RE: شرط نماز خواندن برای ادامه
سیسیلی عزیزم خانوادم کامل در جریانن حتی پدرم از این شرطش بدش هم نیامده اما حرف من چیز دیگه ای هست دوست ندارم از الان به این روش باید عادت کنم
سیسیلی عزیز چون دو سال با اخلاقیاتش اشنا بودم از این شرط ها و نحوه گفتنش یه جورایی شوکه شدم همیشه من میگفتم و اون چشم میگفت نمیدونم چرا سر این شرط تا این درجه پافشاری میکنه و منو مردد کرده از انتخابش
تصمیم گرفتم مشکلم را بازتر کنم تا دوستان متوجه منظورم بشن این دو سال که زیر نظر خانواده رفت و امد میکنیم پسری اروم و مهربون اهل کار و فعالیت بوده هختلاف زیاد داشتیم که همشونو مدیریت و حل کردهاخلاقای بدی که دارم راحت درک میکنه من کمی مغرور و حساس هستمدرکش برای همه اسون نیست کما اینکه تا حالا نشده یه بار باهاش تماس بگیرم همیشه شروع کننده و کسی که کوتاه میاد اونه از نظر احساسی خیلی کم علاقم نشون میدم و تا الان بیشتر سعیم در عقلانی جلو رفتن بوده در مورد شرط اخیر مرتب تاکید کرده که برای خانوادش اجبار داره و اینبار من باید کوتاه بیام میگه نمیخاد خانوادش دلگیر بشن و نماز برای جلوگیری از تنش و دعوا هست من بهش پیشنهاد رفتار ظاهری جلوی خانوادش دادم که رد کرد و گفت از دروغ و بدجنسی متنفره و این شرط لازمه حتی برای ادامه حالا سوال من اینه ایا این نشون دهنده وابستگی زیاد به خانوادش نیست؟؟ ایا شخصیت مستقلی داره؟؟ ایا اگه کوتاه بیام بعد زمینه دخالت بیشتر خانوادش در زندگیمان نیست؟؟؟ منتظر نظرتتون هستم ممنون
لیلا جان ممنون از نظرت
شرط کنار خانوادش بودن به علت اینکه پسر ارشد هست و مسولیت مادر و خواهر و برادرش با اونه و همچنین محل کارش اونجاست برایم قابل درکه کما اینکه مادر خود من هم ازدواجش شهر به شهر بوده این مسیله برام قابل قبوله و باهاش کنار اومدم مورد نماز هم واهمم بیشتر برای مسایل حاشیه ایش هست بازم ممنون نظرت گفتی جانم
ویدا جون :46: به نظر من که شرط نماز خوندشون خیلی هم قشنگه.
هیچ وقت این عبارت از یادم نمیره:
ادعای عشق به خدا ،از کسی که سجاده دلتنگ حضور اوست ؛ پذیرفتنی نیست ...
نماز نجوای عاشقانه با محبوب است ...
اول به خاطر خودت نماز بخون نه به خاطر خواسته ایشون، و بعد برای ازدواج قشنگ بشین و ملاکاتو بررسی کن و با چشم باز انتخاب کن و از همون خدایی که جلوش سجده میکنی کمک بخواه، مطمئن باش کمکت میکنه.
مینای عزیزم ممنون از نظرت اما سوال من چیز دیگری هست درسته نماز قشنگ هست اما نحوه دعوت به نماز مهم تره درسته؟
ویدا جون منظورم اینه که اصلا به دعوت ایشون و طرز دعوتشون فکر نکن.
به چیزی که دعوت شدی فکر کن، اگه قبول داری قشنگه، انجامش بده.
در ضمن نمیشه به خاطر طرز دعوت (حتی بد) یک نفر به یه چیز خوب زیر سوال بردش و در موردش قضاوت کرد.
وابستگی ایشون به خونوادش و یا شخصیت مستقل داشتنش خیلی مورد مهمی هست و حتما باید قبل از ازدواج متوجه بشی.
اما از روی این خواسته ایشون نمیشه حکم صادر کرد.
مینا جان صحبتت درک کردم اگه کوتاه بیام بعدش زمینه یا سر اغاز شرطای ایشون نمیشه ممنون از توجه ات
سلام دوستان عزیزم
طبق نظرات چند تا از دوستان دیروز ظهر که ایشون تماس گرفتن بعد کمی صحبت بهش گفتم تصمیم گرفتم نماز بخونم و به توافق رسیدیم در ضمن گفتن برای زندگی مدتی باید پیش خانوادش زندگی کنه راستش پدر و مادرم به خاطر دور بودن راه و نداشتن شناخت کامل با این شرط مخالفن من هنوز به خودش نقل این مخالفت چیزی نگفتم ولی به نظرتون صلاح هست ازش بخام خانه مستقل تهیه کنه؟؟ از اون طرف تو اون شهر کاملا تنها میشم چون خودش که از صبح تا عصر سر کاره نمیدونم در مورد مکان زندگی مرددم راه درست و منطقی چیه؟منتظر جواباتون هستم
عزیزم به روحیات خودت بستگی داره.اگه شما می تونی با خانواده اش کنار بیای این مساله از لحاظ مادی میتونه به زندگی تون کمک کنه.شما خانواده همسرت رو چقدر می شناسی؟و همسر شما دقیقا به چه دلیلی می گه که با خانواده اش میخواد زندگی کنه؟
به علت فوت پدرش میگه میخاد حواسش به داداش سوم راهنماییه و خواهرش بیست سالشه و مادرش باشه علت نیاز خانوادش عنوان کرده
سلام ویدا
اگر که این آقا بهتون گفته نماز بخون چون میخواسته که خونوادش شما رو دوس داشته باشن چون از نظر خونواده و مادرش دختر خوب و قابل احترام دختریه که با ایمان باشه البته ایمان باطنی نه ایمانی و نمازی که خدای نکرده از روی اجبار باشه و شما حتما حتما این حس ر به اونها منتقل میکنی ،
پذیرش خانواده همسر خیلی مهمه و اهمیتش به اندازه تفاهم شما دو نفره .
گلم نمازی که با عشق و میل باطنی خونده بشه کجا و نمازی که بخاطرخوشایند همسرو مادرش خونده بشه کجا
بعد هم نماز خوندن کار یه روز دو روز نیست روزی سه بار انجام بشه میدونی اگه اجباری باشه چقدر سخته و با اینکه زمان کوتاهی رو بهش اختصاص میدی برات کسل کننده میشه ؟
پس اول خودت بپذیر که صحبت با خالقت نیاز خودته و برای آرامش و طراوت زندگیت لازمه بعد کم کم گذشت هم میاد تو زندگیت و خدا راه رو برات هموار میکنه و فکرت رو باز میکنه و دیدت رو بزرگ .
از نظر وابستگی اگر خیلی در مورد مادرشون برات صحبت میکنه و همه مسائل رو به ایشون ربط میده و فرزند اول هم باشه احتمالش خیلی زیاده.
اینو هم درنظر بگیر که الان بدون پدر مسئولیت بیشتری داره در برابر مادر و خواهر برادرش و نقشش پر رنگتره و باید گاهی گذشت کنی و اونا رو خواهر برادر خودت بدونی :72:
عسل جان ممنون از راهنماییت
حرفات را کاملا قبول دارم راستش دوست دارم مرتب و منظم نمازم بخونم اما تا الان نشده یعنی یک هفته شاید مرتب بخونم بعد تنبلی کنم شاید این پافشاری باعث بشه مرتب بخونم و وجدان خودم هم اروم بشه حقیقت زیاد خانوادش نمیشناسم با روحیاتشن اشنا نیستم این پافشاری نماز هم و اختلافمون ناخوداگاه از چشم خانوادش میبینم و یه جورایی سرد شدم به خاطر فاصله اصلا با اخلاقشون اشنا نیستم و همین باعث شده در تصمیم گیری نیاز به مشاوره داشته باشم بازم ممنون جوابم دادی