RE: خواهش میکنم کمکم کنید...
سلام خدمت شما مادر از مراقبت ونگراني هاي شما معلومه كه مادر وظيفه شناس وخيلي خوبي هستين متاسفانه جامعه ي ما جوري شده كه كودكان به علت تربيت نادرست يا آموزش نادرست دچار بعضي گمراهي ها ميشن كه اگه الان جلوشو نگيريم ممكنه برامون خيلي گرون تموم بشه حتي برا يه دختر 7 ساله به نظر من شما بعضي از مسايل رو كه براي كودكتون هم قابل هضم باشه براش توضيح بدين و مطمينا توضيح شما خيلي بهتر از اينه كه توي عالم كودكي از بچه هاي كم سن وسال و مثل خودش اين مسايلو بفهمه چون همون طور كه گفتم اگه اين كنجكاوي كودكان به جاي اين كه از طرف افراد آگاه مثل مادر تامين نشه پيامد هاي بسيار سنگيني ميتونه داشته باشه
مواظب فرزندتون باشين
سلام
به نظرمن شما این موضوع رابا مادردوست او درمیان بگذارید که درمنزل مراقب رفتارهایشان باشند.شاید ازروی سهل انگاری خودشان فرزندشان چنین صحنه هایی ازانها دیده وداره این مسائل را به فرزند شماوشایدبه دختران دیگر درمدرسه انتقال میدهد
به نظر من باید مسئله را برای دخترتان کاملا باز کنید و از او هم بخواهید که همیشه مسائل اینچنینی خودش را با شما مطرح کند . دختر شما اجازه دارد تا حدی خودش با خودش این مسائل را تجربه کند ولی نباید اجازه بدهد که دیگران به او دست بزنند و مثل یک مسئله ممنوع با این مسئله برخورد نکنید . این کاملا طبیعی است که یک بچه ای از این کار که به اندامهای حسی خود دست بزند احساس لذت کند و اشکالی هم در آن نیست ولی اینکه کسی به او دست بزند اشکال دارد . و بعد هم بچه ها اجازه دارند با هم زن و شوهر بازی کنند اما کنترل این و چگونه بازی مهم است به هر حال با بازی مهارت هایشان اضافه می شود و زمانی شما موفق هستید که دخترتان در این مورد آگاه باشد . بچه های این زمانه خیلی زودتر از آنچه ما فکر می کنیم همه چیز را می دانند بهتر است قبل از اینکه تجربه کنند به آنها آگاهی داده شود .
به یاد دارم دخترم در 5 سالگی در مورد حلقه های اندامی روی بدن کرم با من صحبت می کرد و سئوالی که داشت این بود که چرا کرم ها نر و ماده ندارند و نقش این حلقه ها بر روی بدن کرم چیست ؟! باور می کنید تمام جواب را می دانستم ولی نمی دانستم چگونه به او بگویم که برایش قابل فهم باشد و بعد که با خودم خوب فکر کردم به این نتیجه رسیدم بچه ام که تا این اندازه می فهمد مطمئنا که سئوالات اینچنینی طرح می کند یقین پاسخ مستقیم ولی ساده مرا هم خواهد فهمید و کاملا درست بود او کاملا توضیحات مرا فهمید . به همین راحتی . بچه های ما بسیار باهوش اند و اطلاعاتشان هم خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما فکر می کنیم . پس حداقل خودتان به او اطلاعات بدهید که با اطلاعات غلط دوستانش گمراه نشودو حد و حدود را هم شما برایش تعیین کنید . به وحشت نیفتید دخترتان دارد بزرگ می شود و این خیلی قشنگ است .
سلام خانمی بهترین کار برای تو در حال حاظر مشغول کردن فرزندت با کارهایی مثله تفریح پارک سینما است موفق باشی:73:
سلام خانمی
می دونم که خیلی نگران شدی.جوابای بقیه رو خوندم با ارادت نسبت به اظهار نظر همه دوستان می خواستم یه نکته ای رو بهتون بگم.این مساله در دنیای کنونی ما بسیار عادی و پیش پا افتاده است دلیل آن تنها و تنها حس کنجکاوی کودکان نسیت به شنیده هایشان از گوشه و کنار است پس کودک شما در این سن حس جنسی ندارد و تصوری هم از این غریزه ندارد جز کنجکاوی.
خواهر خوبم برخورد شما با این مساله بسیار مهم و آینده ساز و تاتیر گذار است هر چه نسبت به این مساله بی تفاوت باشید نتیجه بهتری می گیرید.خیلی کار اشتباهی کردهاید که کودک را وادار کرده اید در این باره صحبت کند بچه ها ساده اند و اگذ فشار نمی آوردید خودش یک جا و به صورتی آنرا به شما عنوان می کرد.الان هم دیر نیست اصلا سرزنشش نکنید و طوری برخورد نکنید که فکر کند چه کار زشنی انجام داده است اصلا و ابدا به رویش نیاورید ضمن اینکه فلسفه سکس را از جنیه علمی و بصورت کاملا سربسته در حدی که در این سن برایش قابل هضم باشد برایش توضیح دهید تا کنجکاوی اش در این مساله کم شود روشش را خودتان بهتر می دانید ولی اصلا وارد جزییات نشوید و لحن گفتارتان هم باید خیلی دوستانه و در موقع مناسب خودش باشد.
در هر حال اصلا اهمیت ندهید و به رویش نیاورید ضمن اینکه دوست عزیز لرد حامد هم خیلی مفید نظر دادند.
رابطه اش را با دوستش خیلی سیاست مدارانه کم کنید و کم کم قطع کنید و مساله را هم برای خانوادهاش عنوان نکنید هرچه سر مساله را کم تر باز کنید بهتر نتیجه می گیرید.موفق باشید