RE: شوهرم اصلا به حرف من گوش نمیشه میخاد که همیشه من تابع اون باشم
خوب شما هم در تصمیم گیریهات نظر ایشون رو در نظر نگیر...تا کم کم درس بگیره که اگه خواسته های شمارو در نظر نگیره شما هم خواسته هاشو در نظر نمی گیرید...گاهی بد نیست دیگران رو یا همون چوبی برونی که خودشون با اون دیگرانو می رونن...رابطه ی زن و شوهری بده بستون هست...ی تعامل دو سویه...اگه یک طرف حاضر به تبادل نیست شما هم نباشید...تا کم کم دوزاریشون بیفته که الان دیگه مجرد نیستن
RE: شوهرم اصلا به حرف من گوش نمیشه میخاد که همیشه من تابع اون باشم
من میخام که زودتر خونه بسازیم یا می خوام فلان چیزا برای خودم یا خونمون داشته باشیم ولی اون یه مقدار بی فکره و هنوز سرش تو حساب و کتاب نست
سلام دوست خوبم
وضعیت مالی همسرتون خوبه؟ شما نمی تونی همسرت رو تو فشار بزاری واسه چیز هایی که می خوای
اینکه تازه عروسی کردی و می خوای که اون خونه بسازه برای زندگیتون سخت براش ولی اگه وضعیت مالی خوبی داره بحثش جداست
ببین من هم خیلی دوست دارم خیلی زود به همه چی برسم آرزو هام بر اورده بشن فقط به خدا توکل می کنم هر وقت که زمانش برسه خدا کمکم میکنه من اگه شوهرم رو تو تنگ تنگ نا قرار بدم از من دوری میکنه
کار می کنه همسرت؟
خدایا ترا به خاطر داده هایت که نعمت است نداده هایت که حکمت است و گرفته هایت که علت است شکر و سپاس می گویم.آمین