RE: بمونم یا برم؟ مشورت فوری..
سلام
عزیز من این نظر منه که میگم در آسایش روان زن و شوهر با هم میتونند مشکلات را حل کنند حتی مشکلات مالی را .
ولی وقتی زندگی شما به خاطر دخالت های دیگرون که حتما پیش می آید و برای هر مرد و زنی غیر قابل تحمل است نابود بشه و آسایش از زندگی شما رخت بربنده دیگه اونوقت حتی اگه پول هم ذخیره کنید فایده ای نداره.
به نظر من بمون و نرو خونه اونها
عزیزم واقعا بهت تبریک میگم:104:
افرین
افرین
افرین
مطمئن باش ادم ها تو سختی هست که بزرگ میشن
واست دعا میکنم:323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
مثلاً باز عنوانی مثل "مشکلات مالی و زندگی همراه با خانواده همسر" مشخص تر است. موافقید؟
بله. با این عنوان موافقم. متشکرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هامون
سلام
عزیز من این نظر منه که میگم در آسایش روان زن و شوهر با هم میتونند مشکلات را حل کنند حتی مشکلات مالی را .
ولی وقتی زندگی شما به خاطر دخالت های دیگرون که حتما پیش می آید و برای هر مرد و زنی غیر قابل تحمل است نابود بشه و آسایش از زندگی شما رخت بربنده دیگه اونوقت حتی اگه پول هم ذخیره کنید فایده ای نداره.
به نظر من بمون و نرو خونه اونها
سلام. متشکرم هامون عزیز. درست است که محیط متشنج ممکن است باعث دلسردی ونابودی شود ولی من و شوهرم هر دو در محیطی متشنج بزرگ شدیم. من تا جایی که بتوانم اجازه نمیدم دیگران دخالت کنند و با شوهرم هم صحبت کردم که با من همکاری کند و قبول کرده و انشالله که کم کم خودش به اهمیت این مهم پی میبرد.در حال اسباب کشی هستیم و تصمیم گرفتیم که بریم اونجا. ولی هر دو نگرانیم.ممنون که به تاپیک من سر زدید.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gity
عزیزم واقعا بهت تبریک میگم:104:
افرین
افرین
افرین
مطمئن باش ادم ها تو سختی هست که بزرگ میشن
واست دعا میکنم:323:
ممنونم .:72: امیدوارم که در پی همه این سختی ها. شادی و آسایش باشد.:323: