RE: یه سوال از آقایون و درخواست کمک از خانم های متاهل
خواهرم من به عنوان یه مرد اینو میدونم و خوندم که عمر قیافه 9 ماهه واسه مردا.
من خودم اینو درک کردم و چوبشو خوردم.
آدما عاشق اخلاق و خلق و خوی همدیگه میشن نه قیافه.
شاید تو نظر اول چه آقایون چه خانوما بگن ااااا نگاه قیافه اش چقد خوشگله چه چشایی داره چه بینی داره .... ولی آدما تو صحبت کردن و رفت و آمد متوجه خلق و خوی همدیگه میشن اگه عمیقا نگاه کنی ما با افرادی که به مدت طولانی سرو کار داریم زیاد به قیافشون دیگه توجهی نداریم ما بیشتر اون خلقو خو منش طرفه که به دلمون میشینه
خواهرم این فکرا رو نکن
در مورد زیاد شدن بحث خیانت بیشترش برمیگرده به فیلمها و چیزایی غیر واقعی که دورو ورمون میبینیم
خواهرم شمام بیننده پرو پا قرص فارسی 1 نیستید؟؟
چرا همزاد پنداری میکنید؟ بیخیییییییییییییال
RE: برای رهایی از این افکار، یاریم کنید(مقایسه کردن)
از همه ی دوستان مخصوصا جناب sci متشکرم که با حوصله مطلب زیبا شون رو برام شرح دادند.
صحبت هاتون خیلی بهم کمک می کنه.
الان نسبت به ظهر، خیلی احساس بهتری دارم..
بازم از همگی متشکرم..
اين تاپيك هم حامد عزيز درخصوص بدبيني راهنمايي هاي خوبي كردن
http://www.hamdardi.net/thread-18105.html
سلام
دوست عزیز با ذهنیت مقایسه ای زندگی کردن باعث می شود شما همیشه با یک ترس زندگی کنید که این مقایسه ها آفت زندگی مشترکه و موجب پایین آمدن عزت نفس شما می شود.سعی کنید این ذهنیت را از خودتان دور کنید.اینگونه افکار باعث میشود به مرور زمان از میزان عشق شما به خودتان کاسته شود و دیگران را دشمن زندگی خودتون محسوب کنید.
عزیزم در زندگی مشترک ویژگیهای اخلاقی-تفاهم -عشق و محبت میان زن و شوهر خیلی مهمتر از زیبایی های ظاهری ست.شما در کنار هم خوشبخت هستید پس این افکار منفی را از زندگیتان دور کنید.
موفق باشی
دوست عزیزم سلام...
کلا همه ی ما اگر بتونیم واقعیت های وجودی خودمون رو همون طوری که هست پذیرا باشیم زندگی آرامتر و بی تنش تری خواهیم داشت...دوست گلم شما گفتی چهره و اندام خوبی داری...خوب این ی توصیف منصفانه بود...خوب خود شما هم معترفی در درون خودت که زیبایی محسور کننده ای نداری و خیلی زیبا نیستی...این یعنی شما یک چهره ی نرمال خوب داری و شوهر شما هم حتما همین نظر رو داشته که شما رو انتخاب کرده...اما اگر بخوای در حیطه ی زیبایی خودت رو وارد رقابتهای زنانه کنی مسلما استرس و جنجال درونی زیادی خواهی داشت...شما از زیباییت نمی تونی به عنوان یک برگ برنده استفاده کنی چون این مخصوص اقلیتی 10 درصدی از جمعیت زنان دنیاست...طبعا زنان زیبایی ممکنه وارد فامیل بشن...شوهر شما چه در حضور شما چه غیر از اون در محل کار...در مراکز خرید...در خیابان اونها رو خواهد دید...سعی کن امتیازات خودت رو از حیطه ی ظاهر به تحصیلات..رفتار..اخلاق و موفقیتهای اجتماعی دیگه گسترش بدی...اینکه می گی دیگران موقع دیدنت ذوق می کنن خوب حسی طبیعیه اکثر ما خانومهاست که دوست داریم زیبائیمون تحسین بشه...اما در این مواقع سعی کن به شوهرت...به زاویه ی نگاهاش ...توجه نکنی...از اون خانومها در حضور شوهرت صحبت نکن که ایشون رو حساس کنی به اون خانومها...سعی کن یا اون خانومها بیشتر گرم بگیری و از نزدیک باهاشون صحبت کنی تا اون بت زیبایی که از دور واسه خودت می سازی شکسته بشه و عادی باهاشون برخورد کنی...این خوشگلی رو از مرکز فکر و توجهت پاک کن...به ظاهرت برش اما وسواس نداشته باش...چه بسیار خانومهایی که زیبا هستند اما همسرشون با خانومهایی که اصلا زیبایی ندارن بهشون خیانت می کنن...پس ما آدمها عاشق قدرت می شیم و نه زیبایی صرف! اگه ما به خاطر این مسئله زیبایی دائم در استرس و وسواس فکری باشیم ضعیف و بی اعتماد به نفس جلوه می کنیم و دیگه اون آدم قدرت مند و جذاب نخواهیم بود...
من بر خلاف دیگران اصلا نمی گم زیبایی درونی مهمتره! این خوشگلی لامصب مرگ داره! یعنی بزرگترین نعمتیه که خدا می تونه به کسی بده و هر چه بیشتر بهتر! اماااا اگه داده نداده یا در هر حدی که داده باید باهاش کنار اومد! راه دیگه ای که نیست؟ هست؟
شما آقایون خوشتیپ زیادی رو بیرون می بینی...آیا حاضری فقط 1 ثانیه اونا رو با شوهرت عوض کنی؟؟؟ نهههههه
من شوهرم ی پسر معمولی خوب بود از نظر چهره اما همون چهرشو می پرستیدم! و وقتی کسیو دوست داریم مدام نگران از دست دادنشیم...اما از من به تو: از هر چی بترسیییی سرت می آد! چون این ترسه ضعیفت می کنه و تو هر رابطه ای اونی بازندس که حساس تره...
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید،صاحب این تاپیک از تاریخ ایجاد تا کنون بازدیدی نداشته
توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد