RE: درخواست عجیب!!از دوستم شده چی جواب بده؟!(فوری)
نقل قول:
گاهی وقت ها لازمه اون اقا ترس از دست دادن دوستتون رو داشته باشه.نه دوستتون ترس از دست دادن اون اقا
گیتی جون دوست منم تاحالا نپذیرفته و اون آقا به خاطر ترس از دست دادن بعد از جواب رد دیگه اصرار نمیکنه اما باز شروع میکنه!!دوستم هم اینطور که میگه با هر استدلالی توضیح داده اما اون آقا قانع نشده و میگه که یه عمر زندگی لازم قبل ازدواج طرفین هم ببینن!
نقل قول:
فکر می کنی که عکس بعضی از خانمها که توسط یه سری نادان تو اینترنت پخش شده از کجا امده...مواظب باش..کسی که یه نفرو بخواد از طریق خانواده و با احترام به طرف مقابل اقدام می کنه...نه به این شکل
دوست من دوستم اطلاعات کامل و رسمی از اون آقا داره (شماره خونه و آدرس منزل و ... تحقیق هم کرده درسته!یه جور میگه از سو استفاده خیالش امن و در ضمن اون آقا بش گفته رو گوشی خودت عکسا تو بیار که خیالت راحت باشه!!واسه من هم عجییییب بود این درخواست!!
اما حالا دنبال استدلال مثلا از نظر مذهبی اشکال داره یا اصلا لزومی نداره طرفین قبل ازدواج هم ببینن و غیره؟!!!!!!!!!!!!
قانع نشه .مهم نیست
.مهم دوستتونه
ارتباطشو کم کنه تا باز هم ترس از دست دادنش رو داشته باشه.اگه اون اقا واقعا بخوادش ولش نمیکنه.مطمئن باشین و دوستتون رو هم مطمئن کنین
اگه میخواد ببینتش با خانوادش بیاد .چه اشکالی داره تازه اسلام هم گفته برای ازدواج پسر میتونه دختر رو بدون حجاب ببینه(من این جوری شنیدم دقیقشو نمیدونم)
اگه دید خیلی داره اصرار میکنه با جرات میگم کات کنه ارتباط رو (میدونم سخته ولی از الان اینا اختلافاشون شروع شده بعد میخواد چی بشه؟؟؟)
همش میخوان سر این مسائل بحث کنن با هم؟؟؟
نقل قول:
اگه میخواد ببینتش با خانوادش بیاد .چه اشکالی داره تازه اسلام هم گفته برای ازدواج پسر میتونه دختر رو بدون حجاب ببینه(من این جوری شنیدم دقیقشو نمیدونم)
منم این شنیدم گیتی جان دوستم هم مرتب این میگه که اسلام هم این گفته!!!یه جوری انگار تو تصمیمش مردد میشه!!ولی حالا جزییاتشو نمیدونم!!
نقل قول:
اگه دید خیلی داره اصرار میکنه با جرات میگم کات کنه ارتباط رو (میدونم سخته ولی از الان اینا اختلافاشون شروع شده بعد میخواد چی بشه؟؟؟)
براش کات کردن خیلی سخت چون انگار دیگه غیر این مساله مشکلی ندارن و خیلی هم به هم علاقه دارن!!البته خب این مشکل واقعا بزرگیه!!
واقعا چرا این درخواست از دخترا میشه؟!!چون من از چند نفر دیگه از دوستام هم این شنیده بودم!!!!!!!!!!!!!!
واقعا چرا این درخواست از دخترا میشه؟!!چون من از چند نفر دیگه از دوستام هم این شنیده بودم!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazlin1990
نقل قول:
منم این شنیدم گیتی جان دوستم هم مرتب این میگه که اسلام هم این گفته!!!یه جوری انگار تو تصمیمش مردد میشه!!ولی حالا جزییاتشو نمیدونم!!
نقل قول:
براش کات کردن خیلی سخت چون انگار دیگه غیر این مساله مشکلی ندارن و خیلی هم به هم علاقه دارن!!البته خب این مشکل واقعا بزرگیه!!
همه دوستان و کارشناس تالار آنی عزیز گفتند انجام ندید.
حالا که این همه اصرار دارین پس نیازی به مشورت فکر کنم نباشه:163:
چون ظاهرا دوستتون تصمیمشون رو گرفتند.
امیدوارم پشیمونی نداشته باشه.
متاسفانه از خانمها و جنس مونث در خواستهای زیادی می شه آیا باید به آنها عمل کنه؟؟؟؟
ما خودمون هستیم که باید خدای ناکرده اجازه سواستفاده را به دیگران ندیم.
اگه این آقا بفهمه که دوستون محکم هست و اجازه ورود به حریم خصوصیش رو به دیگران نمی ده مطمئن باشین اگه ازدواج هم نکنند احترام خاصی برای ایشون همیشه قائل می شه.
موفق باشید.
این مردد بودن دوستتون کار دست خودش میده
نمیخواد پس نشون نده دیگه
خیلی پیچیدش میکنه
بگو بهش با خانوادش بیاد اونو رسمی و حضوری ببینه
بعد ببینه این مشکل حل میشه یا نه
به خدا زیاد سخت نیست
اون الان تو گوده نمیبینه
مایی که از دور داریم میبینیم میتونیم تصمیم عاقلانه بگییم(100 درصد نیستا)
اون الان احساس هم قاطی منطقش شده واسه همین نمیتونه تصمیم درست بگیره
ولی ما که گفتیم چی کار کنه وچه راهی درسته
پس از شک درش بیارین و حرفهای دوستان رو بهش بگین.
دوست خوبم سلام.
این مسئله رو میشه از دو دیدگاه بررسی کرد.
اول دیدگاه مذهبی.
اگر دوست شما یه مقدار هم مذهبی باشه، هر چقدر هم عاشق باشه ، باید عشق به خداوند رو ارج بگذاره و به حدود الهی نزدیک نشه. باید متوجه بود که در فرمان خدا، جای اما و اگر و شاید نیست.
اما اگر مذهبی نباشه، حداقل این احتمال باید در نظر گرفته بشه که شاید به هم نرسند، اونوقت..... چند سال بعد با شخص دیگری ازدواج میکنه. در حالی که تن مقدسشو برای مرد دیگری غیر از همسرش هویدا کرده.
(توجه: این احتمال رو نمیشه نادیده گرفت. شاید آزمایششون جور نشه یا اصلا دوماد قبل از عقد فوت شه.)
نکته دیگر: شاید یه آزمایش باشه. برای اطمینان به پایبندی همسر.
و نکته ای مهم تر:
در علاقه ای که ملاک اون زیبایی اندامه، باید شبهه برد.
اگر روزی اون خانوم زیبایی شو از دست بده اونوقت...
بهتره تشویقشون کنید به این که بیشتر فکر کنند.
نکته: در این مواقع باید برخورد قاطعانه داشت.
دوست عزیز
یک نکته دیگه که دوستتون باید در نظر بگیره اینه که این آقا که اینقدر راحت اصرار به دیدن عکسهای خانمی میکنه که فعلا هیچ تعهدی بینشون نیست شاید ازدیدن عکسها و فیلمها وتصاویر افراد دیگه هم نمی تونه بی توجهه بگذره.
واین می تونه یک امتحان برای برسی مقید بودن اون آقا به اصول اخلاقی هم باشه.:163:
اخه عزیز من...کجای قران کفته شده
من تا اونجا که می دونم خانواده پسر باید عروس رو ببینند..(اندام و زیبایی)
نه پسر((البته بستگی داره که دوستتون چه فرهنگی داشته باشه))ولی در هر شرایط ..در اخر احساس حماقت نسیب دوستتون می شه
((مردد بودن.ترسیدن از ناراحتی طرف مقاب ))هیچ جایگاهی در شرایط دوست شما نداره
نقل قول:
همه دوستان و کارشناس تالار آنی عزیز گفتند انجام ندید.
حالا که این همه اصرار دارین پس نیازی به مشورت فکر کنم نباشه163
چون ظاهرا دوستتون تصمیمشون رو گرفتند.
امیدوارم پشیمونی نداشته باشه.
دوست عزیز من به خاطر کمک به دوستم که الان تو شرایط بدیه و نمیخام پشیمون شه اومدم اینجا کمک میخام و مطمینا نظر همه دوستان بش میگم...تا اونجایی که منم میدونم تا حالا قبول نکرده
نقل قول:
اون الان احساس هم قاطی منطقش شده واسه همین نمیتونه تصمیم درست بگیره
ولی ما که گفتیم چی کار کنه وچه راهی درسته
پس از شک درش بیارین و حرفهای دوستان رو بهش بگین
بله متاسفانه علاقه خیلی زیادی بش داره و ترس از دست دادن طرف مقابل و تحت فشار بودن اذیتش میکنه...حتما بش میگم گیتی جان
[quote]در علاقه ای که ملاک اون زیبایی اندامه، باید شبهه برد.
اگر روزی اون خانوم زیبایی شو از دست بده اونوقت...[quote]
بله دقیقا همین گفتم بش که ممکن ملاک اون آقا زیبایی ظاهری و این خیلی بد و غیره اما خب استدلال طرف مقابل این که باید ظاهر هم رو هم تایید کنیم
نقل قول:
اخه عزیز من...کجای قران کفته شده
من تا اونجا که می دونم خانواده پسر باید عروس رو ببینند..(اندام و زیبایی)
نه پسر((البته بستگی داره که دوستتون چه فرهنگی داشته باشه))ولی در هر شرایط ..در اخر احساس حماقت نسیب دوستتون می شه
((مردد بودن.ترسیدن از ناراحتی طرف مقاب ))هیچ جایگاهی در شرایط دوست شما نداره
دوست عزیزم من این حرف از یکی از روحانی ها شنیدم و البته خیلی ها هم شنیده بودن!!
دوستان من صحبتای شما بش انتقال دادم اونم گفته که اصلا حاضر نیست عکس نشون بده:323: البته مشکلش این که دقیقا بش چی بگه؟!چه استدلالی بیاره؟!!چطور توجیهش کنه?!!
البته دوستان همه بهترین جواب ها رو دادند و فکر کنم پاسخ من هم فقط تکرار حرفهای بقیه باشد.
ولی شما هم سوال تکراری می پرسید...
هیچ دلیلی نمی خواهد!
خانم بگوید که دوست ندارد عکس بی حجابش را نشان دهد. این حریم خصوصی اوست.
حالا یا آقا می پذیرد. یا نمی پذیرد.
اگر نپذیرفت، به نظر من دوست شما باید در انتخاب ایشان تجدید نظر کند.
به این خاطر که ایشون از همین الآن به خواسته های دوست شما احترام نمی گذارند و اصرار بی جا می کنند.
تا پیمان رسمی بینشون نیست، برای هم عکس نفرستند.
معلوم نیست بعداً از این عکسها چه استفاده هایی شود.
ممکن است دوست شما بعداً همیشه حسرت بخورد که عکس بی حجابش دست پسر نامحرم است...