الان قیمتش چقدر شده؟ اگه زیاد باشه نمیتونم.
رنگ روکش شبیه دندونای خودمم که زرده، پس احتمالا باید تمام دندوناییمو که دیده میشن روکش کنم.آره؟
مثلا 12 تا دندون؟
وای نه پول ندارم:33::54:
نمایش نسخه قابل چاپ
الان قیمتش چقدر شده؟ اگه زیاد باشه نمیتونم.
رنگ روکش شبیه دندونای خودمم که زرده، پس احتمالا باید تمام دندوناییمو که دیده میشن روکش کنم.آره؟
مثلا 12 تا دندون؟
وای نه پول ندارم:33::54:
روکش سختی نداره
مثل دندون عادی است
اون چندتای جلویی که بیشتر به چشم میان رو روکش کن
من دو تا دندون روکش شده دارم مشکلی برام ایجاد نکردن
در مورد هزینش حرفی ندارم که بگم
بچه ها دیشب رفتم دندونپزشکی.یه پودر سفید کننده دندون بهم داد و واسم وقت گذاشت واسه روکش.
گفت هر واحدی 140تومنه. یک دندونتو روکش میکنم و دو سه تای دیگه رو لمینت.
اما من دست داشتم تمام دندونام خوش رنگ باشن مثلا6تای جلو ردیف بالا چون اون طوری بازم تفاوت رنگشون محسوسه.:302:
پولشو چطوری میخوام جور کنم؟:33:
بچه هایی که دندوناشونو روکش کردن میشه بگن عمر روکش تا چند وقته؟ رنگش تغییر نمیکنه؟
موقع گاز زدن درد ندارن؟تمیز کردنشون سخت نیست؟اطراف خود روکش جرم نمیگیرن؟خیلی مصنوعی به نظر نمیرسند؟
کاش منم اعتماد به نفسم خوب بود.
نه بابا مثل دندون عادیه
برو پیش یه دکتر خوب و ماهر
بگو برات قسطیش کنه
شاید قبول کرد
دکتری که من می شناسم قسطی از ماها که آشناشیم قبول می کنه
درد نداره مشکلی هم نداره
عمرش ..
من 4 سال دارم فعلا که هیچ فرقی نکرده
بچه ها رفتم پیش یک دکتر خیلی معروف.گفت باید لامینت کنی کسی تا حالا این کاروانجام داده؟
:303::303::303:
سلام ئوست خوبم
سوالت جالب بود منم نمیدونستم چیه برات پیدا کردم
لامینیتlaminateپوسته نازک وظریفی از جنس پرسلن است که به سطح بیرونی دندان ها باند(چسب)می شود.
لامینیت یک ظاهربسیار زیبا.زنده وفرم نرمال دندان رادر سطح بیرونی بازسازی می کند.درمواردی که تغییر رنگ دندان مقاوم به بلیچینگ.فلوروزیس .شکستگی سطحی دندانهای قدامی ونامرتب بودن مختصر دندانهای قدامی کاربرد دارد.نسبت به مواد همرنگ دندان(کامپوزیت)یک مزیت ممتاز دارد:
نسبت به تغییر رنگ ورنگ پذیری بسیار مقاوم است.
در این روش سطح بیرونی دندان تراش مختصری داده می شود تابعداز مراحل ساخت .لامینیت در این قسمت تراش داده شده باند شود
اگه بخوای چیزای بیشتری بدونی به سایت زیر مراجعه کن
http://www.irden.com/forum
امیدوارم کمکت کنه:72:
سلام یثنای عزیز.
من خودم این کارو نکردم.
اما یکی از دوستام جدیداً این کارو کرده.
دوستم، دندونای ردیف بالاش، نشکسته بود. اما کوتاه بود. جوری که توی زیباییش تاثیر منفی داشت. البته اگه دقت میکردی، به چشم میومد.
فکر میکنم 6 تا دندون جلوش از ردیف بالا رو لمینت کرد.
خیلی خوب و طبیعی بود. هیچ هم معلوم نبود.
یثنا جان،
چند تا از دندونات شکسته؟
هزینه شو پرسیدی از دکتر؟