلام آقاي مظفرشهدوست خوشحالم که بالاخره يکي پيداشد که درداموبهش بگم نميدونم ازکجاشروع کنم راستش من اصلا باخونواده ام رابطه ي خوبي ندارم با بابام که اصلا حرف نميزنم چون اون معتقده که به دخترنبايدمحل گذاشت هيچوقتم حمايتم نکرد.رابطم با مادرم بهتره اما تايه چيزي ميشه ازضعفم استفاده ميکنه وتهديد ميکنه که به بابام ميگه.بابامم فقط حرف مادرموگوش ميکنه ببخشيدکه اينوميگم امافقط منافع خودشوميبينه ميترسه اگه ازمون دفتع کنه مامانم ديگه ازلحاظ جنسي بهش اهميت نده.جديدا هرروزصبح که بيدارميشم مامانم ميادبالا سرموغرميزنه که چرابيکاري حق نداري ناهاربخوري وازاين حرفا من مدرک آرايشگري دارم وقتي هم ميرم بيرون دنبال کار تويه آرايشگاه بگردم ميگه کجاميري حق نداري پاتوازخونه بزاري بيرون .من نميدونم چيکارکنم بالاخره دنبال کارباشم ياتو خونه الاف وبيکاربچرخم ديگه خستم کردن امروز مامانم ميگفت کي گم ميشي بري راحت شم به هيچ دردي نميخوري.توروخداکمکم کنيداصلا به فکرناراحتي من نيستن فقط به فکراهداف خودشونن من بايدچکارکنم؟
بچه ها توروخداکمک کنید نوشته هامو که خوندین رابطه ام با پدرمادرم اصلا خوب نیست توروخدایه کاری برام بکنید احتیاج به راهنمایی دارم:323:
نه خیلی ناامیدم مال اون یکی تایپیکم بود واسه این موضوع رابطم با پدر مادرم خوب نیست رو نوشتم نمیدونم چراواسه اسنم اومد.آره دوست عزیز تغییر بده من تازه عضوشدم زیادآشنایی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
علتش این هست که شما اشتباهاً در تاپیک اعضای دیگر مشکلتون رو مطرح کردید (که البته این پستها پاک می شوند).نقل قول:
نوشته اصلی توسط anahita_mehrabi
یا باید در همین تاپیک منتظر جواب باشید، یا اگر قصد ایجاد تاپیک جدید دارید، باید به انجمن مربوطه رفته و با کلیک روی دکمه ی "موضوع جدید" یک تاپیک جدید ایجاد کنید.
سلام.
درک میکنم که دوست دارید پدر و مادرتون شرایطتون رو درک کنن. اما گاهی دیگران ما رو درک نمیکنن چون واقعا از شرایط و حال ما خبر ندارن.
به نظر من به پدر و مادرتون بگید که میخواید باهاشون حرف بزنید و ازشون بخواید یک وقت رو تعیین کنن که هر دو حضور داشته باشن و شما در اون جلسه کاملا قاطعانه و واضح بهشون بگید که میخواید برید دنبال کار بگردید و در صورت امکان از پدرتون بخواید که برای پیدا کردن یه محیط مناسب و امن بهتون کمک کنه.
به نظرم لازمه با صداقت و راستی و درستی وصبر کمی بیشتر اعتماد اونها رو به خودتون جلب کنید.
سلام.
درک میکنم که دوست دارید پدر و مادرتون شرایطتون رو درک کنن. اما گاهی دیگران ما رو درک نمیکنن چون واقعا از شرایط و حال ما خبر ندارن.
به نظر من به پدر و مادرتون بگید که میخواید باهاشون حرف بزنید و ازشون بخواید یک وقت رو تعیین کنن که هر دو حضور داشته باشن و شما در اون جلسه کاملا قاطعانه و واضح بهشون بگید که میخواید برید دنبال کار بگردید و در صورت امکان از پدرتون بخواید که برای پیدا کردن یه محیط مناسب و امن بهتون کمک کنه.
به نظرم لازمه با صداقت و راستی و درستی و محبت و صبر کمی بیشتر اعتماد اونها رو به خودتون جلب کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط الهام-24
اوناکه صحبت نمیفهمن چیه تاصداشون کنم بعدش به هم میگن ازمون ترسی واسه همین اومدقانعمون کنه
دوست عزیز سلام
من هم مانند دوستان دیگر ورود شما را به تالار همدردی خوشامد می گویم و به شما مژده
می دهم که با بودن در میان جمع گرم و صمیمی دوستان همدردی غم های دلتان سبک میشود
و احساس شادی و آرامش خواهید کرد.
دوست عزیز با توجه به توضیحات شما تنها اقدام عملی می تواند از میزان نارضایتی پدر و مادرتان
از شما بکاهد پس در وهله اول به دنبال 1 کار مناسب با تخصصتان باشید.
کارآفرینی دردسرهای بسیار زیادی دارد و وام گرفتن به این آسانی ها نیست ، چون من خودم
2سال کار آموزی کردم تا با سختی ها و مشکلات کار آشنا بشم و بعد کارآفرینی کردم...
بسیار کار سختی هست و دردسرهای بسیاری دارد و باید واقعا پایمردی کنید و حتی در
شرایط روحی بد هم بالاسر کار باشید!...پس به عنوان کارآموز کارتان را شروع کنید تا هم
خودتان را به پدر و مادر ثابت کنید و هم تجربه برای کارهای بعد پیدا کنید و کلی هدف برای
آینده تان مشخص کنید تا راه زندگیتان مشخص باشد...چون اهداف مانند منابع نور در زندگی
ما هستند که به زندگی ما شکل و جهت می دهند و الان شما تنها به همین آیتم نیاز دارید.
پدر و مادرتان شاید در ابتدا با شما مخالفت کنند ولی تلاش و پشتکار شما وقتی به آنها
ثابت شود نظرشان راجع به شما تغییر خواهد کرد و حتی حمایتتان نیز خواهند نمود.
راجع به ازدواجتان هم نگران نباشید...یک دختر موفق و نمونه و مقتدر همواره خواستاران
زیادی خواهد داشت به شرطی که سختی های راه موفقیت را به جان بخرید
موفق باشید
ممنونم دوست عزیز.ازهمتون واقعاممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.ghamgin