RE: احساس تنهایی شدید و احساس سردی روابط بعد از دوران نامزدی و عقد
سلام دوستان مجدد برگشتم
اول تشکر میکنم از همه دوستان که صمیمانه منو راهنمایی میکندد و بهم پاسخ میدن
الان یه 11 ماهی میشه که از عقد ما گذشته خوشبختانه تونستم یه نمه با همسرم کنار بیاییم اما نمیدونم چرا هفته ای یکبار و یا ماهی یکبار با هم دعوامون میشه با خودم فک میکنم اینگار شدیم مثل بچه کوچیک من زیاد خونشون میرم شاید کل هفته شبا رو اونجا باشم اما روزا کارم و نمیرسم نمیدونم چرا بعضی شبها واقعا دپرسه و این حال منو میگیره امشب هم سر اینکه با هام نیومد عروسی یه کم ناراحت شدم بهم گفت چرا اینجوری هستی بعضی شبا شارژی و یه شب دپرس درحالیکه دلیلش پیش خودش بود با خودم میگم یه چند روزی نرم خونشون باهاش تماس نگیرم و اس ام ندم نمیدونم کار درستی یا نه
وقتی ازش میخوام بیاد پیشم میگه بریم اونجا چیکار تو بیا اینجا تا با هم باشیم؟
ممنون اینجاشو داشته باشید تا بعد بقیشو بگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.hamid
خودم میگم یه چند روزی نرم خونشون باهاش تماس نگیرم و اس ام ندم نمیدونم کار درستی یا نه
شايد مشكلي پيش امده كه به عروسي نمي ايد
همسر شما هم مانند همه روزي شاد و روزي غمگين است
سعي كنيد در همه حال در كنارش باشيد نه فقط شريك شاديها.
زماني كه به قول خودتان دپرس است لطفا تنهايش نگذاري چون به شما بيشتر نياز دارد.
ذوست من همسر شما هنوز یه دختر بچه است. آخه از آدم 16 ساله چه توقعی داری؟ دخترا تو این سن اصلا نمیدونن چی می خوان. رفتاراش طبیعیه.
تنها کاری که باید بکنی اینه که صبور باشی و فعلا ازش هیچ توقعی نداشته باشی و مثل یه بچه بزرگش کنی. البته نه مثل یه پدر یا یه برادر بزرگ. بلکه مثل یه دوست دلسوز.
این پروسه خیلی زمان بره.
دختر عمه من 15 سالش بود که با پسر عمم که 19 سال داشت عقد کردن. رفتاراش عین خانم شما بود. بعد از سه سال که از عقد گذشت پاشو کرد توی یه کفش که من شوهرمو دوست ندارم و به زور طلاقشو گرفت. درضمن مشکل خاصی هم با هم نداشتن.
مهسااعتدال شما که این آقا رو نابود کردی !!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.hamid
خودم میگم یه چند روزی نرم خونشون باهاش تماس نگیرم و اس ام ندم نمیدونم کار درستی یا نه
شايد مشكلي پيش امده كه به عروسي نمي ايد
همسر شما هم مانند همه روزي شاد و روزي غمگين است
سعي كنيد در همه حال در كنارش باشيد نه فقط شريك شاديها.
زماني كه به قول خودتان دپرس است لطفا تنهايش نگذاري چون به شما بيشتر نياز دارد.
سلام
چيكار كنم راهي بجزاين ندارم مشكل كلا خانوما اينكه منطقي نيستن و همه چيز رو واسه خودشون ميخواستن مگه من ازش چي خواستم هيچي بجز محبت و منطقي بودن بهش ميگم رفت و آمدنهامون يكي باشه من بيام تو هم بيايي نه اينكه من هر شب اونجا باشم
اينكه نميخواد بياد عروسي من كاملا بهش حق ميدم شايد برا خودش دليل هاي خاصي داره اما من ميگم چرا شب قبلش بهم ميگه حتما كلمه "حتما" رو توجه كنيد ميام انتظار داريد من چيكار كنم خوب منم اينجا.....
سلام آقا حمید
دوست عزیز نامزد سابق من هم سر مسائل جزئی منو تنها گذاشت دو هفته دیدنم نیومد اما این کارش برای هر دومون گرون تموم شد خانواده ها درگیر شدن، شلوغ بازی شد و مسائلی که تو همه زندگی ها هستن و به راحتی حل میشن تبدیل به دعوای خانوادگی شد و در نهایت ما از هم جدا شدیم. روزای آخر بهم گفت تنهام گذاشته چون فقط میخواسته مثلا منو تنبیه کنه:163: اما چه فایده اوضاع زندگیمون کاملا بهم ریخته بود.....
آقا حمید ازتون خواهش میکنم اینطوری با مسئله برخورد نکنین. اگرم میخواین حضورتون رو تو خونه نامزدتون کم کنین یه دفعه این کارو نکنین ، کم کم و به صورت نامحسوس این کارو انجام بدین. به نامزدتون محبت کنین باور کنین یه شاخه گل که ارزش مادی زیادی نداره روی ما خانم ها خیلی تاثیر مثبت داره، بعضی وقت ها که میرید خونه شون براش گل بگیرین، براش هدیه بگیرین بهش محبت کنین مطمئن باشین نتیجه بهتری از این کارا میگیرین تا اینکه یه مدت ترکش کنین.
ضمنا سن همسرتون کمه و به احتمال زیاد ایشون آمادگی کافی برای زندگی مشترک ندارن ، از نظر من لازمه شما گذشت بیشتری توی زندگی از خودتون نشون بدین
امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه دوست عزیز:72:
این را هم در نظر داشته باش ...
ماهی یک بار یک طوفان و مدیریت آن!
اگر یک ماه به طور متوسط ۴ هفته باشه
یک هفته پریود و یک هفته تغیرات هورمونی قبلش ...
فقط ۲ هفته راحتیم.
دوباره روز از نو و ...
شدت و ضعفش و نمودش در افراد مختلف متفاوته.
خانوم شما هم نوجوان است و کنترل این مساله واسش سخت تره
همه دلیلش این نیستااااااااا
فقط حواست به این هم باشه.
دوست عزیز.
هدف من از مثال زدن دختر عمم اصلا و ابدا نا امید کردن شما نبود، بلکه برعکس می خواستم بگم اگه پسر عمم انقدر بچه نبود و اطرافیانش آدمای عاقلی بودن، میتونستن کمک کنند که این زندگی سر بگیره. :325:
اگه پسر عمم میدونست چطوری باید با 1 دختربچه 15 ساله برخورد کنه، اونا از هم طلاق نمیگرفتن. :302:
درضمن من حقیقتو گفتم. دختر 16 ساله هنوز بچه است و کسی که با یه بچه ازدواج میکنه واقعا باید پیه این چیزارو به تنش بماله :305:
يه سوال :
خانمتون اصلا منزل شما نميان؟
سلام دوست عزیز
بهتره که همسرت رو تنها نزاری و به فکر کم کردن رفت وآمدت هم نباشی چون بیشتر خانومها در این سن نیاز به توجه و محبت زیادی دارند که هر کسی با یک رفتاری این قضیه را برای دیگران روشن می کند مثلا یکی گوشه گیر می شود و یکی بیشتر در گریه به سر می رود و یکی هم بر عکس اینها با حرف زدن زیادی و فعالیتهای زیادی خودش را مورد توجه قرار می دهد.....
شما باید با توجه به روحیه همسرتان برای او سورپرایزهایی را داشته باشید که او را غافلگیر کند ...
فرض بگیر که یه خواهر توی این سن وسال داشته باشی برای اینکه او را همیشه شاد نگه داری چکارهایی می کنی ......خانوم شما هم مانند یک خواهر می ماند برای اینکه او را شاد نگهداری باید برایش شادی را ایجاد کنی ...مثلا اگر دوست ندارد پیش شما بیاید شما پیش او بروید یا اگر دوست ندارد با هم بیرون بروید هیچ اصراری نداشته باش برایش ضروریات یا چیزهای غافلگیر کننده بگیر تا شاد شود و سعی کن که او را بیشتر از قبل ببینی .....و تنهایش نگذاری....