عزیز من خودت می گی کار کردنش رو قبول نداری پس بی خیال .وقتی بچه دار شی وضعیتت میبینه کمکت میکنه .ای کاش منم مشکل تو رو داشتم .عزیز من این که مشکل نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز من خودت می گی کار کردنش رو قبول نداری پس بی خیال .وقتی بچه دار شی وضعیتت میبینه کمکت میکنه .ای کاش منم مشکل تو رو داشتم .عزیز من این که مشکل نیست
سلام شمیلا جان
دوست خوبم شما با آرامش با رفتار های خوب به شوهرت یاد بده که کمکت کنه تو کار های خونه البته بزار خستگی کارش در بیاد یه لیوان چایی و بعد از استراحت می تونی به این روش هم عمل کنی
مثلا من وقتی می خوام شوهرم کمکم کنه بهش میگم
تا من غذا رو آماده میکنم کمکم میکنی سفره رو بندازی
یا
تا من جارو میکنم کمکم میکنی لباس هارو بزاری تو کشو
من این کارو می کنم و خیلی جواب داده این روش به من
موفق باشی گلم
:43:
در خونه ما آقايون به خانوم ها كمك ميكنن. به اين اشكال/:
در تقبل بسياري از خريد ها
در پخت غذا وشستشو ( پدرم در ده سال آخر خدماتشون پست و منصبي هم داشتن كه.. اما اين باعث نشد توخونه رييس بازي دربيارن.. دستپختشون هم خوشمزه است اما خيلي ادويه ميزنن!اي قربونشون!)
تعميرات و رنگ آميزي ها و..
البته هيچ زندگي بي عيب نيست اما پدرم هم در شستشوي ظرف ها و هم در پخت غذا به مادرم كمك ميكنن. همچنان كه برادرهامو همسر خواهرم...
كمك مي تونه چنين در خواست بشه:
درست:يه كمك بهم ميرسوني؟ .. خسته ام( نگاه و ارتباط چشمي هم در حين بيان جمله باشه)
يه سر به غذا مي زني؟
ميشه توشستن ظرفا كمكم كني؟
غلط:
خفه شدم از بس جون كندم به تو هم ميگن مرد؟
كلفت تون نيستم كه پاشين خوتونم چيزي( ببخشيدا!) كوفت ميكنين واسه خودتون دست كنين
بعد از كمك تشكر كلامي و غير كلامي و رسوندن حس قدرداني فراموش نشه!مثلا:
مثه دسته گل تميز شده.. اگه تو نبودي چي ميكردم؟
( البته دوستان جملات كليشه اي منو ببخشن اما باور كنين اگه رفتار درست دير جواب بده.. رفتار غلط نه تنها جواب نميده پاسخ عكس هم ميده .. باشه؟:72:
آخه عزيزم خداييش انصافه بهت كمك كنه يه روز تعطيل تو خونست كه بذار استراحت كنه.شوهر من از 8 تا 3 بعد ازظهر سر كاره وقتي مياد نميذارم دست به سياه و سفيد بزنه با اينكه خودشم بدش نمياد كمك كنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط شميلا