RE: انتخابی سخت برای ادامه تحصیل !
کاری که فعلا انجام میدهم ، کار خانوادگی است .
پدربزرگ من ، یکی از بازاری های قدیمی بود که همه اونو میشناختند و می شناسند و کار تجارت و بازاری بودن رو برای بچه هاش و نوه هاش به جا گذاشت .
من هم از بچه گی عاشق دنیای تجارت بودم و از سن کم تو دستگاه پدرم بودم و آلان هم مشغول کار هستم .
یکی از برادرهام هنوز محصله و 13 سالشه و دیگر برادرم سربازه ! به همین خاطر امکان اینکه به خواهم به دنبال علایقم بروم نبود !
دختر مهربون نوشته : " قراره انتخاب رشته شما چه نقشی در شغل اونها داشته باشه؟ " قطعا برادران من هم خواهان کار در دستگاه پدرم بودند و هستند و من نمی خواستم این موضوع برای اونها تمام شده باشد . چون پدرم می توانست سرمایه خود را در بانک گذاشته و سودش را بگیرد ! اما اینکه ایجاد شغل برای بسیاری می شود که در کنار ما و با لطف خداوند روزی می خورند اصلا درست نبود و من هم اصلا راضی به این موضوع نبودم .
امروز رفتم مشاوره ؛ با دو تا مشاورم تلفنی حرف زدم . همشان به اتفاق موافق رشته نرم افزار بودند . حرف شاخص این بود که من پیش زمینه ی خوب و آینده ی واضح نسبت به رشته نرم افزار دارم و برای ادامه پارامترهای معلوم و مشخصی دارم اما در مهندسی پزشکی همچون دانشجویی تازه وارد هستم و تا با الف ب این رشته آشنا شوم احتیاج به زمان است و ممکن است این خستگی باعث دل زدگی شود !:305::300:
تا شنبه وقت دارم ، امروزم نماینده آموزش باهام تماس گرفت : میگه پسر چرا دست دست میکتی بیا ثبت نام . .....:324:
واقعا سخته ...........:160: