RE: نميخوام زندكيم خراب بشة
تشخیصها :
وابستگی
عدم اعتماد به نفس
عدم حفظ حریم خصوصی ( گفتن رازهای زندگی به مادر زنش )
عدم مسئولیت پذیری
عدم استقلال
عدم تلاش
خودش رو باخته و نیاز داره به خودباوری برسه
مراجع گرامی شما لازم هست ابتدا در خصوص موارد زیر مطالعه کرده و سطح توانای هاتون رو بالا ببرید
بیرون آمدن از وابستگی ( چه نسبت به همسرتون ، چه نسبت به افراد دیگر
تقویت اعتماد به نفس
تقویت مسئولیت پذیری
تقویت خودباوری
همچنین می بایست تلاش کنید تا استقلالتون رو در زندگی شخصی خود بیشتر کنید ،و برای این کار، گام اول این هست که سعی کنید حریم خصوصی تون رو حفظ کنید و مشکلات و نقص های زندگیتون فقط بین شما و همسرتون بماند و به بیرون از حریم دونفری تون درز نکند
آقا محمد عزیز،
از اینکه شرایط زندگی شما در چند وقت گذشته به هم ریخته بوده و از مشکلات مالی که برای شما پیش آمده ناراحت شدم.
ولی خوشحال هستم که خدا رو از یاد نبردید. خدا در هر شرایطی یار ماست، اول از همه از او کمک بخواهید. تصمیم بگیرید که شرایط رو تغییر بدهید و به اوضاع سر و سامان بدهید!
چیزی که تا حدودی در صحبت های شما مشاهده می شود، وابستگی بیش از حد شما به خانم شما هست.
البته عشق و علاقه بسیار خوب است، دلبستگی بسیار خوب است، ولی وابستگی خوب نیست!
نقل قول:
دلبستگی منجر به سازندگی و رشد رابطه می شود اما وابستگی آفتی هست که یک رابطه را تهدید کرده و به شکست می کشاند.
از شما می خواهم این دو تاپیک رو بخوانید:
عشق: دلبستگی ؟ یا وابستگی؟
تفاوت های بین وابستگی و دلبستگی چیست؟
شما باید از این وابستگی خود به همسرتون رها بشوید.
منطور این نیست که باید عشق رو از دل خودتون بیرون کنید! نه!
اتفاقاً این عشقی که هم شما به همسرتون دارید، و همسرتون به شما دارد، بسیار با ارزش است و می تواند در این سختی ها کمک شما بکند تا زندگی رو بسازید.
ولی باید اعتماد به نفستون رو بالا ببرید.
باید توانایی های خودتون رو بیشتر بشناسید.
باید بیشتر از قبل تلاش کنید.
در خانه و بیرون از خانه بین خودتون و همسرتون کارها رو عادلانه تقسیم کنید.
در زندگی شما بی نظمی و بی برنامگی می بینم.
خیلی مهم است که به زندگیتون نظم بدهید.
باید اوضاع خود رو از نظر مالی بهتر کنید. خرج ها رو کنترل کنید.
و حتماً باید حواستون به داروهای شما باشد. خودتون بهتر می دانید مصرف به موقع داروها برای سلامتی شما واجب است.
شما مرد خانه هستید. چه خانم شما باشد، چه نباشد، شما باید بتوانید از پس زندگیتون بربیایید.
و البته که خانم شما هم می تواند در این راه کمک بزرگی برای شما باشد.
به نظرم خانم شما بیش از حد به پدر مادرش پناه می برد. باید به او ثابت کنید که شما می توانید یک تکیه گاه مطمئن برای او باشید. باید او بتواند به شما اعتماد کند.
شما توانایی های زیادی دارید. اینها رو از نوشته هاتون فهمیدم. پس ازشون استفاده کنید. به خودتون مطمئن باشید!
سعی کنید با توجه به اینکه در غربت زندگی می کنید، صمیمیت رو بین خودتون خیلی بیشتر کنید.
سعی کنید همدیگر رو درک کنید.
برای مثال اگر خانم شما کمی کم حوصلگی میکند، و یا همراهی نمی کند، نباید او رو بیازارید.
بلکه به او محبت کنید. ببینید چه خواسته هایی دارد.
خانم ها روحیاتی حساس دارند. باید بیشتر همسرتون رو بشناسید.
آقا محمد، راز موفقیت تلاش است.
حالا که دسترسی به اینترنت و این تالار دارید، مطالعاتتون رو بیشتر کنید!
مهارت های ارتباطیتون رو قوی تر کنید.
و یک زندگی خوب برای خودتون و همسرتون بسازید!
از خداوند می خواهم که در این راه به شما کمک کند.
راستی لطفاً در پست های بعدی زیادی به جزئیات نپردازید و فقط مسائل اصلی رو بگویید تا اینقدر پست طولانی نشود. تشکر.
من خيلى از شما وراهنمايى هاتون ممنون ومتشكر هستم و همشونو قبول دارم و كسى نيستم كة اشتباهات خودمو انكار كنم درستة من مشكلات زيادى دارم خودمم ميدونم من اومدم اينجا كة ية راة حلى واسة مشكلااتم بيدا كنم جونكة خودم نميدونم راةحل جية نميدونم بة بيكاريم فكركنم يامريضيم يا بة زنم هميشة توكل بة خدا كردم والانم توكل برخدا ولى هر روز حالم دارة بدتر ميشة سركار فعلا نميتونم برم جونكة دكترم دارومو عوض كردة واين دارو قرصة وخيلى كرون جونكة داروية قبلى تاثيرى رو حالم نداشت اين دارو 28 عدد قرص ميشة 16000 هزار درهم تقريبا 5ميليون تومان ميشة واسة يك ماة وهروز بايدبرم دنبال موئسسات خيرية تا يكى بيدا بشة كمك كنة خوب توكل برخدا ومن از بالهاى صداقت تشكر ميكنم كة مشكلات منو ياد اورى كردن ولى من مشكلات خودمو ميدونم من دنبالا راه حل ميكردم
ظاهراً داروهای شما در ایران ارزان تر هستند.
نمی شود از ایران تهیه کنید؟
راستی این سایت هم شاید کمکتون کند: کلیک کنید
:323:بيشتر نياز بة راهنمايى دارم لطفا
فکر میکنم بهتره مشکلاتتون رو اولویت بندی کنین
بیماریتون ، شغلتون و همسرتون
قطعا سلامت جسمانی شما در اولویته
بنظرم باید اول مشکلات مالیتون رو حل کنین تا از این حالت درماندگی خارج بشین
احتمالا خونواده پدریتون در ایران بیشتر میتونن بهتون کمک کنن
شما هم از لحاظ روحی و هم جسمی نیاز به حمایت و مراقبت دارین
در عین حال اعتماد به نفستون رو هم باید تقویت کنین
چرا که بازگشت به ایران فکر نمیکنین حداقل تا وقتی که شرایطتون مساعدتری پیدا کنین ؟