RE: در انتخاب همسر دارم سخت می گیرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aramesh_1390
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tanha.aziz
از نظر مذهبی بودن همین بس که دختره همش دعا و نماز می خونه و اینطوری که خودشون می گن خیلی خیلی معتقده ولی یادمه وقتی من می خواستم برم خواستگاری گفته بودند پسره(یعنی من) خیلی مذهبی نباشه که اون شب منو دید و باهام حرف زد و من اینو گفتم، گفت نه منم مذهبی ام ولی از مذهبی های خشک خیلی دوست ندارم باشی!!! از نظر فرهنگی هم که همشهری هستیم و راستشو بخوای من نمی دونم دیگه چه چیزایی رو باید مد نظر قرار داد واسه فرهنگ؟؟؟
سلام
من صرفاً فقط میخوام یه نظر بدم امیدوارم ناراحت نشی !
شما میگی ایشون یه دخترِ خیلی خیلی مذهبی هست و همش نماز و دعا میخونه. اگه کسی اینقدر مقید باش که دیگه حتا حاضر نمیشه دست به نمهرام بزنه چه برسه به اینکه بغل و بوسه و ....
البته خوب خودتون هم مشکلی با این قضیه ندارید چون شما هم انجامش دادید. کسی که الان به شما دلم بسته و پاا روی اعتقاداتش میذاره واسه شما، معلوم نیست که فردا واسه کس دیگ هم پاا رو اعتقاداتش بذاره.
اگه کسی خیلی خیلی معتقد باش هیچ وقت پاا روی اعتقاداتش نمیذاره تحت هیچ شرایطی.
تنها عزيز جان درسته كه ايشون و دختر موردنظرشون
كارشون (بوسه و اغوش ) درست نبوده و كار اشتباهي انجام دادن ولي اين درست نيست كه ما هم به اون دختر انك بزنيم كه لابد با غير از ايشون هم ميتونه دست بده و از اين حرفها اون دختر خانم به ايشون اعتماد كرده جون ايشون مثلا نامزدشون هستن و قراره باهم ازدواج كنن حتي به كفته خودشون مراسم هم كرفتن فقط بهم محرم نيستن اون دختر خانم هم ديكه از دودلي ايشون خبر نداره كه فك ميكنه ايشون شوهر ايندشه و قراره با هم ازدواج كنن هرجند كه ايشون نبايد تا اين اندازه اعتماد ميكردن بهرحال بهتره اينظوري به قضيه نكاه كنيم به نظر من كه با توصيحاتي كه ايشون از رابطشون كفتن اون دختر خانم جون ايشون رو نامزدشون ميدونن حاضر شدنن كرمتر برخوردكنن و بيشتر شايد كارشون از روي بيتجربكي و سادكيشون باشه تا جيز ديكه
من نگفتم ایشون دوباره اینکار رو میکنه یا ...
ایشون گفتن خانم خیلی خیلی مذهبی و معتقد . من هم گفتم اگه کسی اینقدر مذهبی باش که این کار رو انجام نمیده. مساله مراسم نیست. همه میدونن که تاا وقتی ۲ نفر محرم نیستن نمیشه باهم تماس داشت باشن. من کاری ندارم که این الان عادیه و ....
البته بازم میگم من که مشاور نیستم. نظر شخصیم بود.
ايشون كفتن خانم خيلي خيلي مزهبي و معتقد منم كفتم كسي كه اينقدر مذهبي باشه اين كارو انجام نميده مساله مراسم نيست همه ميدونن كه تا وقتي كه دو نفر محرم نيستن نميشه با هم تماس داشته باشن .من كاري ندارم كه الان عاديه........
منم با اين قسمت از حرفاتون موافقم .و حداقل از نظر خودم هم عادي نيست و نبايد دختر خانوم بدون عقد اجازه نزديك شدن ميدادن فقط با اون قسمت از حرفاتون مخالف بودم كه نوشته بوديد الان كه با شما راحتتد بس فردا با يكي ديكه هم ميتونه راحت باشه به نظرم با اين ديد نكاه كردن زياد درست نيومد جون اينظوري با اين ديد نكاه كردن باعث ميشه ايشون بدبين بشن جون ايشون با دوست بسرش نبوده كه ايشون به نظرم اعتماد كرده شايد به اين دليل كه همه جي رو رسمي ديده هر جند كه تاقبل عقد هر كونه احتمالي رو ادم بايد در نظر بكيره
اكرم ايشون ميخوان در مورد باكي ايشون تحقيق كنن بهتره به كذشتشون رجوع كنن صرفا بخاطر رابطه با ايشون نميشه قضاوت كرد
بهرحال اينم نظر منه
موفق باشيد
ممنونم از نظر همتون
ولی aramesh_1390 درست می گن. ایشون دختر خیلی پاک و ساده ای هست و حتی دفعه اول که من گفتم خیلی دوست دارم با هم باشیم طفره می رفت ولی وقتی دید من ناراحت شدم با یه حالت ناراحتی قبول کرد ولی بعدش بهم گفت فقط بخاطر تو بوده و از خودم بدم اومده
راستشو بخواهید مقصر اصلی من بودم و ایشون خیلی بی تجربه بوده و فقط بخاطر دل بدست آوردن وارد قضیه شده.
حالا از این بحث بگذریم من یه کار اشتباهی کردم و ایشون هم به من اعتماد کردن و خدا رو شکر متوجه اشتباهم شدم و الان هم با هم هیچ تماسی حتی گرفتن دست هم رو هم نداریم.
بچه ها ما امروز رفتیم با هم بیرون
نمی دونم چرا همش فکر می کنم داره سرم کلاه می ره
همش میخوام ببینم دوس پسر داشته یانه؟
میخوام ببینم تا حالا کسی باهاش رابطه داشته ؟
امشب وقتی رسوندمش بهم گفت تو همش در حال تست کردن منی البته با یه حالت خیلی معصومانه ای.
نمی دونم چکار کنم. خیلی بد بینم
البته قبلا با یکی نامزد بودم و نسبت به اونم بد بین بودم و دقیقا درست از آب در اومد
حالا به نظرتون چکار کنم تا خوشبین بشم؟:316::316::316:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط success
بچه ها ما امروز رفتیم با هم بیرون
نمی دونم چرا همش فکر می کنم داره سرم کلاه می ره
همش میخوام ببینم دوس پسر داشته یانه؟
میخوام ببینم تا حالا کسی باهاش رابطه داشته ؟
امشب وقتی رسوندمش بهم گفت تو همش در حال تست کردن منی البته با یه حالت خیلی معصومانه ای.
نمی دونم چکار کنم. خیلی بد بینم
البته قبلا با یکی نامزد بودم و نسبت به اونم بد بین بودم و دقیقا درست از آب در اومد
حالا به نظرتون چکار کنم تا خوشبین بشم؟:316::316::316:
متخصصان سایت کجان؟
خیلی بهم ریخته ام
خواهش می کنم کمکم کنید:302::302::302:
دوست عزیز
به نظر من کم کم داری دچار وسواس می شی و مجبوری دنبال درمان و روانشناسی بری؟!؟!
مگه نگفتی یک جورایی همشهری و هم فرهنگ هستید می دونی متعهده و خانواده ها هم راضی هستند خودتونم که یک نامزدی گرفتید پس توکل کن به خدا و عقد رسمی کنید.:43:
در مورد نامزدی قبلیتون یک حس بدبینی پیدا کردید که اون داره مرتب ذهنتون و خراب می کنه.
چرا با بدبینی این دختر معصوم رو هم اذیت می کنی و زیر ذره بین می بری.
به نظرت خوب هست اونم حالا هی گیر بده شما قبلا چیکار کردی ؟ با کی دوست بودی؟ چرا نامزدیت بهم خورده؟ حتما یک عیبی داشتی؟ خوبه برم از نامزدش بپرسم و................
اونوقت بود که میومدی اینجا یک تاپیک میزدی چرا مرا دوست ندارد؟ چرا به من بی محلی می کند؟ چرا به من جواب نه داد؟ چرا خانواده اش مرا قبول ندارند؟؟؟؟؟؟؟
واقعا که ما انسانها عجب موجودات عجیبی هستیم:163: