RE: علاقه به هم دانشگاهی بدون آمادگی برای ازدواج
با سلام
من دوباره اومدم با یه مشکل جدید!!
گفته بودم که این خانم بعد از اون سو تفاهم زیاد بم توجهی نمیکرد اما درست زمانی که من خودمو اماده کرده بودم که بش فکر نکنم و سرم به کارم باشه دوباره شروع کرد از اون نگاهای اول ترم و زیر نظر گرفتناش بخدا دیگه کلافه شدم!!
کمکم کنید/نمیخوام بش فکر کنم ولی با کاراش نمیذاره این اتفاق بیفته
ای کاش تو این زمان اصلا نمیدیدمش
:323::302::302:
دیگر شما وقتی با منطقت به این نتیجه رسیدی که الآن فرصت ازدواج نیست، پس باید سعی کنی احساساتت رو کنترل کنی.
بالاخره گاهی این احساسات می آیند و می دانم که فراموش کردن هم سخت است.
سعی کن حواست رو به درس بدهی.
هر وقت فکرت به سوی او رفت، سریع به چیز دیگری فکر کن.
زمان می خواهد...
ولی موفق خواهی شد.
سلام.
پیشنهاد میدم اگر فرصت حذف و اضافه تموم نشده و برای درسهایی که اخذ کردید گروه دیگه ای هم ارائه شده تغییر گروه بدید.
البته همونطور که حامد خان فرمودن مهمترین چیز اینه که احساسات خودتون رو کنترل کنید.
سلام
منم با حرف دوستان موافقم و این شرایط رو تجربه کردم.شما الان غرق احساسات و تخیلات هستید و پیش خودتون از اون خانوم و آیندتو یه بهشت درست کگردید و فکر میکنید همه چیز به همین راحتی جلو میره
در حالی که این راه پراز مشکلاته و اگر احساسی و بدون منطق برخورد کنی حتما با مکل روبرو میش
من پیشنهاد میکنم الان تمرکز و تلاشت رو روی درس و دانشگاه و اهدافی که داری بزاری تا درآینده با مشکلی روبرم نشی.شما برای ازدواج به حداقل یه شغل ثابت و روشن شدن تکلیف سربازی و اتمام تحصیلاتتون و مقداری پول برای خونه نیاز دارید که من فکر میکنم تو سن شما مچین چیزی امکان پذیر نیست
اگه شما با این دختر خانوم رابطه از هر نوعش برقرار کنی مطمئن باش این رابطه به علت طولانی شدن ضربه میبینه و به اتمام میرسه و جزء شکست عاطفی و ضربه به شخصیت و اعتماد به نفستون چیز دیگه ای نصیبتون نمیشه
:305:برو جلو با شجاعت تمام بهش بگو یا می گه نهههههههههههههههههههههه یا میگه روش فکر می کنم در هر دوصورت تو اینقدر گیر بده تا بدستش بیاری مرد باید شجاع باشه اینجوری اونم عاشقت می شه دخترا عاشق پسر شجااااااااااااااعن به خدا اگر می خوایش بجنگ براش تا ته ته ته ته کار بجنک تا وقتی که بدستش بیاری از کسی بخواه برات بره جلو اگر خودت روت نمی شه اما خودت بری بهتره فقط مودبانه و محترمانه جلو برو واسه ازدواجه دیگه؟؟؟ در غیر این صورت اگر برا ازدواج نمی خوایش فراموشش کن چون دختره خوبیه حالتو می گیره:311:
خبرشو بده بمون انشالا که بهش می رسی:227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط adamaak
:305:برو جلو با شجاعت تمام بهش بگو یا می گه نهههههههههههههههههههههه یا میگه روش فکر می کنم در هر دوصورت تو اینقدر گیر بده تا بدستش بیاری مرد باید شجاع باشه اینجوری اونم عاشقت می شه دخترا عاشق پسر شجااااااااااااااعن به خدا اگر می خوایش بجنگ براش تا ته ته ته ته کار بجنک تا وقتی که بدستش بیاری از کسی بخواه برات بره جلو اگر خودت روت نمی شه اما خودت بری بهتره فقط مودبانه و محترمانه جلو برو واسه ازدواجه دیگه؟؟؟ در غیر این صورت اگر برا ازدواج نمی خوایش فراموشش کن چون دختره خوبیه حالتو می گیره:311:
خبرشو بده بمون انشالا که بهش می رسی:227:
100%هدفم ازدواجه چون اصلا اهل دوستی با دختر نیستم.اتفاقا از طریق یکی از دوستاش تونستم رودر رو باش حرف بزنم.جوابی کاملا منطقی داد.گفت چون هیچ چیز تا چند سال دیگه معلوم نیست نمیتونه جواب بده. نه جوابش منفیه نه جوابش مثبت.
منم واگذار کردم به خدا.توکل بخدا
سلام دوستان من اولین باره این جا نظر میگذارم
به نظر من بدترین زجر برای یه دختر احساس علاقه به یه همکلاسی هست که معلوم نیست دوستش داره یا نه
من شهرستانی هستم به پسری علاقه مند شدم که 8سال از خودم بزرگتره اون بچه ی تهرانه
نگاه هایی داره که حس میکنم تنها از روی عادت وگول زننده هست
دوستانم میگویند او ارزشش رو نداره چون ظاهر خوبی نداره
ومن نمیدونم چرا حس مثبتی نسبت بهش دارم
کمک کنید
سلام خانم گلزار،
به تالار همدردی خوش آمدید.
لطفاً برای خودتون یک تاپیک جدید ایجاد کنید تا به شما کمک کنیم.
می توانید از این لینک استفاده کنید: کلیک کنید
با تشکر.