RE: علاقه به دختران قد بلند
سلام نه بابا ربطی نداره
من خیلی دیدم خانمایی که خیلی کوچولو ترن و زور هم می گن به شوهراشون
برعکسشم هست که خانمی درشت باشه ولی مظلوم تر از شوهرش باشه و
ولی ممکنه !!االبته این استدلال شخصیه منه ،ممکنه اگر درشت تر باشه از نظر قدی بلند تر باشه احساس کنه که سر تر ازشوهرشه
:163:
شما خوشت می اد زوربگه یا نه؟!؟!:33:
فک نکنم هیچ مردی خوشش بیاد بهش زور بگن
سلام نه بابا ربطی نداره
من خیلی دیدم خانمایی که خیلی کوچولو ترن و زور هم می گن به شوهراشون
برعکسشم هست که خانمی درشت باشه ولی مظلوم تر از شوهرش باشه و
ولی ممکنه !!االبته این استدلال شخصیه منه ،ممکنه اگر درشت تر باشه از نظر قدی بلند تر باشه احساس کنه که سر تر ازشوهرشه
:163:
شما خوشت می اد زوربگه یا نه؟!؟!:33:
فک نکنم هیچ کسی خوشش بیاد بهش زور بگن
بچه ها به من هم کمک کنید. من قدم 159 و خواستگاری دارم قدش 185. همه چیزشم جوره اما میترسم الان قدم براش مساله نباشه ولی بعدا بشه.به نظرتون چه کنم؟
مهشید28 عزیز سلام
اگر سوالی دارید لطفا برای خود یک تاپیک جدید ایجاد کنید
برای این کار به انجمن مربوطه مراجعه کرده و روی دکمه موضوع جدید کلیک کنید
با تشکر
وای این مشکل منم هست من عاشق دخترای قد بلندم شدیدا نمیدونم چیکار کنم خوب همچین دخترایی هم کم گیر میاد هم ب راحتی ک ارتباط برقرار نمیکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsanp800
وای این مشکل منم هست من عاشق دخترای قد بلندم شدیدا نمیدونم چیکار کنم خوب همچین دخترایی هم کم گیر میاد هم ب راحتی ک ارتباط برقرار نمیکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
اگر سوالی دارید لطفا برای خود یک تاپیک جدید ایجاد کنید
برای این کار به انجمن مربوطه مراجعه کرده و روی دکمه موضوع جدید کلیک کنید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsanp800
اگر چه من شخصا هیچ تمایلی به دختران قد بلند نداشتم و سعی نکردم باهاشون وارد ارتباط شم ولی فکر نمی کنم این نوع دختران به راحتی ارتباط برقرار نکند،برعکس دیدم راحت ارتباط برقرار میکند و ناز و ادای سایر دخترها رو ندارند وبه اصطلاح لوتی منش هستند.ولی متاسفانه به ندرت خانمی تمایل داره به مردی کوتاه تر یا هم قد خودش ازدواج کنه،به همین دلیل خانم های قد بلند باشما ارتباط برقرار نمی کنند.اما اگر مایل هستید به هر صورت با دختری قد بلند ازدواج کنید حتما این کاررو به خانواده بپرسید این طوری ممکنه برای مراحل شناخت با شما ارتباط برقرار کرده و از شما خوششون بیاد و نسبت به اندازه قد شما و تفاوت قدی شما بی تفاوت شوند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد
ن اگ ازدواج کنم باش میدونم زود دلمو میزنه ولی بازم خیلی خوشم میاد باورتون نمیشه گاهی فکر میکنم مریضم
ا چیکارم دارید خوب خوشم میاد
البته ی دختر پیدا کردم تو دانشگاه ک از من ک هیچ از خیلیا دیگم بلند تره میترسم بش بگم قبول نکنه مسخره کنه یا هر چیز دیگه
مشالا شیرین 180 و داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد