RE: ترس از معاینه قبل ازدواج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
دوست عزیز من هم این ترسه شمارو حتی میتونم بگم خیلی بیشتر(ترس از معاینه)داشتم ولی هیج جیزی نیست و حتی برای دخترها خیلی ضروری تر از زن هاست.....من به پزشک که مراجه کردم گفت اصلا این تصور پرده بکارت یه اشتباهه این بکارت یه رگ هستش که بستگی به جسه و اناتومی اون خانوم جاش هم دقیق نیست بعضی ها خون ریزی دارن بعضی ندارن بعضی درد دارن و بعضی ندارن و طبق گفته اون پزشک به هیچ و به هیچ وجه مردی قادر به تشخیص داشتن و یا نداشتن بکارت نیست و اگر خانومی بیش از یک ماه هیچ تماسی با جنس مخالف یا هر چیزه دیگه که شما ان ها را تصور میکنید نداشته باشد به غیر از متخصصین و معاینه و ازمایشات مخصوص هیچ کس نمیفهمه .....دوست عزیز الان پزشک ها گواهی بکارت صادر میکنن و هزینه 80هزار تومان داره این چیزا دیگه در جامعه ما به کثافت کشیده شده این ترس رو از خودتون دور کنید و براتون ارزوی زندگی مشترک پر از ارامش و شادی دارم!!!!!!نیروی خودتون رو برای چیزای مهم تر بزارید
:303:پزشکتون اشتباه میکردن:D
سلام
سارا جون منم با کامران007 موافقم. شما مردها (البته مردهای مرد نه هر مردی) رو خیلی دست کم گرفتین. در ضمن شما دارین با این راهنمایی کسایی رو که تو این خط نیستن به خود ارضایی تشویق میکنین و بهشون امید میدین که کسی هم نمی فهمه خدا رو خوش نمیاد.و دیگه اینکه همه پزشکا قسمشون رو زیر پا نمی زارن و خلاف نمی کنن اومدیم و خدا خواست شما گیر یه پزشک وظیفه شناس و با ایمان افتادین و اگه مشکلی داشته باشین به هیچ وجه حاضر نشه بهتون گواهی سلامت بده .اونوقت چیکار میکنین؟
موعود جان . این سوال در اردیبهشت مطرح شده و دوستان هم پاسخهای مناسبی دادند .
اگر شما انرژی خود را صرف مشکلات جاری کاربران کنید مفید تر است .