RE: مرا در حل مشکل راهنمایی کنید.
سلام maryam63
خیلی خوب از مشکلاتت آگاهی وتحلیل خوبی هم داری. و در این زمینه ها باید خود را تغییر دهی. اما 2 نکته کلیدی:
یکم نیاز نیست که سیاست داشته باشی. و از این حرفها
دوم: به جای صغرا و کبرای چیدن و برنامه منطقی تدوین کردن برای حل مشکلات باید راهی دیگر را برگزینی. معمولا خانمها وقتی خیلی خوب می خواهند مشکلات زندگی خود را حل کنند زیادی سراغ منطق و بحث و توضیح مشکلات و ....، می روند. در حالیکه در خانواده ها خانمها باید بیشتر روی احساسات و هیجانات مثبت خود نسبت به زندگی، خودشون ، فرزندشون و از همه مهمتر شوهرشون متمرکز شوند.
آقایان علیرغم منطقی بودنشان، نسبت به احساسات خالصانه کرنش نشان می دهند. و اگر بدانند که از روی نقشه و هدفی نیست و واقعا احساسات پاک همسرشون نسبت به واقعیت خودشون هست، به راحتی جذب شده و انرژی خود را روی خانواده سرمایه گذاری می کنند. البته ممکن است زمان ببره مثلا 3 تا 6 ماه. و خانمی که چنین روشی را پیش گرفته نباید هر چند وقت یکبار دوباره احساسات خود را زیر پا بگذارد و از ابزار بحث و مجادله استفاده کند.
یک لبخند ، یک هدیه، و .....، در بسیاری مواقع کاربردی بیشتر از یک اخم، یک قهر، یا یک فریاد داره....، اما معمولا طرفین هر دو وارد فاز احساسات منفی نسبت به هم می شوند و فراموش می کنند، که آن لحظه می تواند مخرب باشد
RE: تاثیر خانواده همسرم روی او
سلام. ببخشيد من نمي دونم كجا بايد سوالمو مطرح كنم. راستش خواهر شوهرم حامله است و يه پسر12 ساله هم داره. ديروز خبر دادن كه اوني كه تو شكمشه دختره. نمي دونم چرا وقتي شنيدم دختره خيلي ناراحت شدم. يعني يه حس حسودي عميقي بهم دست داده. اصلا تا حالا فك نمي كردم اينقدر حسودم. نه اينكه خودم دخترو دوست داشته باشما نه فقط چون خودشونم دختر مي خواستن ناراحتم.در ضمن من يه پسر سه ساله دارم و فعلا قصد بارداري مجدد ندارم.
مشكلم اينه كه چه طوري مي تونم اين حس حسودي رو از خودم دور كنم. ممنونم.
RE: تاثیر خانواده همسرم روی او
با سلام
لطفا به انجمن مشكلات فردي در لينك ذيل برويد و روي گزينه موضوع جديد كليك كنيد و سئوالتون را آنجا قرار دهيد.
http://www.hamdardi.net/forum-64.html