RE: بدبینی و پرخاشگری همسرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
خواهرم فکرنکن باجدایی همه چیزدرست میشه.سعی کن باشوهرت پیش یک مشاوره مجرب بری.شمازمان زیادی نیست ازدواج کردی .من وشوهرم تاپنج سال اول یه سری مشکلاتی داشتیم .که بامرورزمان وباشناختی که ازاخلاق هم پیداکردیم زندگیمون بهترشد.درسته که الانم مشکل داریم ولی نه مثل گذشته.شمابایدخیلی راههاروبری تازندگیت روغلطک بیفته.فقط بایدکمی تحملتوببری بالاوازتجربیات بزرگتهای فامیل که محرم اسرارتن بهره ببری.:46:.
دوست عزیز این قدر از این زندگی خستم که توان دوباره ساختنش رو در خودم نمی بینم.از طرفی اگر طلاق هم بخواهم(که می خواهم)امکان گرفتنش رو ندارم پس بدون اختیار من گزینه ی طلاق جذف میشه.
من واقعا نمی دونم باید چه کار کنم برای این که بتونم زندگی با شوهرم کسی که دوستش ندارم رو ادامه بدم.نمی دونم باید چی کار کنم تا این قدر به من توهین نشه بی احترامی نشه.تو دعوا وقتی جوابش ر نمی دم به خاطر بی محلی کردن کتک می خورم.وقتی جوابش رو می دم به خاطر زبون درازی کردن.خستم.خیلی خسته.
مشاور و روان پزشک نمیاد.نه خودش اعتقادی داره و نه خانوادش کسایی هستن که بخوان وادارش کنن.چون اعتقاد دارن پسرشون مشکلی نداره.مشکل منم.
کلی منتظر بودم شوهرم بره سر کار بتونم بیام سایت و راهنمایی هاتون رو بخونم اما دریغ!!!انگار واقعا راهی برام نمونده...................
میشه توضیح بدیدرفتارشوهرتون باخانواده خودش (خواهروبرادروپدرومادر)چه طوره؟
عزیزم شما گفتید که درس می خونید . همسرتون با درس خوندن شما مشکلی نداره؟
منظورم اینه که ایا همسرتون فقط روی رقتارهایی از شما که در حضور خودش هست حساسه یا روی تمام اعمای شما حساسیت داره (مثل زمانی که تنها جایی مثل دانشگاه هستید یا خرید می روید یا ...)؟
ایا همسرتون برای خودش خیالبافی هم می کند؟ یعنی به شما تهمتی بزند یا رفتار یا گفتاری از شما رو به چیز دیگری مربوط کند؟
اگر جوابتون در دو مورد بالا بله است لطفا یک مثال هم بزنید.