من نگرانی ام این است تفاوت قومیت تا چه حد می تواند تاثیر گذار باشد و ازدواج ایا بر درس لطمه جدی می زند یا نه واینکه چگونه پدر دختره را راضی کنم لطفا نظر بدهید
نمایش نسخه قابل چاپ
من نگرانی ام این است تفاوت قومیت تا چه حد می تواند تاثیر گذار باشد و ازدواج ایا بر درس لطمه جدی می زند یا نه واینکه چگونه پدر دختره را راضی کنم لطفا نظر بدهید
با سلام به همه من هم مشکلی شبیه به همین دارم اما نه از بابت قومیت
بلکه از بابت دیگر که بعدا میگم .و امیدوارم تمام کارشناسان تالار از جمله مدیر گرامی همدردی
راهنماییهای لازم را در این مورد به بنده ارائه دهند .
و علت اینکه یوزر خودم رو گذاشتم( محسن با اراده) به خاطر اراده قوی که در این راه دارم
و از 6624 هم میخوام که پر اراده باشند و از این مسئله به همین راحتی شکست را تجربه نکنند
چون برای اولین شکست تاوان بزرگی را باید داد
و این را هم در نظر داشته با شند که خدا خود جای حق نشسته و بندهاشو تنها نمیزاره.
من کاملا با 6624 موافقم
و اگه راه حلی در این مورد به ذهنم رسید حتما ارائه میکنم.
با آرزوی رفع مشکلات همه عزیزان در راه ازدواج
و آرزوی موفقیت برای مدیر محترم سایت
سلام 6624
از اعتمادت و ورودت به سايت تشكر مي كنيم . خوش آمدي.
اگر كامل فكرهاتو كردي، تلفني نه، حضوري برو سراغ پدر دختر و باهاش حرف بزن. به اون خانم هم بگو تا بره خونه و جو رو طوري آماده كنه كه زمينه براي شما مهيا باشه. بهش بگيد بگه دوره ازدواجهاي قومي و قبيله اي سر اومده. او بايد با هم شأن و هم رده و همكلاس و همكار خودش ازدواج كنه تا درآينده دچار مشكلي نشه. خوب خونواده خودتون رو كه مي دونيد بايد چي كار كنيد.
ضمنا دوستاني كه اينجا هستند واقعا دلسوزانه دوستان جديد را راهنمايي مي كنند. مطمئن باش
سلام. به نظر من کمی احساسی دارید تصمیم می گیرید. چون اختلاف قومیت مسأله مهمیه و بعدها ممکنه شما رو با مشکل مواجه کنه. شما از رسم و آیین اونا باخبر نیستید. شاید بعدها شروطی برای شما گذاشته بشه که از این همه سماجت پشیمان شوید. البته نمی گویم پا پس بکشید. اما مورد رو خیلی واقع بینانه بررسی کنید نه از روی احساس و برای اینکه یک طوری ایشان را وصله خودتان کنید از معیارهای خود کوتاه آیید. مطمئن هستم برای اینکه راه را برای خود هموار کنید حتماً چنین کاری کرده اید اما این معیارهای ناکام مانده بعد از ازدواج سر باز می کنند و باعث ایجاد مشکل می گردند. پس هوشیارتر و منطقی تر باشین. ازدواج یه روز دو روز نیست. بحث یه عمره....
بسیار تشکر می کنم از عزیزانی که نظر دادند حد اکثر تلاش را می کنم تا به توصیه های عزیزان توجه کنم اما باز چشمم به نظرات و پیشنهادهای شماست خواهش می کنم من را تنها نگذارید
سلام 6624
وقتی می گوئیم تفاوت فرهنگی ، در واقع یک واژه کلی را مطرح می کنیم که در ذیل آن بسیاری از اختلافات در حوزه عرف، آداب، قوانین و مذهب و ... و زیرشاخه های آنها وجود دارد.
و ازدواج از آنجا که به همه این مقولات بستگی داره، ریسک آن بسیار بالا می رود، اما این به معنای غیر ممکن بودن نیست.
به عنوان مثال:
این اختلافی که هم اکنون در نگرش شما و پدر آن دختر وجود دارد(در مورد ازدواج دخترش)، نتیجه همین اختلاف فرهنگی شماست. و اتفاقا این یک اختلاف جزئی در یک نگرش ساده به ازدواج هست.
شاید در فرهنگ شما این دختر باشد که برای ازدواجش حرف اول و آخر را بزند(مخصوصا دختر تحصیلکرده)، اما پدر این دختر نگاه دیگری دارد.
لذا بر فرض انجام این ازدواج، بسیاری از این مشکلات و اختلافها وجود دارد که شما باید آمادگی حل آنها و مقابله با آنها را داشته باشید.
به هر حال در وضعیت فعلی، شما وظیفه ای در قبال تغییر نگرش پدر این دختر ندارید، اگر این دختر به هیچ وجه نگرش خانواده اش را در مورد ازدواج قبول ندارد، خودش باید نسبت به تغییر بینش پدرش اقدام کند و شما باید جدا از مداخله پرهیز کنید.
اگر او به این میزان استقلال رسیده باشد و بتواند آنها را مجاب کند، در قدم بعدی با مراجعه و خواستگاری رسمی شروع به بررسی بقیه موارد فرهنگی بین خودتون می کنید.
بسیار ممنون از پاسخ شما
آیا به نظر شما من می توانم یک ملاقات با آن دختر داشته باشم و نظرش را درباره مواضع پدرش بپرسم و ازش بخواهم که تلاش کند تا نظر پدرش را تغییر دهد؟
سلام 6624
البته، در مورد ازدواج و جهت باز کردن کانالهای رسمی جهت خواستگاری، این حداقل کاری هست که می توانید بکنید. البته بستگی زیادی هم به طرز نگرش خودتون و ایشون هم داره، در بعضی فرهنگها ممکن است از طریق واسطه ها این کار اولیه صورت بگیرد. اما با توجه به هم کلاسی بودن شما، تصور نمی کنم مشکلی باشه.
سلام
باید آن دختر هم به شما کمک کند
زیرا در غیر این صورت شما خودتان را خسته کرده اید
برادرتان وم