RE: نگاه به زندگی در ارتفاع !
دوستان اما به عقيده من :
خداوند رحمن خوبي را آفريد تا بديها نمايان گردد ، و بدي را خلق كرد تا عظمت خوبي پديدار گردد .
در تصوير بالا هاله اي از دود و مه گرفتگي مي بينيد كه بر فراز اين شهر گسترده شده كه مي تونه نمادي از بديها باشه اما چشمهايمان را اگر خوب باز كنيم سبزه ها و طبيعت زيباي خداوندي و كوه استوار رو هم كه نماد خوبي است خواهيم ديد .
این مال وقتی است که بیرون تهرون در طبیعت هستیم و داریم از آرامش بخشی آن لذت می بریم،تازه اگر کنار رودخانه پر از آشغالهای مردم نباشد،هوا خیلی سرد و گرم نباشد،اگر خانمی یا دختری کنار تو جوان گناهکار،پست،لات و همیشه دنبال ناموس مردم نباشد که بیایند و بگیرندت،آلودگی صوتی نوارهای مزخرف خوانندگان پاپ اینوری و اونوری نباشد.
این تصویری واقعی از شهر نیست،از اجتماع انسانها نیست.
... دیشب تک و تنها زیر نور ماه به مسیرم ادامه میدادم هر از چند گاهی ماه پشت ابر میرفت و من در دل تاریکی قدم میگذاشتم و بعد میدیدم که از شاهراه فاصله گرفته ام و باید دوباره برگردم چندبار این تجربه ی تلخ برایم تکرار شد تا اینکه نتیجه گرفتم در نبود ماه فقط باید ایستاد مگر اینکه بدانیم راهی که میریم درست است وگرنه باید ایستاد.
چیزهای جدیدی جدیدا دارم میبینم ! ! :303:
... از خرابه های زیادی دارم عبور میکنم عده ای میبینم کلنگ بدست دارند دنبال چیزی میگردند و انقدر بکارشان مشغولند که منو نمیبینند. از کنارشان عبور میکنم حدس میزنم شاید دنبال گنج باشند....................
اصلا نمیشه باهاشون کنار اومد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:160:
خدایا کمک کن ! :203:
سلام
من فردا دارم میرم به یکی از ییلاقات اطراف اینجا(شمال)
تا حالا هیچ ییلاق و کوهی نرفتم و خیلی هیجان دارم
از همین الان هوای خنک و تمیزشو توی ریه هام حس می کنم...
نگاه ما از اون بالا چقدر میتونه نافذ باشه تا تمام جاهایی که مورچگان در آن دانه جمع می کنند ببیند ؟